Kort fragment uit: "Brandpuntverschuiving naar Divine Essentie"


cirkels van lichtTijdens deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos ervaar je hoe je gemakkelijker kunt leven vanuit je Essentie en verschuift het  brandpunt van je kleine zelf naar de Al-eenheid.

Je Oorspronkelijke Licht heeft op Aarde een ervaringsvoertuig nodig waarop alle zintuigen zijn gebouwd. Dankzij jouw Body-Mind-Machine als ervaringsvoertuig kun je voelen, denken, twijfelen, angst hebben, of wat dan ook. In de vorm van ons kleine menselijke zelf  waarin we denken en opgesloten zitten, zien we echter de ander  vaak als iets buiten onszelf. Maar er is alleen maar Al-eenheid, onze innerlijke natuur.

In situaties ben je je vaak niet bewust dat je je regelmatig in de grote Zijnsstaat, de Al-eenheid  bevindt. Je reageert en functioneert dan vanuit je Goddelijke Essentie en je Innerlijke Wezen. Het gaat er om je dit bewust te zijn. In wie bevind je je? Je divine essentie is één met je lichaam, is gewaarzijn, aanwezig zijn, nu, in elk moment, wat je ook doet en het is in eenheid met de omgeving en de ander. Dan stroomt alles…

Onder andere omstandigheden ga je echter denken, voelen, twijfelen,  dan ben je geneigd om  je Body-Mind-Machine daarmee te voeden. Dan verdwijnt je gevoel van je Ware Zelf, de Essentie op de achtergrond. En voor je het weet zit je weer gevangen in de Matrix, van je Body-Mind-Machine en kleine zelf, je persoonlijkheid.

Voel tijdens de transmissie het Stille Brandpunt in je zelf. Sta het toe dat je Brandpunt Verschuiving mag beginnen naar dat Ware Punt van Stilte, de kern van je Divine Wezen. Dat is leven vanuit je Essentie…. Je gaat steeds beter begrijpen dat het precies goed is wat je nu hebt in je leven, met alles wat er niet is en wat er wel is…. Deze transmissie kun je toepassen bij elke probleemsituatie, spanning of twijfel in jezelf. Bij het worden van Wie je werkelijk Bent; deel van de Al-eenheid!

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 7 minuten

Klik hier voor het complete bestand

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Kort fragment uit: "Brandpuntverschuiving naar Divine Essentie"
prijs   gratis