Intern heilig huwelijk, samenwerking met de gouden wezens van Hollow Earth


cirkels van lichtKort fragment uit de online channeling "intern heilig huwelijk, samenwerking met de gouden wezens van Hollow Earth"

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos wordt je diep in het evolutieplan van Gaia getrokken met de energie van Hollow Earth.

Etherische gouden wezens van Hollow Earth versmelten met ons als mensheid, alles gebeurt in goddelijk licht en is te voelen in de hartchakra.

Het verlangen naar elkaar, weten dat we elkaar kunnen helpen in een goddelijk gouden huwelijk, al je levens vliegen aan je voorbij en worden opgelost in oordeel loos Zijn, voorbij aan de dualiteit.
Er volgt een verbintenis met het bron-deel Sananda en obsidiaan wat er sterk met verbonden is.

Voorbij de 14de dimensie overstijg je de dualiteit en hef je het verleden en toekomst op, alleen het voelen in het moment blijft over. Je wordt stiller voelt je verbonden met alles om je heen zonder je daar mee te moeten vereenzelvigen.

Leer je eigen man vrouw zijn kennen en maak je eigen ik transparant terwijl je leeft zoals je gewend bent. Je ziet de wereld vanuit een dieper weten en beleeft deze als Godsvonk.

De totale e-learing, healing en channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier
Klik onderaan de tekst voor het gratis fragment

Gehouden door: Joke ElZiam Nootebos
Duur: 9 minuten.

Tip:

sneeuwvlok obsidiaan is een zuivere steen die evenwicht schept in lichaam, geest en ziel.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

Twee verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke titel van de groepshealing waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.

Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Intern heilig huwelijk, samenwerking met de gouden wezens van Hollow Earth
prijs   gratis