Gechannelde groepshealing en helende tijdgeestlezing met Satsang "Steeds meer Lichtwerkers kampen met fysieke problemen, burn outs en/of verliezen de zingeving van bestaan en werk."


 

kwetsbaar, openstellen, zeepbel.jpegJe hoeft niet langer mee te trillen op je genen die je ik-gevoel versterken, op je ik-identificatie met je werk en verplichtingen, op je vastgezette meningen, gewoonten, je angst voor disharmonie, verlatenheid, onzekerheid of verdriet. Tril op je Oorspronkelijk Goddelijk Ware Zelf dat Vrij, Lichtvoetig, gezond en Diamant (kristallijn) neutraal is.
De nieuwetijds-enenergieën versterken alle oude pijnen van jou maar ook van de voorouders in jou en je vorige levens om nu te worden los gelaten. Ook ziektes worden tijdens deze transmissie losgelaten. Je ervaart hoe je jezelf niet meer hoeft te identificeren met deze pijnen. Je voelt de zelfrealisatie- en Inwijdingsweg in je tot stand komen,  juist door het donker heen het Licht weer te vinden.
Dit doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de grotere (ziele)groep die met je meetrilt, waardoor je ziel voor eeuwig wordt Bevrijd, zodat de pijnen in geen enkele incarnatie meer op zullen spelen.Enkele onderwerpen uit deze Tijdgeestlezing met helende channeling van 20 mei 2021 zijn: 

•    Waarom heb ik (weer) een burn out?
•    Hoe komt het dat ik de zin niet meer zie van mijn werk en mijn leven?
•    Er komen nu ook Lichtinfusies vanuit de aarde.
•    Hoe bevrijd ik mijn ziel en die van mijn zielengroep?


Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 80 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Gechannelde groepshealing en helende tijdgeestlezing met Satsang "Steeds meer Lichtwerkers kampen met fysieke problemen, burn outs en/of verliezen de zingeving van bestaan en werk."
prijs   € 19,50