Leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen lichtlichaam


 

sterrenkind.jpg

Dit fragment uit de zeer bijzonder live channeling en healing van Joke ElZiam Nootebos, brengt een diepe transformatie door al je persoonlijkheidslagen. Het is een omslagpunt voor jezelf en de wereld. Sterrenvolkeren, natuurwezens, Lemurische engelen, lichtmeesters, ze zijn voelbaar tijdens de helende transmissie en helpen ons te leven vanuit het eenheidsveld. Krachtig wordt de nieuwetijds eenheidsenergie voelbaar gedownload in je systeem. Je ik-oppasser met afgescheiden gedachten, kan zich na afloop van de healing gemakkelijker overgeven aan pure liefde. Een diepe verbinding met het kernkristal van Moeder Aarde, de Melkweg en Alcyone brengt je voelbaar dichter bij de diepste kristallijnen zuiverheid in jezelf. Eenheidsbewustzijn daalt in.

 

Je leert op te staan voor het meest fijngevoelige en kristallijnen in jezelf 

De transmissie bekrachtigt je van binnenuit zodat alles wat je doet enkel vanuit vertrouwen en pure bezieling voortkomt. Je bent een geschenk als kristallijnen, gevoelige persoon voor de nieuwe maatschappij. Door de energieoverdracht krijg je minder last van vermoeidheid en te grote openheid. Je hoeft je minder thuis op de bank, of zonder werk, terug te trekken als je te sensitief bent. Je zult wat je subtiel waarneemt aan sferen en gedachten om je heen bespreekbaar maken vanuit eenheidsgevoel en tilt de omgeving op in nieuwe ideeën, mogelijkheden en communicatievormen. 

Je breekt onderstromen open en gaat staan voor een hoger vorm van integriteit en zuiverheid welke behoren bij je kristallijnen Leven. Je ontvangt tijdens de healing helende energie voor je vermoeidheid, te ver open staan en te grote kwetsbaarheid. Je zult niet meer thuis blijven omdat alles te veel is maar woorden leren geven aan hetgeen je voelt, je intuïtie en hogere integriteit serieus nemen en onderstromen open breken.  Het kristallijnen Zelf in je wordt tijdens de transmissie bekrachtigd en begeesterd. Het is niet langer een afgescheiden afdeling in je maar gaat meedoen in het dagelijks leven, tijdens iedere handeling en bezigheid zodat je pure schoonheid tot uiting komt. Een groot zelfvertrouwen, liefde, geaard zijn is wat Ontwaakt!

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 6 minuten

Klik hier voor het complete bestandDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar:
info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen lichtlichaam
prijs   gratis