Je 7 dimensionale lichaam, bewustzijn, helderzien, gaven en kind installeren


Kort fragment uit de channeling, healing.

klik hier voor het volledige bestand

Tijdens deze openbare live online transmissie en channeling ga je diep de aarde in waar je je eigen collectief karma zuivert. Tegenspoed, "foute" en karmische relaties of ziekte hoeven na deze intense bevrijding nu niet meer aan je horizon te verschijnen!
huis healing, aarde healing
Niet alleen in de aarde wordt het voelbaar licht maar ook in je aarding, je DNA en cel-informatie! Na deze geweldige schoning en healing opent ook je hoger bewustzijn, kruin, pijnappelklier en voorhoofdchakra.

Je voelt letterlijk je overzicht, inzicht en je helderzien installeren en toenemen! Daarna zet de healing zich voort naar je buikgebied, naar vreugdevol en vol vertrouwen leven en naar het manifesteren d.m.v. je derde oog en magische kind!

Channeling gegeven door: Joke ElZiam NootebosDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Je 7 dimensionale lichaam, bewustzijn, helderzien, gaven en kind installeren
prijs   gratis