Perzikkleurige Maansteen opent je innerlijk kind en activeert je Ware Zelf


rozemaansteen.jpgGratis fragment uit een helende opname van een live Elohim workshop-groepschanneling met Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld met de perzikkleurige maansteen.

De maansteen en channeling ontspant je en begint direct je Ware Zelf te activeren. Hij verbindt je voelbaar met Al-Eenheid en het groot mysterie. Je kruin- en basischakra beginnen zich vervolgens ook te openen tot in Al-Eenheid waardoor -de alles zelf willen doener- en de -ik-oppasser- oplossen. Ook je innerlijk kind opent zich vervolgens voelbaar in Al-Eenheid.


Jij bent langs alle levens gekomen en bent Uniek en daarmee bekend en geholpen in alle sferen!
Alles wat je doet in de hogere dimensies werkt samen met je aardse zelf en reageert op elkaar. Daarom zijn de warme geborgenheid, het liefdeskacheltje voor jezelf in je buik, harmonie en zorgeloosheid in je ook zo belangrijk. Alle hogere delen in de dimensionale sferen van jezelf zullen positief i.p.v. negatief op jou reageren.


Er wordt door de Bron voor je gezorgd

Je opent je in Vertrouwen en vind je oerrust en veiligheid. Je begint te voelen dat je van belang bent en meetelt in elke sfeer. Je bent een van ons in de Bovenwereld hoor je zeggen en bent omringt door Liefde. Wij dragen je en leiden je leven en zijn afgestemd op de Bron. Je hoeft je alleen maar over te geven, mee te stromen met het leven en je te herinneren dat je deel van Al-Eenheid bent. Vertrouw en laat de ik-oppasser en zorgen los. Voel die Liefde van alle Lichtwezens in alle dimensies die voor jou zorgen. Maansteen helpt dat op fysiek niveau in je lichaam te zetten zodat je je innerlijk veilig, in balans en open voelt. Van innerlijk kind tot grote Zelf. Ook komt via de maansteen het groot mysterie binnen in je relatie en zet daar ook de LIEFDE in.  


Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos
Duur: 15 minuten


Ondersteunende producten:
•    Perzikleurige Elohim Maansteen
•    Elohim Krachtplaats bio tinctuur tweede chakra
•    Innerlijk kind-elfentuin bio tinctuur
•    Elohim Krachtplaats bio tinctuur Gouden Moeder Aarde
•    Elohim E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Perzikkleurige Maansteen opent je innerlijk kind en activeert je Ware Zelf
prijs   gratis