Kort fragment uit: "Onveiligheid vanaf kindertijd van kristallijnen lichtlichamen"


Kristallijnen 006.jpg

Deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos geeft je helingop de onveiligheid vanaf je kindertijd van je kristallijnen lichtlichamen. Een live opname uit de Elohim aardehealing workshop.

Als baby en peuter, komend vanuit de engelensferen, ervaarde je jouw omgeving vanuit je lichtlichamen en openstaand subtiel gevoelig wezen i.p.v. je verstand. Ineens waren je lichtlichamen en mooie ziel niet langer veilig en geborgen. Je ontwikkelde "oplet antennes", angst en onzekerheid waardoor je nu nog steeds ten diepste bij mensen je niet helemaal veilig weet.

Deze prachtige healing brengt je een stil glanzend geluk. Een erkenning van je diepste zelf. De transmissie, channeling en healing zet voelbaar je antennes om van overleven naar kristallijn en krachtig leven met je subtiele tools als diendende gereedschappen voor eenheid. Je wordt bekrachtigd om alles te kunnen voelen  en benoemen. Het teruggeworpen op jezelf zijn lost op in het liefdeslicht dat je Bent!

Deze healing is enorm krachtig en dient je Pillar of Light, missie, de oerveiligheid bij anderen en de zelfbekrachtiging van je kristallijnen Zelf.  Deze helende transmissie helpt je weer te leven vanuit de aarding van je verlichte engelenstaat en buikgevoel! Ook als hooggevoelig, HSP, mens

De totale healing, channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier
Klik onderaan de tekst voor het gratis fragment

Gehouden door Joke ElZiam Nootebos
duur 6 minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Kort fragment uit: "Onveiligheid vanaf kindertijd van kristallijnen lichtlichamen"
prijs   gratis