E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken"


Wil jij...

 • Leren om al je 12 hogere zieledelen te openen in je dagelijks functioneren?
 • Kosmisch Mens en Meester worden en leven vanuit je volledig potentieel met al je hogere Gaven en wij-liefde?
 • Weten wat je hogere zieledelen inhouden en je persoonlijkheid daarin integreren?
 • Het 13e principe van Onvoorwaardelijke Liefde, de Christuskracht of Boeddha natuur in je openen?
 • Opstaan voor je subtiele gevoeligheid en het tot je Gaven en kracht maken?
 • Je openen in verruimd Bewustzijn en je reactieve innerlijk kind, angst, boosheid, zorgen of onzekerheid voorgoed overstijgen?
 • Meer genieten en communiceren met engelen, Lichtmeesters en Bovenwereld vanuit je grote Hart en Overzicht?
 • Persoonlijk en collectief karma, negatieve herhalingslussen op het gebied van de liefde of onvoldoende inkomsten, overstijgen?
 • Je Goddelijke Essentie leren kennen en Leven?
 • Het verschil zien tussen je ego-persoonlijkheid, ziel of ware Essentie en ze beter laten samenwerken?
 • Door jouw multidimensionale ontwikkeling als Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens en Kosmisch Meester bijdragen aan een nieuwe maatschappij?
Een uitgebreide E-cursus met E-book met 120 pagina’s aan lesmateriaal, meer dan 40 oefeningen en 12 helende audio transmissies (meer dan 11 uur) om stap voor stap je Kosmisch Meesterschap, zieledelen en Ontwakingsproces in huis te halen.

zieledelen, hogere dimensies,ontwaken.jpg

Joke ElZiam Nootebos brengt al je parallelle levens, je hogere dimensionale zieledelen en Liefde als aanvullende krachten in je leven. Door de E-cursus zal je innerlijke man achter je vrouwelijkheid gaan staan en andersom. Er ontstaat eenheid op alle lagen in je, waardoor interne en externe strijd, onvrede, innerlijke onveiligheid, vermoeidheid, ongeheelde relaties en onzekerheid plaats maken voor het geluk van het functioneren vanuit een Kosmische Harmonische Flow.

De cursus wordt nu geleverd met het fysieke boek, dat dezelfde teksten bevat als het PDF document, zodat je naast het online leeswerk nu ook offline kunt genieten van de teksten van Joke. Het boek krijg je gratis opgestuurd bij aanschaf van de cursus.

Wat brengt deze E-cursus je?

 • Meer zielsverdieping en hoger bewustzijn, meer inzicht, daadkracht, integriteit en overzicht zowel als je Volledig Potentieel
 • Oefeningen en healing waardoor persoonlijk- en, zielegroepskarma oplost, net als de pijnlijke (macht-onmacht) patronen van je mannen- en vrouwen ouderlijnen
 • Diepgaande inzichten en heling over de innerlijke oorzaak van levensthema's zoals o.a. (on)veiligheid, niet je plek kunnen vinden op Aarde, geremde seksualiteit, macht-onmacht, vermoeidheid, snel overprikkeld zijn, lekkende energie, emoties uiten, grenzen aangeven, seksuele en relationele problemen
 • Het dagelijks ervaren van eenheid met de Bovenwereld, Gaia en alle natuurspirits en meer gemak en vertrouwen
 • Meer contact met je eigen innerlijke leiding, Waarheid, Lichtwezen, kern en je levensbestemming
 • Open minded, minder alleen, minder snel alles persoonlijk nemend, meer prana, levensenergie en gezondheid
 • Je wordt een groot energiewerker met heldere Gaven en een natuurlijk genezer en ontwikkelt veel meer zelfvertrouwen
 • Je wordt zorgelozer, leert zelf het tij van tegenslag en negativiteit te keren en kiest voor het meestromen met het Leven en de Flow
 • Je ontwikkelt innerlijke autonomie, leiderschap en innerlijke autoriteit, waarbij je ook kwetsbaar en puur kunt zijn
 • Je kunt je subtiele zielsgevoel binnen in je seksualiteit integreren

Door steeds meer vanuit kosmisch Meesterschap en puurheid te leven ontstaan o.a. meer kosmisch geluk, gemak, stilheid in je hoofd, zorgeloosheid, een verlicht buikgevoel en je levensbestemming. Je leert functioneren vanuit je buikgevoel en de leiding van je intuïtief lichaamsgevoel. Je denken, spreken en handelingen vinden van daaruit plaats. Je hoofd wordt rustiger en is minder overheersend. In plaats daarvan leef je vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buik. Er ontstaat een grote Vrede en de Boeddha natuur in je. Mensen voelen zich aangetrokken tot je. Tot je Geest en Liefde.  Er is ruimte in je hoofd en hart voor anderen door het worden van je volledig potentieel. Je wilt niets liever dan bijdragen vanuit je volledige Hart/Kracht en je wordt een belangrijke richtingaanwijzer voor anderen vanuit je Ziel. Deze unieke E-cursus brengt je niet alleen het geluk van Meesterschap en Liefde, maar activeert ook je bijdrage aan de nieuwe wij-samenleving.


Wie is Joke ElZiam Nootebos?joke2022.jpg

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie, naar multidimensionale verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops, audio's, zelfrealisatie tuinen en sessies vele duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden, soms ook in een eigen praktijk of centrum. Joke helpt om de Goddelijke Oorsprong en verfijnde ziel in omgang, werk en gedrag, te realiseren. Op de Elohim Krachtplaats leeft en werkt ze samen met haar team en de vrijwillige participanten in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth". Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.


Waar bestaat de verdiepende E-cursus uit?

Je ontvangt een E-book met 120 pagina’s aan lesmateriaal, meer dan 40 oefeningen en 12 helende audio transmissies (meer dan 11 uur) om stap voor stap je Kosmisch Meesterschap, zieledelen en Ontwakingsproces in huis te halen. De cursus bevat diepgaande kosmische, zowel als praktische kennis over hoe je kunt functioneren vanuit je hogere zieledelen en je non duale Boeddha-natuur. Je kunt het lesmateriaal toepassen voor innerlijke ontwikkeling, maar ook op je werk en in de omgang met vrienden en familie. Je ontvangt meer inzichten over je vader-, moeder-, vorige levens- en zielegroeplijnen welke je gevoel, gedachten en gedrag ongemerkt beïnvloeden.

De audio transmissies, live opgenomen tijdens de Elohim workshops (in totaal 672 minuten), brengen diepgaande healing op alle lagen en ook inzichten. Ze helpen je niet alleen sneller voorbij je karma en herhalingspatronen, maar openen je naar je God-Godin, Kosmisch Meesterschap, volledig potentieel, Christuskracht en Boeddha-natuur. Ze verdiepen daarnaast ook voelbaar je Ontwakingsproces.

Je hoeft geen speciale computer kennis of programma's te hebben om deze E-cursus te bestellen. Heb je toch vragen? Dan helpen wij je graag verder.


Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing

De helende 13 dimensionale opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop. Bijna altijd met de ervaren Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos.
Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep!

Omdat de audio opnames live en niet in een studio zijn opgenomen zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

Alle dimensies komen aan bod

Deze E-cursus omvat al je hogere dimensies en zieledelen, van je 5e t/m 15e dimensie. Elke dimensie heeft haar eigen hoofdstuk en audio healing/transmissie. Daarnaast vind je vele inspirerende teksten die helpen je zieledelen en ontwikkelingsstappen verder te verduidelijken, integreren en praktisch te maken.

De volgende audio transmissies vind je in deze helende en bijzondere E-cursus

 1. 5e + 6e dimensie “Christuskracht, van persoonlijke naar onvoorwaardelijke liefde”
 2. 6e dimensie “Denken, spreken en handelen vanuit je Liefdeshart, waarnemer en zielsgevoel”
 3. 7e dimensie “Verruim je mind en hart met Absolute Krachten, Lichtmeesters en je Goddelijke Vonk”
 4. 8e dimensie “Oervertrouwen, rustig hoofd, eenheid en Bron-verbinding met je buik”
 5. 9e dimensie “Verlichting innerlijk kind, seksualiteit, innerlijke man-vrouw”
 6. 10e dimensie “Vuurkracht en Universele Liefde installeren, voorbij aan onzekerheid en onderdrukking, je eigen weg durven gaan”
 7. 11e dimensie “11 dimensionale Goden Krachten, Magiërschap, Atlantis, healing op seksualiteit”
 8. 12e dimensie “Ingewijde Hart, keelchakra, Nieuwe Aarde, healing op karmische en collectieve geschiedenis”
 9. 12e dimensie Lezing "Hoe word je je Stralende zelf en een Engelen mens"
 10. 13e dimensie “Leven vanuit Overgave, grote Inwijding, wij-gevoel”
 11. 14e dimensie “Installatie Zijnsstaat, Heilig Huwelijk, Sananda”
 12. 6e – 15e dimensie “Godrealisatie”

Elke opname kun je 4 keer beluisteren

Het leesmateriaal in deze E-cursus kun je downloaden om op elk gewenst moment te lezen. De opnames kun je elk maximaal 4 keer online luisteren. Hiervoor is een internetverbinding nodig. De opnames komen uit Elohim workshops en sommige zijn buiten opgenomen, ze kunnen daardoor achtergrond geluid bevatten. Je hebt in totaal 48 luistermogelijkheden die je kunt verspreiden over de 12 opnames.

Doelgroep E-cursus, met of zonder Elohim opleiding

Iedereen kan meedoen, ook zonder kennis, veel spirituele ontwikkeling of vooropleiding. Wel is een zekere mate van psychische stabiliteit, gevoeligheid en aarding gewenst.  
Je kunt deze E-cursus ook als module gebruiken voor 1 van de Elohim opleidingen maar hij kan ook los worden gevolgd.


Feedback / reviews

"Het voelt alsof het alles in een stroomversnelling brengt, door actief met de stralen van dimensies bezig te zijn. Ik herken steeds vaker mijn ego. Wat heerlijk om mezelf vanaf een afstandje te kunnen aanschouwen. Meestal achteraf, soms al in het proces. Voelt ook alsof het ene inzicht nog niet ingedaald is of de volgende dient zich al aan. Dankbaar om in dit proces te zitten en juist helemaal niks bijzonders te doen als te leven. Altijd geweten dat de kracht hier zat, maar niet geweten … altijd gezocht. Het zoeken lijkt ook steeds meer te stoppen, alleen dat is al fijn om te ervaren. Zoveel meer rust, ondanks het rare jaar waar we in beland zijn. Zo kan ik makkelijk de kadootjes hieruit halen. Dankjewel, het is bijna niet in woorden uit te drukken…."
Mieke

"Ik ben heel enthousiast over deze cursus. Heel uitgebreid, informatief en helder geschreven. Het boekje heb ik uitgeprint en ben ik ijverig aan het onderstrepen wat voor mij nu van belang is. Ben nu in 7e dimensie bezig en ook daar weer veel (h-)erkenning in.
Voor mij komt deze e-cursus als een geschenk uit de hemel op het juiste moment, handvaten om de wir war in mij van energieen te kunnen onderscheiden en waar ik ongeveer zit in mijn ontwikkeling. Vanaf de 8e dimensie heb ik nog niet gekeken, eerst dit allemaal laten bezinken."
Patricia

"De combinatie van de gesproken teksten met de krachtig helende energieoverdrachten doen mijn hele systeem voelbaar tot celniveau (en waarschijnlijk dieper) vibreren en ook voelbaar veranderen: Ik verruim, onafgewerkte thema's komen naar boven en ontvangen heling. Ik zak verder in mijn lichaam en wordt stiller, vrediger. Ook geeft het me diepere inzichten in mijn processen. En dan is het zaak om dit in het dagelijkse leven onder allerlei omstandigheden te gaan leven. De gesproken teksten en de 140 pagina's lesmateriaal vol praktische informatie en oefeningen bieden mij inzichten en tools om in het dagelijkse leven er bewust mee aan de slag te gaan. Want dat is waar het uiteindelijk toch om gaat: het toepassen in het alledaagse leven en uiteindelijk Zijn die je diep van binnen Bent. Het is werkelijk een enorme steun op de weg die ik loop. Dankbaar gaat mijn liefde uit naar Joke met haar team en de bovenwereld."
Anna

"Wat een geweldige cursus is dit en wat heerlijk dat je alles meerdere malen kunt afluisteren! De healings gaan diep en ik merk dat ik rustiger word, minder behoefte heb aan drukte en vertier. Dat ik meer in mijn hart zit en vaak een diep liefdesgevoel ervaar.
De teksten zijn prettig te lezen en zetten alles in een kader. Veel puzzelstukjes vallen op hun plaats. En heerlijk om het thuis te kunnen doen in je eigen tempo en op je eigen manier. Prettig ook dat er suggesties gegeven worden voor ondersteunende mineralen en tincturen.
Het zal een megaklus voor Joke geweest zijn, maar wat een resultaat! Ik ben diep dankbaar dat ik deze cursus mag doen. Dank jullie wel Joke en alle medewerkers!"
Greet

"Soms kunnen woorden niet genoeg verwoorden, daar waar het gevoel de boventoon voert. Zo ook bij deze cursus.. wát een mooie cursus Joke, duidelijk en soms al zo herkenbaar. Prachtig in zijn opzet en zo fijn, om dit alles herhalend te kunnen lezen. Maar bovenal voel ik het zó binnenkomen..voelbaar op diepere lagen, die aangeraakt worden bij het luisteren van de audio healings. Zó ontroerend en helend tegelijk. Eerst de woorden die bij een dimensie (herhalend) gelezen te hebben en daarna de audio transmissie die erbij hoort.. zo kloppend!
De fysieke klachten die ik zeker ervaar, lees ik dan ook begrijpelijk terug in de cursus.. waardoor ik het snap en het makkelijker kan "laten" zijn. De woorden, de energie, de trilling en de Liefde onder alles, nemen je stap voor stap mee, te voelen in je lichaam wat er gebeurt, de intense stilte onder alles, wat een gewaarwording! Ik had al gevoeld dat ik deze cursus "moest" gaan doen.. en vind het ook ergens spannend tegelijk, omdat ik voel dat het ook van mij ten diepste alles zal vragen.
Als ik dan weer verder de woorden lees, weet ik dat deze cursus mij zo waard en bedoeld is.  Gevoelsmatig ga ik stap voor stap naar een volgende dimensie en neem de oefeningen mee in m'n dagelijks (werk) leven...en ja met vallen en opstaan hoor. Het is zo bijzonder wat er gebeurt, dat ik er letterlijk en figuurlijk stil van ben. Dapper ga ik verder op mijn weg en dimensies, te weten dat we dit samen doen...
Vanuit Liefde dank ik jullie hartelijk!"
Andrisa

"Geweldig hoe deze cursus zo helemaal aansluit bij mijn-zijn van dit moment. Het geeft mij duidelijkheid wat betreft mijn veranderde gedrag in de omgang met anderen en over de dimensie waarin ik me nu bevind. Ook mijn lichamelijke klachten van de laatste maanden begrijp ik nu. Deze cursus is precies wat ik momenteel nodig heb en wat me weer verder brengt op MIJN pad! Heel veel dank!"
Tonnie

"Diep respect heb ik voor de manier waarop het Elohim team alles op fijne manier draaiende weet te houden. Ieder op de juiste plek en vanuit liefdevolle kracht opererend. Een plek waar veel gebeurd en achter de schermen hard gewerkt wordt, maar waar ik van buiten af niets van merk.
Nu ik het E-learning pakket heb aangeschaft kom ik nog meer in deze bijzondere ‘flow’. Sessies en workshops krijgen ineens meer lading omdat woorden meer betekenis krijgen. Woorden waarvan ik het bestaan niet wist, maar zo naadloos aansluiten bij wat ik diep van binnen voel. Een nieuwe wereld breekt aan!! Een leegte wordt opgevuld….zo dankbaar en blij!!"
Margriet


Onderdeel van de volgende Elohim opleidingen:

Deze E-cursus kun je los volgen maar is ook onderdeel van verschillende Elohim opleidingen.

Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Het volgen van andere interessante 13 dimensionale weekendworkshops van Joke ElZiam Nootebos, zal je E-cursus flink verdiepen!


Meer Elohim E-cursussen

Alle Elohim E-cursussen

Onderstaande E-cursussen kun je los volgen maar behoren ook bij een Elohim opleiding:

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

De volgende E-Cursussen behoren niet tot een opleiding:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal. De E-cursussen zijn los te bestellen of als module voor een Elohim opleiding te  gebruiken.


Kosmisch Vlam Carneool

Carneool vlammen.jpgDe hoogste bedoeling van het programma van deze Elohim edelsteen is om al je zieledelen, dimensies en Goddelijk Plan te downloaden en te ankeren tot diep in je lichaam en chakrasysteem. Daarmee komt alles wat je bent, tot het meest subtiele van je kristallijnen zelf, beschikbaar. Je volledig potentieel, al je zieledelen, lichtlichamen en Gaven ankeren in je chakra's van kruin tot basis. Je voelt je hoger uitgelijnd, Goddelijk en kosmisch en tegelijkertijd aards gevuld door de geprogrammeerde Elohim Carneool vlam.

E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de helende audio channelings kunt beluisteren en het cursus materiaal kunt downloaden. Elke opname kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken"
prijs   € 234,00