Intern heilig huwelijk, samenwerking met de gouden wezens van Hollow Earth


cirkels van lichtKort fragment uit de online channeling "intern heilig huwelijk, samenwerking met de gouden wezens van Hollow Earth"

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos wordt je diep in het evolutieplan van Gaia getrokken met de energie van Hollow Earth.

Etherische gouden wezens van Hollow Earth versmelten met ons als mensheid, alles gebeurt in goddelijk licht en is te voelen in de hartchakra.

Het verlangen naar elkaar, weten dat we elkaar kunnen helpen in een goddelijk gouden huwelijk, al je levens vliegen aan je voorbij en worden opgelost in oordeel loos Zijn, voorbij aan de dualiteit.
Er volgt een verbintenis met het bron-deel Sananda en obsidiaan wat er sterk met verbonden is.

Voorbij de 14de dimensie overstijg je de dualiteit en hef je het verleden en toekomst op, alleen het voelen in het moment blijft over. Je wordt stiller voelt je verbonden met alles om je heen zonder je daar mee te moeten vereenzelvigen.

Leer je eigen man vrouw zijn kennen en maak je eigen ik transparant terwijl je leeft zoals je gewend bent. Je ziet de wereld vanuit een dieper weten en beleeft deze als Godsvonk.

De totale e-learing, healing en channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier
Klik onderaan de tekst voor het gratis fragment

Gehouden door: Joke ElZiam Nootebos
Duur: 9 minuten.

Tip:

sneeuwvlok obsidiaan is een zuivere steen die evenwicht schept in lichaam, geest en ziel.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Intern heilig huwelijk, samenwerking met de gouden wezens van Hollow Earth
prijs   gratis