Satsang "Onthechten van teveel aandacht voor seks, emotie, ziekte en zorgen"


Verlichting, meditatie, vrijheid.jpgIn dit fragment uit de satsang "Onthechten van teveel aandacht voor seks, emotie, ziekte en zorgen" legt Joke op concrete wijze uit hoe het verband tussen onthechting en je identificatie met je "ik", je emoties en je lichaam zit.

In de oorspronkelijke tijd leefden de mensen niet vanuit het op zichzelf staan als afgescheiden individu, maar was men georiënteerd op dat wat de mensen verbond. Daar gaan we weer naar toe als verlichte Mens. Onze individualiteit zal een verworven kwaliteit zijn die dienstbaar gaat worden aan dat wat verbind. We identificeren ons nog zeer met onze eigen meningen, maar lang niet altijd is gelijk hebben dienend of interessant! Het gaat over de liefde voor elkaar en gezamenlijke oplossingen. En niet alleen tussen mensen maar ook tussen mens en natuur.

Wij identificeren ons niet alleen met onze "eigen mening" maar ook met onze "emoties" en ons "eigen lichaam". Onthechten gaat erover los te komen van al de belemmeringen die deze identificaties ons geven. We mogen emoties, inzichten en het lichaam eren als machtige geschenken en er alles voor doen wat in ons vermogen ligt, maar niet zonder tegelijkertijd in Overgave daarmee te leven aan de Bron. Dat is leven vanuit je verlichte staat of te wel bevrijding!

Je kunt je niet onthechten van iets dat je niet kent, waar je geen contact mee hebt. Je moet er eerst doorheen, er mee geïdentificeerd zijn geweest, het in bezit te hebben genomen als van "mij", er voor op te komen alsof er niets anders meer bestond. Pas dan kun je onthechten. Dat is de evolutie. Iemand kan best onthecht zijn van oordelen, materiële zaken, seksverlangens of van allerlei automatismen in het gedrag, maar is die het eerst, in welk leven dan ook, helemaal aangegaan?

Bij onthechting  mag je best emoties hebben, b.v. over een seksuele ontmoeting, maar het gaat er om dat je er niet aan vast blijft zitten, dat je gedachten, wensen en gevoelens er niet steeds naar toe gaan, d.w.z. dat je jezelf ermee identificeert. Onthechting betekent ook niet het volledig ongeremd zijn in emoties en gedachten. Joke vertelt aan de hand van voorbeelden dat, in de ruimte die we Zijn, we ons niet hoeven te laten leiden (en lijden) door de gehechtheden die onze "ik" ons ingeeft.

De totale healing, channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier
Klik onderaan de tekst voor het gratis fragment

Gehouden door: Joke ElZiam Nootebos
Duur: 6 minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Satsang "Onthechten van teveel aandacht voor seks, emotie, ziekte en zorgen"
prijs   gratis