Helende channeling met Basalt en zwart-bruine Opaal


Gratis audio met Helende channeling uit één van de Elohim workshops over de Basalt en zwart-bruine Opaal.

Elohim Basaltbasaltbol2_w992_h661.jpg

Elohim Basalt helpt bij emotionele beschadigingen en opgeslagen trauma's in je onderbewustzijn

Basalt is het oergesteente van de aarde. Het kent diepe aardende krachten met magnetische eigenschappen die je kunnen helpen bij het oplossen van emotionele beschadigingen en opgeslagen trauma's in je onderbewustzijn. Op Sjamanistische wijze kun je vragen de emotionele beschadigingen en opgeslagen trauma's uit je hypofyse en lichaamscellen aan te trekken en te transformeren. Basalt is een groot transformator gesteente dat bij vulkaanuitbarstingen diep uit de aarde komt. Het kan jou ook helpen door zijn vuurkracht en transformerende, diepe krachten. 13 dimensionaal geactiveerde Elohim Basalt helpt je om onder druk veerkrachtiger te zijn.

De 13 dimensionaal geactiveerde Elohim Basalt helpt je bij woede te kunnen komen die op een zeer diep niveau wordt vastgehouden

Ze helpt je dit transformeren en helpt zo ook de gal en leverwerking verbeteren. Je 6 dimensionale ziel opent en heelt door middel van de Basalt je onbewuste, oer-aarding, lichaamscellen, hypofyse en buikgevoel.

Basalt uit vulkanen kristalliseert vaak hexagonaal (zeskantig) uit

Het opent je 6 dimensionale ziel, die met de Al-Eenheid verbonden is, in je onbewuste, aarding, lichaamscellen en buikgevoel.

Spirituele werking Elohim Basalt

Basalt vergemakkelijkt emotionele onthechting waardoor je je vrijer voelt. 13 dimensionaal geactiveerde Elohim Basalt helpt  je te herstellen van levensproblemen, alles in een positiever perspectief te zien en je geestkracht terug te winnen. Ben je psychose gevoelig dan helpt Basalt te aarden en verankert hij je geest in het fysieke lichaam en de aarde. Hij helpt je ziel in het fysieke lichaam te ankeren. De Elohim Basalt vermindert stress en werkt op het basischakra. Hij geeft structuur en aardt je hogere gevoeligheid in je lichaam. Basalt is een beschermende steen die inzetbaar is voor de onderwereld van je lagere zelf en je verwonde ziel op een diepere laag. Hij helpt altijd het leven en je energieniveau herstellen en kan blokkades oplossen.

Elohim zwart-bruine Opaal1-bruineopaalpuntobelisk1_w992_h661.jpg

Zit er diep onder je gewone zelf, vlotheid en gedrag; (collectieve) verlatenheid, angst, misbruik, trauma of een groot (onverklaarbaar) verdriet of zwaarte gevoel en kun je er niet bijkomen?
Ben je het je al zolang bewust, werk je er aan maar lukt het niet om het op te lossen?
Soms kun je hierdoor je blijheid, lichtheid en het gevoel van geliefd en gewaardeerd zijn maar niet ervaren hoeveel hier ook op geheald word. Ook je vertrouwen op je gezondheid, inkomsten, onafhankelijkheid en relaties lukt niet volledig. Depressieve gevoelens, niet genoeg genieten en gezondheidsproblemen kunnen hierdoor veroorzaakt worden.

De 13 dimensionaal geactiveerde zwart-bruine Opaal werkt sterk op de emoties, ook de diep weggestopte en onbewust opgeslagen oude emoties

De zwart-bruine Opaal brengt omhoog waar je emotioneel nog niet bij kunt. Een gevoel of veld dat diep achter je persoonlijkheid of vlotheid onverwerkt is blijven zitten. Eronder kan verlatenheid, misbruik, trauma, angst om op te staan en je Licht (weer) neer te zetten, opgeslagen verdriet, depressieve gevoelens en gedachten, zitten.
De 13 dimensionaal geactiveerde zwarte opaal werkt sterk op de emoties, ook de diep weg liggende onverwerkte (familie-) emoties die gezondheid, ontspanning, lichtheid en vrolijkheid in de weg staan.

Ondersteuning na deze gratis helende audio

Bestel E-cursus

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Helende channeling met Basalt en zwart-bruine Opaal
prijs   gratis