E-cursus "Magic Merlin Healer"


Wil jij...

 • Merlin Healer worden en jouw healers capaciteiten uitbreiden?
 • Kristallijnen licht channelen en installeren in je lichaam en
  aura om te zuiveren en verli
  Druide, magie, natuurwezens.jpgchten?
 • Gechannelde Goddelijke lijnen, je Goddelijke structuur van Essentie, in jouzelf of iemand anders aura channelen en bekrachtigen zodat de Goddelijke Vonk actief wordt?
 • Toxische stoffen in een handomdraai leren afvoeren?
 • Karmische matrix, opgeslagen emoties in het celweefsel, gewoontepatronen en oude overtuigingen d.m.v. Merlin tools transformeren?
 • Je aura, huis, woonomgeving leren uitlijnen en harmoniseren met aarde, sterren, zon en kosmos?
 • Elfen-Feeënstraal en Druïdisch bewustzijn, de natuurgod Pan, Christusstraal, Boeddha-natuur, Elohim-bewustzijn, Omni Present als healingtool ontvangen om zelf te kunnen channelen?

 • Global healing netwerk installatie met healingsmogelijkheid met ongekende wereldwijde draagkracht en mega healingskracht. Om organisaties, oorlogsgebieden, een heel gezin, etc. healing te geven! Voor healingsproblemen die niet zomaar verdwijnen of op te lossen zijn.
Ingewijde Joke ELZiam Nootebos brengt Merlin in transmissies (helende channelingen als audio opnames voor thuis, met downloadings van "Merlin healingstools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië!

De Magische healingstools kun je na afloop van de E-cursus vanuit je eigen lichaam voortaan channelen. Ook op afstand!
Voor jezelf, anderen, dieren, je huis, praktijk, organisatie of het gebied. Werken met Merlin-healing voelt geweldig maar ook vertrouwd tijdens deze sprankelende en betoverende E-cursus!


Geef meerwaarde aan jouw therapeutische praktijk waarbij jouw cliënten, naast persoonlijke healing, straks oo
k terecht kunnen voor het zuiveren en opladen van de sfeer in hun aura, kamer, tuin of organisatie!


Wat ontvang je?

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magische Zelf in samenwerking met Merlin en Merlina. In deze E-cursus leer je de enorme scheppingskrachten, manifestatie- en helende krachten vanuit je magische ware Zelf flow toe te passen!
Naarmate je verder met Merlin-Merlina werkt opent je volledige scheppingskracht op de voorgrond. Zelfrealisatie, het realiseren van je oorspronkelijke Goddelijke Vonk kan ontstaan. Je creatiekracht wordt dienend aan het grote geheel en je mensen en aan het universele of Goddelijke Plan. Met behulp van de Merlin Inwijding wordt elke stap die je zet, elke kleine en grote wens, elke manifestatie, vervullend en komt een overvloedige stroom op gang omdat het universum krachtiger je vragen zal beantwoorden en op magische wijze met je zal samenwerken d.m.v. Merlin, Ether en Vuur! Zowel voor jezelf als voor anderen.

Wil jij o.a.:

 • De juiste energie channelen voor de kinderkamer, werkplek of studiehoek en voor langere tijd leren plaatsen in de ruimte zodat het ieder goed doet.
 • Eten karmisch reinigen + opladen met wat ieder individueel nodig heeft in de maaltijd
 • Aansluiten + aarden op Nieuwe Aarde netwerk dat geen dualiteit en zwaarte kent, maar kristallijnen eenheid
 • Kleurenacupunctuur leren channelen in en vanuit je lichaam, heerlijk tegen hoofdpijn of na afloop van een healing om alles te harmoniseren
 • Kristallijnen licht en energetische Merlijn kristallen installeren om (ook op afstand) de astrale sfeer van een ruimte te reinigen en alles hoger in Lichttrilling te brengen

De in jouw systeem uit de Lichtsferen "gedownloade" Merlin-Merlijn-Healingtools zoals energetische edelstenen en alle natuurmedicijnen van de wereld, kun je gebruiken voor healing op jezelf en voor een ander. Het is meestal duidelijk voelbaar en werkt ook op afstand. Merlin helpt je in jouw Goddelijke Macht-Kracht en Wil waarbij alle magische voorbereidende rituelen niet meer nodig zijn. Hij opent direct een Hoger Liefdes-Bewustzijn en een manifestatieveld in jou. Ook St. Germain helpt met de alchemie van de Transformerende Krachten. Krachten die je leven positief zullen veranderen en je aura en zielelichamen zuiveren. De aartsengel Zadkiël, Krishna, St. Germain, Hilarion, Quan Yin, Ra, Re, Melchizedek en Merlin zijn deel van de Absolute Krachten die door jou, als opengaand kanaal, heen zullen werken. Ze staan aan de bron van Creatie die werkzaam is in ons allen. Je werkt o.a. met het installeren van onzichtbare, energetische kristallen in slaapkamer, kinderkamer, klaslokalen, bij een ziekbed of buiten, waar je maar wilt.

Na afloop van de Merlijn E-cursus met de inwijdingen en transmissies van Joke ELZiam Nootebos en de Bovenwereld, zullen de laatste gedrags- en gedachten-gewoontepatronen veel gemakkelijker overschreven worden. Net als die uit de aardegeschiedenis. Het gevoel van innerlijke onveiligheid zal oplossen en een gevuldheid in je buik en aardig achterlaten. Last hebben van een manipulerende, dominante of agressieve ander, je afhankelijk, onmachtig, verlaten en onzeker blijven voelen of in je denkhoofd blijven hangen: het valt steeds meer uit elkaar. Ook frustraties, macht en onmacht, dader- en terugtrek gedrag zullen op de meest lichtvoetige wijze uit jou en Gaia, de aarde, vertrekken. Nieuwe hogere aansluitingen met Merlin, Merlina, Sekinah, de Holy Spirit, Gaia en Sananda (Jezus) helpen je om je kristallijnen Zelf en mooiste Essentie te worden. Vanuit de grote Eenheid zonder geschiedenis, en in het hier en nu van je ware essentie, zul je voor jezelf en als Merlin Healer gaan functioneren en kun je welzijn voor elkaar, de nieuwe aarde en de natuur creëren.

Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn

Tijdens deze E-cursus vind je op vernieuwende wijze de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën terug in Merlin`s Magische tools zonder dat je ze hoeft te leren. Merlin werkt met hen die de onschuld van het hart, het plezier van het innerlijk kind als ook het kosmische in zichzelf kunnen laten stromen d.m.v. zijn Inwijdingen. Voorbij alle niveau`s van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heal jij als de Merlin-Merlina, met het grootste gemak. Een E-cursus die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de geweldige Merlin-healing-tools, met joy, schenkt.

Naarmate je verder met Merlin-Merlina werkt opent je volledige scheppingskracht

Zelfrealisatie en het realiseren van je oorspronkelijke Goddelijke Vonk ontstaan. Je activeert samen met Merlin, Sananda, Sekinah en de natuurgod Pan een prachtig aardehoedersbewustzijn voor jou en de mensheid. Een nieuw bewustzijn opent zich in je met je rol en missie. Jouw creatiekracht wordt dienend aan anderen en de natuureenheid. Het stemt zich voelbaar af op jou, je groep en het universele of Goddelijke Plan. Zo wordt elke stap die je zet, elke kleine en grote wens, elke manifestatie, vervullend. In deze E-cursus komt een overvloedige helende stroom op gang omdat het universum krachtiger dan voorheen je vragen zal beantwoorden en op magische wijze met je zal samenwerken d.m.v. Merlin en Merlina!

Merlin Healing is meer dan 10x zo sterk als andere healingsvormen

De transformerende en helende Merlin energie dringt veel dieper binnen in spieren, botten, organen, in ziekte en materie en is 10 keer zo sterk. Het brengt spectaculaire healing en positieve energie. Merlin werkt, in eenheid met de Bovenwereld en Ascended Masters, met je Hogere en Divine Zelf, zowel als met je magisch kind. Je wordt "opgetild" in je grote Zelf en in Merlin's energie en alles gaat vanzelf en gemakkelijk! Na verschillende keren oefenen ben je hiermee zo vertrouwd dat je ook thuis en in je praktijk kunt werken met deze hogere Magie. Ook kunnen Elohim live workshops je kanaal zijn verder helpen verdiepen.

Je zult versteld staan van wat je geschonken krijgt als Merlin Healer! Bijzonder en indrukwekkend, boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen staan je te wachten. In deze E-cursus werk je met de hoogste Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gepaard gaande met pret, speelsheid en gemak. Ongelofelijke wonderen manifesteren zich in een handomdraai en het houdt niet op. Wat een vreugde en snelheid aan geschenken. En toch is het ook heel serieus.

Het toepassen van de Healingtools

Tijdens de live opgenomen audio opnames wordt er soms aan de aanwezige cursisten gevraagd om een healingstool te channelen in iemands lichaam of in de cursuszaal. Op zo’n moment kan je zelf het healingstool gaan toepassen in jouw eigen lichaam, in het vertrek waar je zit, of -wanneer je hiervoor toestemming hebt- (op afstand) voor een familielid, vriend, cliënt of ruimte. Dit kan gedurende het beluisteren geoefend worden en plaats vinden. Oefen dit in het begin regelmatig, vraag je vrienden op wie je het live oefent, of ze iets voelen zodat je zelfvertrouwen krijgt. Kortom, maak de Healingstools ook echt van jou. Je kunt uit je hoofd gaan leren welke tools je channelt, maar na genoeg geoefend te hebben mag je dat ook weer vergeten en channel je als kanaal vanzelf wat er nodig is en leer je daarop te vertrouwen. Zo word je steeds meer een kanaal voor de Bron waar jouw verstand en eigen wil niet tussen zitten. Je zult ervaren dat je gedownloade, multidimensionale Healingstools sterk werken. In hoeveel lagen en dimensies is mede afhankelijk van jouw eigen spirituele ontwikkeling en openheid.


Doelgroep

•    Een ieder die bewust en gevoelig is
•    Ieder die het multidimensionale volledige potentieel en de universele Liefde verder wil belichamen als Kosmisch, Ontwaakt mens en meester en een krachtige Merlin Healer wil worden.

Doelgroep E-cursus, met of zonder Elohim opleiding

Iedereen kan meedoen, ook zonder kennis, veel spirituele ontwikkeling of vooropleiding. Wel is een zekere mate van psychische stabiliteit, gevoeligheid en aarding gewenst.  
Je kunt deze E-cursus ook als module gebruiken voor 1 van de Elohim opleidingen maar hij kan ook los worden gevolgd.

Wat heb je nodig?

•    Psychische en emotionele stabiliteit
•    Voldoende openheid, spirituele ontwikkeling en aarding


Wie is Joke ElZiam Nootebos?joke2022.jpg

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie, naar multidimensionale verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops, audio's, zelfrealisatie tuinen, Krachtplaats en sessies vele duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden, soms ook in een eigen praktijk of centrum. Joke helpt om de Goddelijke Oorsprong en verfijnde ziel in omgang, werk en gedrag, te realiseren en op aarde te brengen. Op de Elohim Krachtplaats leeft en werkt ze samen met haar team en de vrijwillige participanten in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth". Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.


De volgende 30 audio's met ongeveer 13 uur aan gechannelde transmissies vind je in deze E-cursus Merlin Healer Class

 1. Voorbereidende lezing over universele liefde, kundalini en magisch kind
 2. Toverdraden ontvangen, ontdek je magische krachten
 3. Popup kristallen installeren
 4. De omgevingssfeer veranderen dmv energetische kristallen
 5. Engelenjas en wit-roze healingtool
 6. Innerlijke kind en subtiele zielsgevoel aarden en kleuren acupunctuur
 7. Ervaar je eigen goddelijke lichtwezen
 8. Helende chakra legging en schonen mannen-vrouwenlijn
 9. Hoe voelt je innerlijk kind in je buik zich
 10. Aura en lichaam reiniging dmv Merlin’s healingszeef
 11. Merlin’s medicijnbuidel met alle natuurmedicijnen ter wereld
 12. Helende kruidentincturen en edelstenen uit je lichaam channelen
 13. Merlin's healingtools Feng Shui
 14. Merlin's reisburo en ruimte-tijdstunnel
 15. Lezing over de eenheidsfrequentie
 16. Installatie Tibetaanse mantra als healingtool in je kundalinikanaal
 17. Moeder aarde kernkristal, je 13de dimensie en uitlijning met de Bron
 18. Installatie Merlin healingtool eenhoorn frequentie voor natuur en samenleving
 19. Global healing netwerk
 20. Merlin healingtool, de blije elfenstraal
 21. Lezing met vraag en antwoorden
 22. Merlin's healingtool Laserlicht
 23. Lezing; ontstaan werelden en eigen scheppingskracht
 24. Kristallijnen licht in ruimte channelen
 25. Gouden Draak healingstool van Merlijn
 26. Lezing sterrentaal en werken in eigen healingspraktijk
 27. Merlin's healingtool mangano calciet
 28. Chakralegging,  voedsel, amethist en opaal
 29. Merlin's medicijnbuidel 2
 30. Merlin's reisburo, langs zonnen en planeten

Elke opname kun je 4 keer beluisteren

De opnames kun je elk maximaal 4 keer online luisteren. Hiervoor is een internetverbinding nodig. De opnames komen uit Elohim workshops en sommigen zijn buiten opgenomen, ze kunnen daardoor achtergrond geluid bevatten. Je hebt in totaal 120 luistermogelijkheden die je kunt verspreiden over de 30 opnames.


Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing

De helende 13 dimensionale opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop. Bijna altijd met de ervaren Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos.
Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep!

Omdat de audio opnames live en niet in een studio zijn opgenomen zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.


Feedback / reviews

"Ik wil je bedanken voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om de Merlin te mogen doen. Ik ben ontzettend blij met al die mooie dingen die ik mocht ontvangen . De dingen die ik heb ervaren waren zo'n verrijking en herkenning voor me, dat ik alleen maar dankbaar en blij kan zijn. Ik voel ook zoveel zachtheid naar anderen toe. Ik heb mijzelf al meerdere behandelingen gegeven en het zijn elke keer weer cadeautjes die ik mag ontvangen. Ook heb ik het gevoel dat ik nog beter in kan voelen als voorheen." Janneke

"De warmte, de kracht , de liefde en het vertrouwen in het Hoogste die we in de Merlijnopleiding hebben mogen voelen en ervaren is zo intens mooi en ontroerend. Ik kan alleen maar diep dankbaar zijn om dit te mogen voelen en doorleven en verder door te geven als kanaal.Dit is sacraal en licht." Patricia

“Wat een feestje was de afgelopen Merlin workshop; ik heb nog nooit zo veel cadeautjes ontvangen. Maar jullie zijn mijn mooiste cadeau. Het is lang geleden dat ik mensen heb ontmoet van wie ik zoveel kan leren. Dank jullie wel. Voor het eerst in mijn leven durf ik op energetisch gebied op mezelf te vertrouwen. Vooral de realisatie dat wanneer een healing niet het gewenste resultaat heeft, dat niet betekent dat ik het niet kan, was een eye opener.” Aurelia

De  Merlijn E-learning geeft mij veel moed om inwijdingen te doorleven. Het geeft tevens morele steun dat ik er mag zijn en mijn steentje bij mag dragen. Het helpt me om in te zien als ik in mijn kleine zelf zit, het onderscheid wordt helder i.p.v. dat het verwarring schept.Vreugde in mijn intenties om op aarde te zijn en geloof in mogelijkheden. Het doet mij enorm veel plezier en brengt spontaniteit om samen te werken met Merlijn bewustzijn/ energie.“Toverdraden “toepassen en Channelen en leren wat de kristallen zeggen, wat de planten doen voor healing, hoe ze hun licht verspreiden. Het opmerken en leren van de geometrische vormen in de natuur. Door Pan aangeraakt te worden.Gaia spreekt door me heen en vaak voel ik me opgetild door het licht en liefdesbewustzijn van Merlijns groep.Een nieuwe ontwikkelingsweg wat zich organisch opent, zoals samen werken met het ritme van de seizoenen. Het geeft een geborgenheid en een gevoel van thuis komen. Een diepe vriendschap verbinding. Lucy Lam


Geadviseerde en ondersteunende Elohim producten

Gebruik deze producten voorafgaand, tijdens en na afloop van de E-cursus:


Onderdeel van de volgende Elohim opleidingen:

Deze E-cursus kun je los volgen maar is ook onderdeel van verschillende Elohim opleidingen.

Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan opleiding

Voor jezelf en/of om je cliënten nog beter na afloop van je healingen te begeleiden, zowel als om nog meer healingtools en coachingvaardigheden te leren, worden bovenstaande Elohim opleidingen warm aanbevolen.


Meer Elohim E-cursussen

Ook kun je meer Elohim E-cursussen volgen. Dit is een aanrader om je innerlijk groei nog meer te verdiepen!

Alle Elohim E-cursussen

Onderstaande E-cursussen kun je los volgen maar behoren ook bij een Elohim opleiding:

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

De volgende E-Cursussen behoren niet tot een opleiding:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal. De E-cursussen zijn los te bestellen of als module voor een Elohim opleiding te  gebruiken.

E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de helende audio channelings kunt beluisteren. Elke opname kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus "Magic Merlin Healer"
prijs   € 249,00