E-cursus voor (aankomende) Healers; "Kosmisch Vuur 2"


Je kunt deze E-cursus ook als module gebruiken voor één van de Elohim opleidingen maar hij kan ook los worden gevolgd.

Wil jij...

 • Je verder ontwikkelen na de E-cursus Kosmisch Vuur 1? Misschien ook als Healer-Reader die d.m.v. Kosmisch Vuur 2 diepgaand kan healen met de ontvangen mix van de 12-dimensionale Stralen als healingstools?
 • Een buitengewoon krachtige healer en kanaal voor de Bron worden?
 • Blokkades, karmaknopen, oude patronen in een handomdraai wegnemen?
 • Samenwerken met de Bovenwereld, Moeder Aarde, Merlijn, Metatron, de grote aarde elementale Krachten en geascendeerde Lichtmeesters?
 • Geactiveerd worden in het ware Geluk dat niet afhangt van een relatie of situatie maar dat in jeZelf zit?
 • Wil je door deze verdiepende E-cursus multidimensionale mens en meester worden en daarmee bijdragen aan de collectieve bewustzijnsgroei en nieuwe aarde?
geometry-2520247_960_720 (2).jpgE-cursus Kosmisch Vuur 2 voor (aankomende) healers, met Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos, is de opvolger van E-cursus Kosmisch Vuur 1 en biedt verdieping en Masterhealingstools vanuit het Absolute!
Komisch Vuur 1 is nodig om de 12 Kosmische en multidimensionale Stralen eerst in je lichaam te ontvangen en ankeren. Pas daarna kun je KV2 doen.

In deze E-cursus KV2 komen de helende Krachten van de Kosmische Stralen tijdens de audio opname met gechannelde transmissies niet alleen voor je verdere eigen ontwikkeling voelbaar binnen zoals bij Kosmisch Vuur 1, maar ze komen ook binnen als combinaties van 12 dimensionale healingstools van de Kosmische Stralen!

Je kunt de geweldige energieën en helende Liefdeskrachten van die healingstools na en tijdens deze E-cursus Kosmisch Vuur 2 vervolgens vanuit je eigen lichaam channelen.

 


Wat ontvang je?

Diepgaande, helende audio-transmissies met de Kosmische Healingtools die bestaan uit een combinatie van de Kosmische Stralen die je na enige keren luisteren vervolgens zelf kunt channelen. Tijdens de audio opnames die aanvankelijk live voor een groep zijn opgenomen wordt er soms aan de aanwezige cursisten gevraagd om dit healingstool te channelen in iemands lichaam of in de cursuszaal om te oefenen. Op zo’n moment kan je zelf het healingstool gaan toepassen in jouw eigen lichaam, in het vertrek waar je zit, of -wanneer je hiervoor toestemming hebt voor een ander. Dit kun je live of op afstand doen. Ook kan dit gedurende het beluisteren geoefend worden. Oefen dit in het begin regelmatig, vraag je vrienden op wie je het live oefent, of ze iets voelen zodat je zelfvertrouwen krijgt. Kortom, maak de Kosmische Healingstools ook echt van jou. Je kunt uit je hoofd gaan leren welke combinatie van Kosmische Stralen je channelt maar na genoeg geoefend te hebben mag je dat ook weer vergeten en channel je vanzelf wat er nodig is en leer je daarop te vertrouwen. Zo word je steeds meer een kanaal en healer voor de Bron waar jouw verstand niet tussen zit. Je zult ervaren dat je gedownloade, multidimensionale Healingstools sterk werken!

Wat je kunt helen met de Healingstools van de Kosmische Stralen

Als multidimensionaal kanaal en kosmisch healer (in wording), kun je daarmee ook diepgaandere blokkades, karma-knopen, collectieve matrixen en oude patronen oplossen! Zelf groei je ook verder aar Meesterschap. Tijdens je energie- en healingswerk met de gedownloade Kosmische Stralen, zul je dit merken. Ook geweldige gebieds-healingen kun je ermee doen! Tevens ontvang je tijdens deze E-cursus KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Deze Kosmische Stralen audio's openen en verdiepen ook je eigen bewustzijnsverruiming, Gavens, Liefde een Eenheidsbewustzijn!

Kosmisch Healer, Drakengrid en Moeder Aarde initiaties

Tijdens deze E-cursus leer je je te openen en af te stemmen en ontvang je krachtige initiaties en Inwijdingen in je Eenheidsstaat. Ook Jezus/Sananda verruimt voelbaar je eenheidsbewustzijn en Christuskracht tijdens deze E-cursus. Deze grootse Eenheidsliefdeskrachten en Kosmische Stralen integreren nog dieper in je hogere Lichtlichamen, zieledelen én lichaam dan tijdens Kosmisch Vuur 1. Als je zelf deze Krachten leert channelen d.m.v. de KV2 audio's werk je daardoor (bewust of onbewust) samen met de Bovenwereld, Moeder Aarde, Merlijn, Metatron, de grote aarde elementale Krachten en geascendeerde Lichtmeesters! Je ontvangt ook voor je zelf mega-healingen. Je wordt geactiveerd in het ware geluk dat niet afhangt van een relatie of situatie maar dat in je ware Zelf te vinden is. Als (aankomend) multidimensionaal kanaal en healer, groeiende naar je volledig potentieel en Kosmisch Meesterschap, kan het ook zo maar gebeuren dat je de Drakenkracht van het Drakengrid ontvangt en de hogere Magie ook daarmee gaat toepassen!

Elohim edelsteen-bol met de 12 Kosmische Stralen voor je huis, praktijk of werkplek

We raden je ook aan de door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Elohim Golden healer bol met daarop de 12 Kosmische Stralen,  aan te schaffen. Deze Elohim edelsteen heeft alle Kosmische Stralen in zich geïnstalleerd gekregen en zendt constant die positieve Krachten en healingsenergie door je huis, je praktijk of op je werkplek uit! Hij is ook zonder E-cursus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Ook vindt er constante healing en frequentie verhoging plaats d.m.v. deze edelsteenbol in je ruimte. De 12 dimensionale hogere Lichtfrequenties komen op het binnenkomend gas, water en elektriciteits net te staan. Het eten dat je kookt, het douche-water en de elektriciteit door je huis gaan trillen op Goddelijke i.p.v. commerciële lagere frequenties! Hetzelfde geldt voor je telefoon en internet verbinding. Ook zendt het uitgaande circuit van je stroomnetwerk, telefoon en internetverbinding positieve energie naar je binnenomgeving en de verdere buitenomgeving. Het is een natuurwet dat de energie van plus naar min loopt. Met de bijzondere en mooie Elohim edelsteenbol in je omgeving blijft je eigen lichtkracht voelbaar aanwezig en word ook jij gevoed door hogere omgevingsfrequenties!

Voor wie en wat kun je de Kosmische Healingstools nog meer gebruiken

Voor jezelf, een cliënt of je omgeving zul je diepgaand kunnen healen met deze diepwerkende Kosmische Healingstools. Zelfs tot in het DNA, de familielijnen en het zielegroepkarma als je goed bent! Ook kun je als je genoeg geoefend hebt en open bent hiermee oude herhalingslussen en patronen zuiveren tot aan iemands Oorsprong! Je kunt deze E-cursus Kosmisch Vuur 2 zowel voor jouw eigen verdiepende kosmische meesterschapsontwikkeling volgen als om te werken voor anderen als Master Healer waarbij je steeds meer kanaal wordt voor Universele Liefde en de Bovenwereld. Ook het erbij volgen van live Elohim workshops maakt je tot een steeds beter kanaal en opent je. Je wordt door het volgen van deze E-cursus Kosmisch Vuur 2 (en Elohim live workshops) de nieuwe multidimensionale Mens en draagt bij aan het collectief Bewustzijn van de nieuwe Aarde. Blokkades, karmaknopen, collectieve matrixen en oude patronen leer je in een handomdraai weg te nemen als de cliënt en/of jezelf daaraan toe zijn!


Wie kan er mee doen?

•    Voor iedereen die de E-cursus Kosmisch Vuur 1 heeft gedaan
•    Die bewust, gevoelig en psychisch stabiel is
•    Ieder die het multidimensionale volledige potentieel en de universele Liefde verder wil belichamen als Kosmisch, Ontwaakt mens en Meester en een kosmische Healer wil worden.

Doelgroep E-cursus, met of zonder Elohim opleiding

Iedereen kan meedoen, ook zonder kennis, veel spirituele ontwikkeling of vooropleiding. Wel is een zekere mate van psychische en emotionele stabiliteit, gevoeligheid en aarding gewenst.  

Wat heb je nodig?

•    Psychische en emotionele stabiliteit
•    Voldoende openheid, spirituele ontwikkeling en aarding
•    De voorafgaande E-cursus Kosmisch Vuur 1
•    Raadzaam; de door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Elohim Golden healer bol met 12 Kosmische Stralen voor je huis en/of werkplek


Wie is Joke ElZiam Nootebos?

Joke 2016.JPGJoke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie en naar multidimensionale verlichting. Inmiddels heeft ze, samen met haar team, d.m.v. haar workshops, audio's, zelfrealisatie tuinen, Krachtplaats en sessies vele duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden. Joke helpt om de Goddelijke Oorsprong en verfijnde ziel in omgang, werk en gedrag, te realiseren en het gewone leven te brengen. Op de Elohim Krachtplaats leeft en werkt ze samen met haar team en de vrijwillige participanten in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth". Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.


De volgende 20 audio's met 580 minuten (!) aan gechannelde transmissies vind je in deze E-cursus Kosmisch Vuur 2

 1. Ervaringen KV1 en uitleg keelchakra en zonnevlecht
 2. Healingtool Sekinah en granieten Straal
 3. Reacties en vragen op de Sekinah en granieten Straal
 4. Healingstool groen-roze-iolieten Straal
 5. Reacties en vragen op de groen-roze-iolieten Straal
 6. Uitleg van de bijlage en vragen over dimensies (zie document Rijkenopbouw en tinctuuradvies)
 7. Transmissie innerlijk kind
 8. Vragenrondje healerschap en zielegroepen
 9. Transmissie opschoning door Universele Christuskracht
 10. Uitleg over afstemming en toestemming
 11. Healings tool "rood zwarte granieten Straal"
 12. Reacties en vragen op de rood zwart granieten Straal
 13. Vragenrondje over de healingtools
 14. Healingtool rood, zwarte Straal en zwarte Draak (van Jezus-Sananda)
 15. Reacties en vragen over rood, zwarte straal en zwarte Draak
 16. Channeling, healing - Kosmisch meesterschap en healerschap
 17. Healingtool groen, zwarte Straal en Gabriel
 18. Reacties en vragen Groene en zwarte Straal en Gabriel
 19. Transmissie Keelchakra
 20. Transmissie Zonnevlecht

Tevens ontvang je het lesmateriaal "De werking van je Goddelijke Blauwdruk– je DNA" & "Rijkenopbouw en tinctuur advies"

Elke opname kun je 4 keer beluisteren

Het leesmateriaal in deze E-cursus kun je downloaden om op elk gewenst moment te lezen. De opnames kun je elk maximaal 4 keer online luisteren. Hiervoor is een internetverbinding nodig. De opnames komen uit Elohim live workshops en sommigen zijn buiten opgenomen, ze kunnen daardoor achtergrond geluid bevatten. Je hebt in totaal 90 luistermogelijkheden die je kunt verspreiden over de 20 opnames.

De opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop met de ervaren en Ingewijdene, docente Joke ElZiam Nootebos. Juist door de groepsafstemming van Joke en haar gevorderde groep studenten zijn de Bovenwereld Krachten die de 12 dimensionale healingstools voor je activeren, enorm groot. 

 


Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing

De helende 13 dimensionale opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop. Bijna altijd met de ervaren Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos.
Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep!

Omdat de audio opnames live en niet in een studio zijn opgenomen zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.


Feedback / reviews

"De workshop Kosmisch Vuur 2 heeft mij in positieve zin verrast. Gedurende de workshop werden tijdens de transmissies de verschillende Stralen in mij geactiveerd. Hierbij ervaarde ik van alles in mijn lichaam, tintelingen, hitte, vrijkomen van energie en emoties. Ik was er bewust van en bleef bij de fysieke ervaringen. Wat ik erg bijzonder vond was dat ik als deelnemer direct in staat was om prachtige healings te geven aan mijn mede deelnemers. Ik heb al eerdere healings gegeven maar wat ik nu ervaarde was anders. Nu kon ik zien dat deze healings vanuit mijn hart en buik plaatsvonden en niet meer vanuit mijn hoofd. Ik ben een kanaal geworden."

 
"Tijdens een van de transmissies bij Kosmisch Vuur 2 had ik een bijzondere ervaring. Het voelde alsof een huid vol oude overtuigingen, maskers en mechanismen van onder tot boven afgetrokken werd. Mijn ego-ik-je loste op en ging over in het geheel terwijl ik goed in mijn lichaam bleef zitten. Er was geen gekaderd ik meer, maar mijn wezen bestond uit verschillende lichtvormen met ieder een andere dichtheid. Het voelde even alsof ik uit elkaar ging vallen en ik wist niet goed hoe ik deze lichamen moest besturen. Ik besefte dat ik deze lichtlichamen eigenlijk al heel goed kende en ik kon mij rustig overgeven aan dit nieuwe gevoel. Ook toen ik mijn ogen opende bleef dit gevoel, er was een ervaren vanuit een groter bewustzijn. Ik was totaal ontroerd dat ik met de hele omgeving in verbinding stond, de medecursisten, de tuin, de ruimte. Ik genoot van het lopen en van de buitenlucht, want ik had ook nog een fysiek lichaam wat mee deed"


"Een heel bijzonder weekend gehad tijdens de workshop Kosmisch Vuur 2 bij het Elohim Centre in Veelerveen. We mochten gaan werken met de 12 Kosmische Stralen die we in Kosmisch Vuur 1 hebben ontvangen en we kregen er een heleboel healingstools bij. Wauw, wat een energie en wat een krachten stroomde door ons heen, uit onze harten en uit onze handen. Het voelt alsof mijn eigenlijke werk hier op aarde nu eindelijk echt gaat beginnen! Dankjewel alle mensen van het Elohim Centre voor het prachtige werk dat jullie doen op onze mooi planeet!"Geadviseerde en ondersteunende Elohim producten

Gebruik deze producten voorafgaand, tijdens en na afloop van de E-cursus:

Tip voor verdere verdieping en om diepgaande kosmische healingen te leren geven met de ontvangen Kosmische Stralen als healingstool; herhaal :


Onderdeel van de volgende Elohim opleidingen:

Deze E-cursus kosmisch Vuur 2 kun je los volgen maar is ook onderdeel van verschillende Elohim opleidingen.

Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan opleiding

Het volgen van andere interessante 13 dimensionale weekendworkshops van Joke ElZiam Nootebos, die los te volgen zijn maar ook onderdeel van een Elohim opleiding, zal je E-cursus flink verdiepen!


Meer Elohim E-cursussen

Het volgen van live workshops en meer E-cursussen is een aanrader om je innerlijk groei nog meer te verdiepen!

Alle Elohim E-cursussen

Onderstaande E-cursussen kun je los volgen maar behoren ook bij een Elohim opleiding:

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

De volgende E-Cursussen behoren niet tot een opleiding:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal. De E-cursussen zijn los te bestellen of als module voor een Elohim opleiding te  gebruiken.

E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de helende audio channelings kunt beluisteren en het cursus materiaal kunt downloaden. Elke opname kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus voor (aankomende) Healers; "Kosmisch Vuur 2"
prijs   € 199,00