Citroenmelisse "Omgaan met prikkels, innerlijk kind en veilig zijn in je lichaam"


Voorbij de prikkels van alledag naar overgave aan jeZelf


citroenmelisse 2.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos krijg je een groot inzicht in de werking van de natuurspirit van Citroenmelisse en ervaar je dit zelf.

Door de healing verschuiven de drukte en prikkels van alle dag naar de achtergrond. Een warme omhulling en veiligheid komen op de voorgrond. Vertrouwen, aarding en de verbinding met je innerlijk kind nemen toe. Het geeft een volledige ontspanning in al je spieren en organen. Gedachtes komen tot rust. Alles gaat makkelijker stromen.

Je ervaart door deze healing steeds vaker overgave aan je Ware Zelf, in een bedding van Goddelijke liefde, waardoor je vanuit een groot gevoel van vertrouwen  het leven tegemoet kunt treden. Citroenmelisse helpt je zo om in overgave bij jeZelf te komen en te blijven, ook tijdens alle prikkels van het dagelijkse leven.

Effecten na afloop:

  •     Je ervaart een volledige ontspanning in alle spieren en organen
  •     Je voelt een warme en veilige omhulling
  •     Prikkels uit je omgeving worden gefilterd, komen niet meer zo direct binnen
  •     Je gaat in overgave aan jeZelf in Goddelijke liefde en vertrouwen
  •     Je kunt je innerlijk kind meenemen vanuit de veiligheid van je lichaam

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 13 minuten

Tips voor verdere verdieping:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Citroenmelisse "Omgaan met prikkels, innerlijk kind en veilig zijn in je lichaam"
prijs   gratis