Kort fragment: "op jouw zielengroep en relatiekarma"


dna.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, vindt healing op zielsniveau plaats op alle lijnen die je hebt met je zielengroep en bekenden. Het wordt hersteld, losgelaten en je komt dichter bij je ware natuur. Karma, en alle levens voor en achter je laten los waar nodig. De verlichte staat en Goddelijke Vonk worden voelbaar binnen gebracht tot diep in je lichaam. DNA en celstructuren herstellen zich naar je Goddelijke oorsprong!

Lichtlichamen die nog niet mee konden tijdens het incarneren komen merkbaar bij je terug. Een dieper gevuld zijn van binnen uit wordt voelbaar. Contact met het buikgebied en je onderste chakra’s wordt permanent binnen gehaald. Je ontvangt met terugwerkende kracht door al je levens heen een Goddelijk mannelijke steun die je letterlijk zult voelen in je rug. Dat wordt uitgelijnd als een volledigheid. Nooit meer alleen maar Al-een!

De healing geeft je moed en doorzettingsvermogen om de restanten van oude patronen te doorbreken. Twijfels, ziekteaanleg en verlatingsangst lossen voor een groot deel op. Alles wat nog resoneerde op je oude geschiedenis en de thema’s van je zielengroep laten los. Je voelt dat je recht hebt op een plek in het hart van anderen. Richting geven aan je leven en het geloof in jezelf worden bekrachtigd. Een eigen oerbasis ontstaat in je waarin je los bent van afhankelijkheden en in vertrouwen volledig staat in jeZelf en je Plek kunt innemen

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 6 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Kort fragment: "op jouw zielengroep en relatiekarma"
prijs   gratis