E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"


Wil jij:

  • Een gelijkwaardige relatie op zielsniveau, met voldoende onafhankelijkheid en eigenwaarde?
  • In je seksualiteit de eenwording van jouzelf ervaren op lichaam, geest en zielsniveau en de goddelijke vonk ontmoeten in de ander? Welke jouw subtiele ziel tijdens de seks zich veilig voelt en open blijft?
  • Samen met je partner vreugdevol spelen en genieten van de liefde die jullie Hart doet Ontwaken?
  • De angsten, de twijfel en de weerstand in je relatie en seksualiteit doorzien en transformeren terwijl je dicht bij jezelf blijft?
  • Wil jij je partner en jezelf echt ontmoeten op alle lagen en optillen op het pad van transformatie?
  • Inzicht krijgen in de verschillen van beleving in de seksualiteit van man(nelijk) en vrouw(elijk)?

Liefde, verbinding.jpgDeze E-cursus met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg  van het belichamen van je ware (subtiele) Zelf en Essentie op het gebied van relaties en seksualiteit. Joke geeft diepgaand inzicht in de betekenis van seksualiteit en beschrijft helder het verschil van beleving en benadering tussen man en vrouw (mannelijk en vrouwelijk). Met het lezen van de teksten ervaar je en leer je om de (lastige) relatie en de intimiteit te zien als de ultieme mogelijkheid tot groei naar verlichte relaties en je staat van Ontwaken. Daarmee is deze Elohim E-cursus een prachtige combinatie van theoretische kennis en praktisch inzichten om je thuis te ondersteunen op je pad naar de intieme goddelijke en multidimensionale relatie met je Zelf en een eventuele partner.

Geheelde relaties, geheelde seksualiteit, contact met je subtiel buikgevoel en levensbestemming

Door steeds meer vanuit je ware Zelf te leven ontstaan o.a. meer levensvreugde, een dieper contact met Jezelf, geheelde relaties, geheelde seksualiteit en contact met je buikgevoel en levensbestemming. Je leert de leiding van je hoofd los te laten om meer vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buik te gaan leven. Vanuit het contact met de God/Godin in jezelf kun je geheelde relaties aantrekken en vorm geven.


Waar bestaat de E-cursus uit?

In de Elohim E-cursus vind je een E book met 4 diepgaande leesartikelen (samen 19 pagina's) en 3 audio opnames van 13 dimensionale live transmissies/healingen uit de Elohim workshops.

De volgende helende audio transmissies (in totaal 140 minuten) vind je in deze E-cursus:

  • Aard je Goddelijke Vonk en heilige seksualiteit en doorbreek karmische patronen
  • Healing op seksualiteit, misbruik en onmacht, zuivering van verleden levens ervaringen van je geslachtsorganen
  • Je oorspronkelijke, Goddelijke seksualiteit activeren

Het Elohim E-book met leesartikelen kun je downloaden om op elk gewenst moment te lezen. De helende audio opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren.


Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing

De helende 13 dimensionale opnames zijn gemaakt tijdens een live workshop. Bijna altijd met de ervaren Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos.
Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep!

Omdat de audio opnames live en niet in een studio zijn opgenomen zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.


Onderstaande tekst is een fragment uit de E-cursus "Geheelde relaties, seksualiteit en Ontwaken" geschreven door Joke ElZiam Nootebos.

Vrijend Ontwaken, wie wil dat niet!?

Als vrouw vertrouw je je partner pas helemaal als je voelt dat hij met zijn aandacht en hart bij je diepste zielsgevoel en lichaamsreacties kan blijven. Als hij jou tijdens het vrijen tot in de meest subtiele hoekjes volgt. Daarvoor is het nodig dat je partner zijn eigen innerlijke vrouwelijkheid; liefde, intuïtie en gevoeligheid ten diepste kent, zelf hoedt en vertrouwt.

Als fijnbesnaarde vrouw kan jij elke gedachte, aarzeling of terughoudendheid van je partner voelen en je reageert daar (onbewust) op. Zoals je partner jou voelt met zijn geslacht zo kan hij je tegelijkertijd diep innerlijk leren voelen en volgen met zijn hart. Jouw uitleg helpt hem daarbij. Zeker als je zielsniveau zich sluit tijdens het vrijen en alleen je persoonlijkheid en lichaam open blijven omdat zijn hartsaandacht voor jou verdwijnt, is het goed dit uit te leggen en samen te delen. Dit alles maakt of jij je overgeeft aan de ultieme seksualiteit en Liefde! Zo groeien jullie samen in de eenwording van het mannelijke en vrouwelijke, van God en mens!

Verlangen naar veiligheid

Jouw volledig kwetsbaarheid als vrouw die opengaat in alle lagen, jouw overgave, maakt dat je verlangt naar de veiligheid van een romantische en betrouwbare relatie. Het verschil met een man is dat hij niet direct in alle lagen open is en deze veiligheid dus niet altijd verlangt of kan teruggeven. Een spiritueel volwassen man, die zijn eigen gevoelig jongetje en kwetsbaarheid kan ervaren, zal jouw ultieme zielsgeschenk in de liefde en seksualiteit, kunnen aanvoelen, waarderen en eerbiedigen zonder dat hij zich verplicht zal voelen om aan al jouw verlangens te voldoen. Hij zal zijn seks niet meer los van zijn hart, gevoeligheid en bewustzijn willen genieten, maar kiezen voor de Goddelijke volwassen seksualiteit. Seks die zich laat zien als aardse én universele Liefde in Goddelijke nabijheid.

(In deze tekst kun je voor een man en vrouw ook het mannelijke of vrouwelijke lezen. Deze tekst is geschreven voor zowel heteroseksuele als homoseksuele relaties).

Onderdeel van de volgende Elohim opleidingen:

Deze E-cursus kun je los volgen maar is ook onderdeel van verschillende Elohim opleidingen.

Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Het volgen van andere interessante 13 dimensionale weekendworkshops van Joke ElZiam Nootebos, zal je E-cursus flink verdiepen!

Hoe verder na deze E-cursus

De verdiepende E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit, in mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau" 
maakt bovenstaande E cursus met veel audio's compleet! Een "must" met  13 dimensionale bijzondere audio helingen en inzichten die je niet mag missen!

Doelgroep E-cursus, met of zonder Elohim opleiding

Iedereen kan meedoen, ook zonder kennis, veel spirituele ontwikkeling of vooropleiding. Wel is een zekere mate van psychische stabiliteit, gevoeligheid en aarding gewenst.  
Je kunt deze E-cursus ook als module gebruiken voor 1 van de Elohim opleidingen maar hij kan ook los worden gevolgd.Ervaringen van deelnemers uit online cursussen

Een heel groot dankjewel voor de E-cursus "Geheelde relaties, seksualiteit en Ontwaken"! Daar zijn mijn man en ik mee aan de slag gegaan. Het is de eerste keer dat we informatie over seksualiteit hebben mogen ontvangen die ons echt verder heeft geholpen. Ja, we zijn veel in onszelf tegen gekomen, maar er is tegelijkertijd veel geheeld, en het belangrijkste is dat we samen de weg naar elkaar liefhebben op fysiek niveau hebben gevonden! Daar verlangden we zo naar, maar we liepen steeds weer vast. Dank je wel! liefs G


Lieve Joke en alle medewerkers van Elohim,

Wil jullie bedanken voor alle inspirerende healingen, workshops, kristallen en alle moois wat ik van jullie al heb mogen ontvangen.
Er is ontzettend veel op de spirituele markt maar jullie steken voor mij hier met kop en schouders boven uit. 
Dit komt echt binnen en brengt daadwerkelijk transformatie. Heb zo al vele voor mij duidelijke veranderingen ondergaan.
Wens jullie alle goeds persoonlijk en met jullie fantastische centrum!
 
Heel veel liefs,
Janny R
 

Hallo Joke,
Ik wilde mijn ervaring over de E-cursus delen:
Door de E-cursus en het slikken van de druppels is er duidelijk een innerlijke omslag in mij ontstaan. Ik kan me nu meer overgeven aan de energie, die door mij heen stroomt en voel nu duidelijker de liefde van het grote veld en van de engelen en opgevaren meesters. In plaats van het allemaal zien, kan ik het nu meer voelen. Ook merk ik, dat het contact maken met mensen veel natuurlijker en makkelijker gaat. Met Sebastiaan heb ik onlangs gewerkt aan een blokkade in mijn rug ter hoogte van mijn solar plexus en daar kwam ook duidelijk naar voren, dat ik er klaar voor ben om de praktijk te starten en Ik voel dat nu ook. Voor het eerst kon ik er blij mee zijn en voelde ik me dankbaar, dat ik dit mag doen en mag samen werken met de bovenwereld, moeder aarde en de hollow earth.
Binnenkort ga ik de E-cursus over de17 chakra's doen want ik weet nog niet zoveel over de chakra's en hun verbinding met de verschillende lagen. Daar heeft Sebastiaan me over verteld. Dus ik ben heel blij met wat deze cursus me gebracht heeft. 
 
Hartelijke groet,
Marianne W

Meer Elohim E-cursussen

Alle Elohim E-cursussen

Onderstaande E-cursussen kun je los volgen maar behoren ook bij een Elohim opleiding:

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

De volgende E-Cursussen behoren niet tot een opleiding:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal. De E-cursussen zijn los te bestellen of als module voor een Elohim opleiding te  gebruiken.

Klik hier voor alle CRKBO erkende Elohim Opleidingen.

E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de 13 dimensionale audio healingen kunt beluisteren en de teksten kunt downloaden. Elke audio healing kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
prijs   € 58,00