Schuif aan bij de trollen voor bewustzijn, wereldevolutie en mega-healing


Grote trol met mand3_k.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld, schuif je aan bij de trollen en hoor je wie ze zijn, wat hun rol is in de evolutie, hun bijdrage aan de Nieuwe Aarde, wat ze doen voor ons, de mensen, en hoe we van elkaar leren en samen bijdragen aan het verenigen van alle rijken.
Ze onthullen dat ze ons mensen vaak zo hilarisch vinden en niet snappen hoe het toch in ons werkt. Dat we zoveel zorgen hebben, zoveel inhouden en onderdrukken; maar dat dit tegelijkertijd ook hun voedsel en hun taak is: het met plezier opeten van al onze zorgen, onderdrukte en ingehouden emoties, gedachten, enz.

En om dat meteen maar te ervaren, word je uitgenodigd om lekker ontspannen languit op de trollentafel te komen liggen en je over te geven aan een enorm krachtige healing van de trollen in samenwerking met diverse lichtmeesters, sterrenvolkeren, elfen, kabouters en kobolten.

Voelbaar word je door veilige sferen omhuld zodat je je ontspannen aan de healing overgeeft.
Je hele lichaam, hormonale systeem, organen, hersenen en wervels; alles wordt doorzocht op oude patronen, gedrag, overtuigingen, emoties, karma, collectieve stukken, stukken van je ouders……. alles wat ingehouden, opgeslagen, onderdrukt is en vastzit wordt losgemaakt, opgegeten en getransformeerd.
Je bent veilig, je voelt je steeds dieper in je aardelichaam zakken, alles kan en mag nu losgelaten worden, geef jij toestemming? Laat jij je ik-jas uittrekken? Zodat je net als de trollen transparant en gewoon jeZelf bent? Zorgeloos, ontspannen en blij?
Als toetje stroomt een regen van Kristallijn Licht door je aura om je een zuiverende, reinigende douche te geven.

Na de transmissie kan je je wat gedesoriënteerd voelen, een gevoel van ‘wie ben ik’, ‘ik ben er wel/ik ben er niet’: helemaal goed! Je ik-je laat los, je bent aan het worden wie je werkelijk bent en dat voelt uiteindelijk zorgeloos aangenaam!

Ervaringen van een luisteraar:

"Ik heb de 'trollen-channeling' gedownload en het had een heel fel resultaat. Ik heb uren heftig zitten boeren en er kwam ook zuur naar boven. Ik heb last van prikkelbare darm, vier dagen later toen ik naar de osteopaat ging, kwamen er ook bij hem nog steeds boeren naar boven. En zeggen dat ik eerst niet in trollen geloofde.."

 

Klik hier voor de Elohim trollenbos tinctuur

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos, duur 45 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel E-cursus

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Schuif aan bij de trollen voor bewustzijn, wereldevolutie en mega-healing
prijs   € 15,00