Open je in je Lemurische oorsprong. Ontspanning voor hoofd, rug en schouders!


Mooie bel.jpg

In deze helende channeling wortel je in je innerlijke vertrouwen en wordt je hoofd stiller. Rust neemt plaats in je cellen en kristallijnen lichaam en je schouders en rug ontspannen. Je voelt letterlijk dat alle meridianen, cellen en de botstructuur van je wervels en schouders open gaan. Rugklachten en schouderklachten nemen af. Inzicht en bewustzijn op overtuigingen vanaf de kindertijd en verleden levens ontstaat, waardoor je om de valkuilen van teveel op je schouders nemen en voor anderen zorgen heen kunt lopen, in plaats van er in.

Je kruin-, achterhoofd- en hartchakra worden verder geschoond tijdens deze transmissie. Je opent tot in je Lemurische oorsprong waardoor je gemakkelijker boodschappen, inzichten en richting op je zielepad ontvangt. Je staat open en bent opgevuld als een verticale zuil van licht en kracht, in verbinding met je essentie en je bedoeling. Vanuit die gevuldheid kun je anderen helpen. Karmische issues die gevoelens veroorzaken van tekort, angst voor autoriteit of regels, en seksuele geslotenheid lossen op. Er wordt geheeld op rouwgevoelens, verlatenheid en op het gemis aan ouderliefde.

Je ontvangt tijdens het beluisteren van deze transmissie je tweelingstraal bewustzijn, volledige mannelijk vrouwelijke eenheid en het potentieel van al je lichtlichamen. 

Effecten:

  • Je staat minder in de weggeefstand.
  • Je doorziet je rolgedrag en je behoeften.
  • Je bent evenwichtiger. Je scheppingskracht en intuïtie zijn meer in balans.
  • Je leeft meer vanuit je essentie, basisvertrouwen en zielebedoeling.
  • Je bent minder vatbaar voor andermans projecties.
  • Tekort denken neemt af. Alles gaat je meer voor de wind!
  • Zelfliefde neemt toe. Je trekt andere relaties en vriendschappen aan.
  • Onderrug, nek, schouderklachten kunnen afnemen. Je lichaam stroomt beter door en je algehele gezondheid verbetert.

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 62 minuten

Feedback van een luisteraar:

"Ik doe nu meer dan een jaar mee aan de online channelings en ik vond deze de meest krachtige die ik tot dusver heb meegemaakt. Ik voelde dat er op meerdere (diepe) lagen geschoond en gehealed werd. Wat ik heel bijzonder vond en deze keer ook heel bewust heb meegemaakt is dat de 'bovenwereld' mijn hersens  en denken (mind) tijdelijk op een laag pitje zette zodat de helende energie zijn werk kon doen. Wat ik ook duidelijk merk is dat de healing doorwerkt binnen de zielegroep en dat het dus niet alleen voor mij bestemd was. Ik voel de dankbaarheid van de 'andere' zielen. Een dag na de channeling voel ik me blij en licht, alsof er een last van mijn schouders is weggenomen." Jordy

De dagen na de transmissie heb ik gemerkt dat ik veel vrolijker was en dat ben ik nu nog steeds. Ik ben meer toegeeflijker (niet zo koppig) en niet zo gejaagd als anders. Ik heb het gevoel dat ik meer autoriteit uitstraal zonder autoritair te zijn. Mijn omgeving is het ook opgevallen dat ik vrolijker ben en meer uitstraling heb. Dat klopt want ik durf dingen nu los te laten (kost wel moeite in sommige gevallen) en daardoor leef ik veel relaxter en dus veel gemakkelijker. Ik heb vertrouwen op het pad dat ik ga." Johan Huver

Tips als nazorg:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel audiopakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Open je in je Lemurische oorsprong. Ontspanning voor hoofd, rug en schouders!
prijs   € 17,50