De Super Divine channeling op de hormonen, ogen, oren, schildklier, pancreas en meer


dna-1903318_640.jpg

 

Kort fragment uit de Super Divine channeling op de hormonen, ogen, oren, schildklier, pancreas en meer

Verschillende delen van ons lichaam krijgen te kort aan prana, levensenergie en draaien niet op de oorspronkelijke power. Geschiedenis-indrukken, ook van voorgaande levens, verhinderen dit ook de geslachtsklieren. In deze super transmissie en healing zul je zelf onderdeel voor onderdeel met het oorspronkelijke Bronlicht, dit herstellen en het hele lichaam en hormoonsysteem nalopen en onderwezen krijgen wat er voor zit. Deze helende channeling geeft niet alleen een enorme verbetering aan het lichaam maar ook word je meegenomen op een reis naar de innerlijke oorzaken en verbanden en zul je die zelf leren healen! Tot in je lichtlichamen, genen, cellen en auralagen kun je de immense Lichthealing voelen doordringen in de eerste oorzaken en verbanden!

De totale e-learing, healing en channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 7 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   De Super Divine channeling op de hormonen, ogen, oren, schildklier, pancreas en meer
prijs   gratis