E-cursus "HSP coach en zelfbekrachting"


HSP - gevoeligheid als krachtAudiopakket met helende channelings
"gevoeligheid als kracht" . Meer dan 360 minuten

Wil jij jouw gevoeligheid gebruiken om andere HSP-ers te helpen? Wil je jezelf krachtiger maken, meer aarden en beter beschermen? Dan is deze E-cursus wat voor jou.

  • Ben je hooggevoelig? (HSP=High Sensitive Person)
  • Heb je snel last van te veel prikkels, stemmingen, straling, vermoeidheid of raak je snel overdonderd?
  • Ben je heel sensitief en is je aura minder beschermd?

Dit helende audiopakket met diepgaande channelings is speciaal samengesteld om gevoelige en kristallijnen mensen te versterken.

In een wereld die vaak overweldigend kan zijn, is het van cruciaal belang om effectieve manieren te vinden om met hooggevoeligheid om te gaan. De e-cursus HSP coach biedt een uitgebreid en diepgaand helend audio pakket dat je ondersteunt bij het benutten van je gevoeligheid op een positieve en krachtige manier. Het is helend en geeft ook kennisoverdracht.

Hooggevoeligheid tot kracht maken
Als HSP coach voor anderen zul je vanuit je eigen kern en (diepergaande) aarding beschermd blijven. Je hooggevoeligheid wordt daarmee je gereedschap en kracht. Je wordt je bewust van wat binnenkomt aan grofstoffelijke en subtiele prikkels in je aura.

Kom in contact met jouw diepere zelf en ontdek hoe je jouw sensitiviteit kunt inzetten om anderen te begeleiden op hun eigen pad van heling en bewustwording. Deze cursus biedt niet alleen waardevolle inzichten en technieken, maar ook praktische tools om jouw potentieel als HSP coach volledig te benutten.

Het pakket bestaat 5 diepgaande helende channelings en 3 satsangs. In totaal ontvang je meer dan 360 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het audiopakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid elk van de 8 onderstaande helende channelings met transmissies, 4x te beluisteren.

Het audiopakket bevat de volgende audio transmissies (deze zijn ook los verkrijgbaar, zie linken):

1.    Activeer je kristallijnen 12-9 dimensionale Elohim Lemurische Engelen -zieledeel
2.    Kristallijnen Zelf activatie
3.    Sta op in je gevoeligheid en kies voor je ware wezen!
4.    Inwijding Pillar of Light Sekinah liefde en kristallijnen zelf met melkkwarts Elohim geodes
5.    Openheid en je ziel ervaren ondanks omgevings-zwaarte of hectiek
6.    Jij bent die stralende Eenheid in het perfecte lichaam!
7.    Onveiligheid vanaf kindertijd. Aarden kristallijnen Zelf + lichtlichamen
8.    Kristallijnen verlichting door je buikgevoel, innerlijk kind en Kosmisch Zelf

Elke opname kun je 4 keer beluisteren

De opnames kun je elk maximaal 4 keer online luisteren. Hiervoor is een internetverbinding nodig. De opnames komen uit Elohim workshops en kunnen daardoor achtergrond geluid bevatten. Je hebt in totaal 32 luistermogelijkheden die je kunt verspreiden over de 8 opnames.

Bestel opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   E-cursus "HSP coach en zelfbekrachting"
prijs   € 99,00