Activatie van wie je werkelijk bent door Goddelijke geometrische Bronkrachten


octaeder nieuwsbrief formaat.jpg

Tijdens deze bijzonder krachtige, gechannelde transmissie op de audio met Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld, zul je enorme helende krachten ervaren.
De geometrische vorm "Dodecaeder" en  het element Ether in hun hoogste vorm plus Merlijn werken met hun scheppende creatie- en healings-Krachten in je lichaam en aura vanuit het Absolute. 
Icosaeder met haar universele Liefde en Goddelijke Wijsheid brengt je de volgende healing vol magie en Christuskracht.
Je kundalini kanaal en etherisch zenuwstelsel openen. Afwijzingen en ontberingen die je in dit en andere levens hebt ervaren, ook over je paranormale kwaliteiten, verlaten voelbaar je lichaam. Net als martelingen.
Je ontvangt o.a. magnetische en aardekrachten om te kunnen healen. Vernederingen laten los. Ook in je zielegroepen. Je voelt meer prana en levensenergie. Je wordt puur waardoor Merlina en Merlin met je kunnen werken vanuit je magisch onschuldig kind. Je keelchakra laat angst en ingehoudenheid los zodat je jezelf kunt openbaren. De geometrische vorm "Tetraeder" ontvang je als healings- en inwijdingstool!
 
 

De transmissie is opgenomen tijdens een live workshop waardoor er af en toe bijgeluiden hoorbaar zijn zoals gapen, praten, ademen en een kuch.

 


Van Merlijn en de Spirits krijgen we grote healingstools geschonken en ook in ons ontstaan enorme Godenkrachten met Gaven.
De Magier-Healer en Liefde worden, samen met je magisch innerlijk kind, in je teruggebracht en elke angst lost op!
Alle natuurrijken en Spirits werken met Merlijn en jou voelbaar samen! Ook na afloop!

 

Tijdens de gechannelde groepshealing-transmissie komen de dodecaeder, icosaeder, octaeder, teatraeder en kubus als een enorme activatie voor -Wie je werkelijk Bent-, in je cellen, gevoel en aura.  Ze zijn elk 1/5 deel van God of de Bron. Zo groot zijn die Krachten! In de transmissie legt Joke ElZiam Nootebos meer uit over wat elk voor je doet aan activatie, zuivering en lichaamsdeel.


Alles wordt helder verlicht in je door deze grote Goddelijke geometrische Bronkrachten tijdens deze channeling! Blokkades lossen in je lichaam voelbaar op door de grote Lichtkracht. Ook de grote Bronkrachten van Ether, Vuur, Aarde, Lucht en Water nemen deel aan deze grootse healing op alle lagen. Tevens wordt je oorspronkelijk Zelf met je volledig potentieel geactiveerd in je buikgevoel, functioneren en fysiek systeem. Alles begint te verlichten en doorstromen.

 


Om de geschonken Krachten te verdiepen en ermee te oefenen raad ik je de E-cursus van Merlijn aan met nog meer Merlin channelings.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur: 34 min

Aanvullende ondersteuning:


Feedback van deelnemers

Lieve Joke,

Dank aan jou en allen die energetisch meewerkten voor de healing van vanavond.
Het was een soort reis waarin veel gebeurde en waarin mijn ego soms tegensputterde wat niet de overhand kreeg. Ik vond het ontroerend zonder tranen, het uitte zich in rust, vrede en overgave.
Ik doe graag de volgende keer weer mee.
een hartegroet en liefs, H

 
Lieve Joke,
Wat een herkenning!!! wat een gift dat je dit deelt.
Erg blij, je spreekt uit wat ik lang voelde en niet altijd kon plaatsen, meer begrip voor mijzelf :)
Hartelijk dank, Mirjam

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Activatie van wie je werkelijk bent door Goddelijke geometrische Bronkrachten
prijs   gratis