Kort fragment uit: "Het verschil tussen de persoonlijkheid en verlichting"


 

maan.jpg

Prachtige Live opname tijdens volle maan van Wesak op de Elohim Krachtplaats!

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos ankert jouw verlichte Boeddha Bewustzijn, hetgeen jij ook Bent. Een diep oervertrouwen en weten ontwaakt, waarbij er samenwerking is met alle Rijken en  een gevoel van totale Al-Eenheid en veiligheid in het leven. Tijdens de transmissie ervaar je het verschil hoe het is als je verlichte Boeddhastaat niet meer "aanstaat". Hoe je dan functioneert vanuit je persoonlijkheid waarbij zowel in energetische als in in praktische zin, je het verschil duidelijk wordt. Joke draait samen met de Boeddha-Geest en Bovenwereld jouw chakra's 1 voor 1 in de verlichte dan wel persoonlijkheid-staat en dat kun je duidelijk voelen! Zo wordt je je brandpuntverschuiving meer bewust tijdens het leven van alledag en krijg je er meer grip op!

Door het terug draaien van de energie voel je minder veiligheid, meer oppasser, meer op jezelf, en je minder in je verruimde bewustzijn met heldere inzichten, overzichten. En als je Boeddha natuur weer aan gaat tijdens de transmissie voel je je gelukzalig! Het is ook heel herkenbaar, je ervaart het onbewust, maar nu bewust, veel vaker al zo!

Oude blokkades uit de basis, hart, keel en tweede chakra laten voelbaar los in je eigen meest stralende Boeddha Lic

ht. Door de verschillen te ervaren ontstaat er meer bewustzijn op het belichamen van je ware natuur en wat het verschil is tussen je persoonlijkheid en je staat van ik-egoloze-verlichting. De heerlijke staat die je altijd al bent maar onbewust steeds wegduwt tijdens de dag. Deze meer dan prachtige Wesak transmissie vond plaats tijdens het openstaan van de 13-13-13 Poort op het moment dat er flink veel mensen zich vanuit het Hart en de Boeddha-Geest met elkaar, alle dimensionale en aarde natuurrijken, verbonden. De Liefdespower was geweldig! Dat bracht en brengt je een enorme Liefdes-Geest-Bewustzijnskracht

En een grote stap vooruit in het verlichtingsproces van je Boeddha Natuur!
Voel het maar, het is ongekend groot en prachtig. JIJ BENT DAT!!!
veel succes EN ik hoor graag je feed back,

Joke

De totale e-learing, healing en channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

duur 7 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Kort fragment uit: "Het verschil tussen de persoonlijkheid en verlichting"
prijs   gratis