Thuiskomen in jeZelf, rust in je hoofd, bekrachtiging van lichaam en geest, diamanten aarde, christuskracht en onvoorwaardelijke liefde, boedha natuur


Je ontvangt tijStromend water, pad afleggen.jpgdens deze audio opname (van een live channeling/groepshealing uit een van de Elohim workshops) een prachtig geschenk van Joke ElZiam Nootebos in samenwerking met de Bovenwereld. De leiding van de Bron en het oervertrouwen van je 8 dimensionale Boeddha natuur in je buikgevoel komen op de voorgrond in je leven gaan functioneren. Alles komt tot rust, ook je hoofd en dat voel je!. Je ontvangt na afloop van de helende channeling en transmissie grotere inzichten en wijsheid. Er ontstaat een functioneren vanuit hoogstaande Waarheid, zuiverheid en eenheidsgevoel. Heel je Kundalinikanaal wordt actief en geopend en je wordt dieper geaard in Gaia, in je lichaam, doorstroming en gezondheid.

In je dagelijks leven zal het eenheidsdenken gaan aanstaan, zodat je minder vanuit je “ik-je” denkt en handelt en meer vanuit het “wij”. Zowel op persoonlijk vlak als in je werkomgeving. Van binnen wordt het steeds vreedzamer en stiller in je waardoor je steeds minder uitreikt, op de weggeefstand staat, onzeker bent of je wil oplegt aan anderen. Ook houd je je steeds minder bezig met de "ruis" van anderen. Door de helende transmissie ga je voelbaar Leven vanuit je innerlijke Vrede en Stilte van je Boeddha natuur. Voor het eerst ervaar je de leiding van de Bron in je buikgevoel.

Effecten na afloop:

  • Je wordt je bewust wanneer je vanuit het ego-ik of vanuit het wij gevoel denkt en handelt.
  • Je Christuskracht en onvoorwaardelijke Liefde activeren merkbaar, waardoor uit je comfortzone of angst kunt stappen.
  • Je eigen schaduwkanten en boosheid mogen er zijn en geuit worden, waardoor je weer makkelijker terugkeert naar innerlijke vrede.
  • Je blijft minder aan gebeurtenissen kleven en leert deze steeds sneller los laten en i het hier en nu van je Ware Zelf te zijn..
  • Je handelt, spreekt en regelt twijfelloos en direct vanuit je grote Zelf

  • Je zorgen, alle verhalen die je moet slikken of aanhoren van anderen of je eigen ego-stem, zullen steeds sneller verdwijnen.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur: 69 minuten

Tips na afloop:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.


Ervaring van een luisteraar:

"Het was fijn en voelt als een weldadige rust in mezelf. Ik heb kortgeleden mijn tweelingvlam ontmoet en wist niet om te gaan met het feit dat hij getrouwd is en in een uitgebluste relatie blijft zitten. Gisteravond, na het beluisteren van de channeling, heb ik opeens een daad gesteld: wanneer hij voor ons wil gaan dan hoor ik het graag. Ik weet dat dit het gevolg is van liefde voor mezelf. Zo voelt het. Vanmorgen de channeling nogmaals beluistert en weer de rust ervaren en dat het goed is zo. Want ik draag mijn innigste geliefde in mijn hart!"

Nelleke


 

Bestel opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Thuiskomen in jeZelf, rust in je hoofd, bekrachtiging van lichaam en geest, diamanten aarde, christuskracht en onvoorwaardelijke liefde, boedha natuur
prijs   € 17,50