Activatie van je Godsrealisatie, je innerlijk kind en keelchakra ontwaken


dolfijnen.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos verbind je je met de natuurrijken, dolfijnen, walvissen en Moeder Aarde. Uriël en vele lichtmeesters helpen je voelbaar vanuit je oorspronkelijke blauwdruk en levensdoel te gaan leven. Sanat Kumara en het Christusbewustzijn zuiveren je zielsdelen waardoor je vrijer kunt leven. Je voelt je daarna completer, liefdevol en sereen van binnen. Helder wit licht en liefdesenergie helen je hartchakra, 2de chakra, keelchakra en voorhoofdchakra en activeren de Merkivah in je aura. Diep ontroerend is dit gevoel en deze heling die je mag ontvangen. Je hogere Zelf en magisch kind verenigen zich diepgaand in meesterschap, ten dienste van de Nieuwe Tijd op aarde.

Gedragspatronen en karaktereigenschappen als: altijd je zin doordrammen, vecht/vluchtreacties, niet kunnen kiezen of grenzen aangeven, jezelf weggeven of verstoppen en verzet tegen autoriteit en regelgeving verzachten. Je gaat leven vanuit het licht dat je bent.

Oer-overlevingsangsten, pijnen van alleen staan en niet aangevoeld zijn in je relatie(s), op je werk of anderzijds lossen op tijdens de helende channeling. Je onderste chakra’s, pancreas, geslachtsorganen, spieren en weefsels laten spanning en kou los. Je schouder- en hartgebied ontspannen voelbaar. Ook je bekken, kaken en gebit laten spanning los. Oude, genetische informatie in je bloed en genen schoont. Je keelchakra opent en ontwaakt. Innerlijke blokkades maken plaats voor je Ware Zelf, je Christuskracht en liefde.

Effecten na afloop

  • Je leeft meer vanuit Eenheid, je spreekt en handelt daarnaar
  • Je hebt jezelf en de ander meer lief
  • Je bent zelfverzekerder en weerbaarder in lastige, negatieve of grofstoffelijke situaties
  • Je kent je idealen en ideeën. Je pakt je verantwoordelijkheid en leiderschap.
  • Je voelt kristallen en natuurwezens beter aan en kunt met ze communiceren.
  • Je functioneert meer als kanaal voor universele liefde en magie.

 

Ervaring van anderen:

"Het was voor mij een warme reis met hier en daar wat obstakels. Ik had het idee dat er lekker aan mij gewerkt werd. Joke bedankt weer voor de bijzondere healing."

"Ik heb afgelopen donderdag de geluidsopname besteld en ik heb een prachtige en SUPER krachtige healing mogen ontvangen. Angst, schaamte, er kwam van alles los. Vanuit mijn onderste chakra's kwam via mijn ruggengraat een vibrerende trilling omhoog, helemaal naar mijn keel. Mijn keel werd eerst als het ware nauw en richting het einde van de opname ging het helemaal open. Op het laatst waren ook mijn kiezen en kaken aan de beurt. De nacht na de healing droomde ik dat ik op een middeleeuwse marktplaats stond. Ik was overgoten met pek en veren. De schaamte, het ongelukkige gevoel, mijn verstopte zelf onder de dikke laag.. Het voelde zo gevangen. En nu.. Ik voel me zo bevrijd. Mijn stem is bevrijd. Ik zing de hele dag!  Ik voel me zo verbonden met alles. Liefde.. Ik wilde dit heel graag met je delen."

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 65 minuten

Bestel E-cursus

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Activatie van je Godsrealisatie, je innerlijk kind en keelchakra ontwaken
prijs   € 17,50