Activeer je Kosmische blauwdruk, hoogste levensbestemming en bouw mee aan een nieuwe maatschappij


stroming.jpg
Voel jij in je hart ook een sterk verlangen jezelf diepgaander te openen in het Universele Liefdes Eenheidsveld en een verder verruimd bewustzijn? Naar je Kosmische blauwdruk waarin je weet hoe het anders kan, hoe we meer in vrede en harmonie met elkaar en onze planeet kunnen leven.

Joke ElZiam Nootebos activeert in deze krachtig helende audio-opname je 8e chakra, waarbij zowel je fysieke als fijnstoffelijke lichamen op alle lagen verder gezuiverd worden en je Ware Essentie zich dieper ankert in je lichaam, buik gevoel en basischakra. Heldere gaven en sensitiviteit treden verder naar de voorgrond en weet je toe te passen in je dagelijkse leven en werkzaamheden op jouw eigen unieke manier, volgens jouw hoogste levensbestemming.

Het geeft je een steviger basis om je volledige potentieel aan (vaak nog verborgen of onderdrukte) kwaliteiten verder in je gedrag te vertalen en te groeien naar Eénheid. Er ontstaat één Zuil van Licht in je die voelbaar krachtiger wordt. Hij maakt je diep verbonden met zowel de aarde als de kosmos. Je wordt een kosmisch mens die voelbaar in meerdere dimensies tegelijk functioneert en dit integreert in je aardse dagelijkse werk en verdere leven.

Helende werking op chakra’s en fysiek lichaam:

 • Achtste chakra wordt verder geopend (zover als nu passend is voor je) waardoor hogere lichtfrequenties binnenkomen en je immuniteit en vitaliteit versterken.
 • Etherisch lichaam wordt geschoond en bekrachtigd en de verbinding tussen het fysieke lichaam en de fijnstoffelijke lichtlichamen wordt versterkt. Je hogere lichtfrequenties stromen beter door tot in het fysieke. Dit bevordert je algehele gezondheid en welbevinden en je merkt het direct.
 • Zesde chakra en pijnappelklier worden verder geopend en direct uitgelijnd met de Bron. Inzichten verruimen hetgeen het loslaten van oude pijnlijke (individuele en collectieve) velden ondersteunt.
 • Je hartchakra opent verder naar universele liefde en overgave. Je mind wordt dienstbaarder aan het hart en je staat in je innerlijke leiding.
 • Door het ankeren van je hele Lichtwezen in de onderste chakra’s ontstaat er één Zuil van Licht (de Pillar of Ligt) in je die krachtiger wordt en dieper wordt verbonden met zowel de aarde als de kosmos.  


Effecten na afloop:

 • Je Oorspronkelijke ware Zelf en je aardse deel integreren verder, worden meer Eén
 • Zo “boven zo beneden”. Je hogere lichtkracht ankert in je buik en basis waardoor je je vitaler en krachtiger voelt en tegelijkertijd vanuit je verfijndere gevoelsniveaus kunt waarnemen en reageren
 • Je bent weerbaarder tegen invloeden van buitenaf, ook astrale
 • Je gevoel van Liefde neemt toe, inzichten en wijsheid verruimen waarmee je meer oog hebt voor het grotere belang waarin we een nieuwe maatschappij gaan vormen
 • Gevoel van verbondenheid met elkaar, moeder aarde en de natuur wordt bewuster gevoeld in je onderbuik. Dit straal je uit en je omgeving reageert hierop
 • Krachtiger ben je trouw aan jeZelf en je mag gezien worden
 • Je verstilt verder en wordt rustiger, veiliger in jezelf, vanuit kracht
 • Gevoel van mededogen en dankbaarheid vergroten
 • Vanuit een hogere zuiverheid kies je je werkomgeving, vrienden etc.
 • Perfectie laat los, waardoor (zelfopgelegde) druk oplost en ruimte komt voor overgave aan je (nog verborgen) diepere kwaliteiten;
  Herhalingslussen en karma in werk en relaties later verder los
 • Je afgescheiden lagen vanuit de persoonlijkheid verliezen hun kracht, waardoor houdingen en maskers verder verdwijnen uit je gedrag. Je wordt echter, vrijer

De krachtige en diepgaande healing en zuivering vindt plaats tot het niveau wat voor jou momenteel passend is. Soms is er nog wat meer tijd nodig om de hogere lichtvelden permanent tot in je basis te integreren, maar je systeem is er dan al wel op voorbereid en de basis hiervoor is gelegd. Deze healing vormt hierbij dan een krachtige ondersteuning.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur: 70 min

Aanvullende ondersteuning:

Feedback van deelnemers

Lieve Joke,

Dank aan jou en allen die energetisch meewerkten voor de healing van vanavond.
Het was een soort reis waarin veel gebeurde en waarin mijn ego soms tegensputterde wat niet de overhand kreeg. Ik vond het ontroerend zonder tranen, het uitte zich in rust, vrede en overgave.
Ik doe graag de volgende keer weer mee.
een hartegroet en liefs, H

 
Lieve Joke,
Wat een herkenning!!! wat een gift dat je dit deelt.
Erg blij, je spreekt uit wat ik lang voelde en niet altijd kon plaatsen, meer begrip voor mijzelf :)
Hartelijk dank, Mirjam

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Activeer je Kosmische blauwdruk, hoogste levensbestemming en bouw mee aan een nieuwe maatschappij
prijs   gratis