E-cursus "Bewust Sterven, begeleiden door de sferen"


Wat brengt deze E-cursus je?

aarde, manifestatie.jpg

In de kosmische E-cursus met lezing en channelings deelt Ingewijdene en docente Joke Elziam Nootebos een schat aan informatie over het proces van sterven.

Wat maakt een stervende mee als zijn ziel loskomt van het aardse lichaam en welke bewustzijnsreis maakt de ziel hierna? Hoe kun je een stervende hierin het beste begeleiden? Joke legt uit dat hoe je nu leeft bepalend is voor hoe je stervensproces en de overgang in de verschillende sferen verder verloopt na je dood. Ze gaat uitgebreid in op hoe je je in het huidige leven al kunt voorbereiden om je overgang vloeiender en bewuster te beleven en terug te keren naar de Bron i.p.v. van mogelijk eerst in schaduwrijken terecht te komen. Ze legt uit welke invloed dit heeft op de verder reis in de sferen zowel als voor een volgende incarnatie. Ook ontvang je mooie inzichten in de verschillen voor de ziel tussen begraven en cremeren, een langzame of juist acute dood, sterven in coma of met dementie en de betekenis van orgaandonatie voor de ziel.

Wat maken we mee na onze dood in de astrale schaduw en lichtsferen sferen door onverwerkte relatiestrijd, emoties of angsten? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven, hoe herkennen we die en hoe begeleiden we ze? Is er ook begeleiding nodig na de dood?

•    Inzicht in de fasen van het stervensproces
•    Wat een stervende ervaart als het aarde-, gevoels-, mentale- en spirituele lichamen loslaten
•    Welke verschillen er zijn tussen een acute dood, een meer geleidelijk sterven, sterven tijdens coma of bijvoorbeeld met dementie
•    Hoe je een stervende het beste kunt begeleiden, ook in de periode na het sterven
•    Inzicht in waar een stervende naartoe gaat en wie de ziel daar verder begeleidt
•    Hoe je je in dit leven al kunt voorbereiden op een soepeler en bewuster sterven en welke invloed dit heeft op de verdere reis van je ziel en evt. volgende incarnaties
•    Welke beproevingen en uitdagingen je in dit leven tegenkomt om onthecht te leren leven en welke invloed dit heeft op je verdere zielenreis
•    Inzicht in waar we na het sterven naar toe gaan
•   Welk effect orgaandonatie heeft op zowel het (etherisch) lichaam als de ziel, ook voor de ontvanger


Wie is Joke ElZiam Nootebos?

joke2022.jpgJoke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie, naar multidimensionale verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops, audio's, zelfrealisatie tuinen en Krachtplaats vele duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden, soms ook in een eigen praktijk of centrum. Joke helpt om de Goddelijke Oorsprong en verfijnde ziel in omgang, werk en gedrag, te realiseren. Op de Elohim Krachtplaats leeft en werkt ze samen met haar team en de vrijwillige participanten in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth". Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.


Waar bestaat de verdiepende E-cursus uit?

In deze E-cursus vind je 2 krachtig helende 13-dimensionale live transmissies (channelings) uit de Elohim live-workshop, Hiermee heb je 120 minuten aan audiobestanden.
 
De helende transmissies en audio-opnames kun je elk maximaal 4 keer beluisteren.

De volgende audio transmissies vind je in deze helende en bijzondere E-cursus

  1. De weg van het sterven door de diverse hemelen in 40 dagen. Hoe kom je terug bij de Goddelijke Bron van je oorsprong.
  2. Stervensproces / onthechting en onvoorwaardelijk leven. Over zelfdoding, mummificeren en rituelen en de reis van de ego-ik-persoonlijkheid naar het egoloze Ware Zelf

Elke opname kun je 4 keer beluisteren

De opnames kun je elk maximaal 4 keer online luisteren. Hiervoor is een internetverbinding nodig. De opnames komen uit Elohim workshops en sommige zijn buiten opgenomen, ze kunnen daardoor achtergrond geluid bevatten. Je hebt in totaal 8 luistermogelijkheden die je kunt verspreiden over de 2 opnames.


Feedback / reviews

'De workshop voldeed aan mijn verwachtingen en was zeer waardevol. De diepgang en samenhang met ook weer de inwijdingsweg en doorleven van thema's verraste me wel'.

Anoniem

'De workshop heeft mij veel inzichten gebracht over deze onderwerpen, zowel op dieper voelend als mentaal niveau, waardoor ik voor m'n gevoel nu een groter plaatje zie. Door het via de kosmische kijk te benaderen wordt er voor mij een ander licht op geworpen. Ook lijkt het wel of er een dieper weten wordt geraakt, door herkenning, net of ik veel ervan wel 'weet'.  En dat dit nu meer in m'n bewustzijn is wakker gemaakt'.

Barbara


Meer Elohim E-cursussen

Alle Elohim E-cursussen

Onderstaande E-cursussen kun je los volgen maar behoren ook bij een Elohim opleiding:

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

De volgende E-Cursussen behoren niet tot een opleiding:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal. De E-cursussen zijn los te bestellen of als module voor een Elohim opleiding te  gebruiken.


Kosmisch Vlam Carneool

Carneool vlammen.jpgDe hoogste bedoeling van het programma van deze Elohim edelsteen is om al je zieledelen, dimensies en Goddelijk Plan te downloaden en te ankeren tot diep in je lichaam en chakrasysteem. Daarmee komt alles wat je bent, tot het meest subtiele van je kristallijnen zelf, beschikbaar. Je volledig potentieel, al je zieledelen, lichtlichamen en Gaven ankeren in je chakra's van kruin tot basis. Je voelt je hoger uitgelijnd, Goddelijk en kosmisch en tegelijkertijd aards gevuld door de geprogrammeerde Elohim Carneool vlam.

E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de helende audio channelings kunt beluisteren. Elke opname kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus "Bewust Sterven, begeleiden door de sferen"
prijs   € 58,00