Beroepsopleiding Magic Merlin Healer

Code: Merlyn

Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Goden-Magie sinds de tijd van Lemurie! Deze Magische healingstools kun je na afloop van de beroepsopleiding voortaan, vanuit je eigen lichaam, channelen. Daarmee kun je jezelf, anderen, gebouwen, organisaties en de Aarde helen! Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën worden op vernieuwende wijze deel van jou en je Magische tools
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Beroepsopleiding Magic Merlin Healer

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast 6 losse verplichte live consulten.

6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten en onzekerheid

Datum & tijd:

11-10-2020 10.00-17.00 uur Docente Yvonne Pancras

Bedrag:

€169.00 (vroegboekprijs)

Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

Datum & tijd:

10-12-2020 19.30-20.30 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Datum & tijd:

07-01-2021 19.30-20.30 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Datum & tijd:

09-01-2021 10-01-2021 10.00-17.00 uur Docente Yvonne Pancras

Bedrag:

€381.00 (vroegboekprijs)

Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"

Datum & tijd:

04-02-2021 19.30-20.30 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing

Datum & tijd:

17-04-2021 18-04-2021 10.00-17.00 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€381.00 (vroegboekprijs)

Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Datum & tijd:

15-05-2021 16-05-2021 10.00-17.00 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€381.00 (vroegboekprijs)

Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Datum & tijd:

05-06-2021 10.00-16.00 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€169.00 (vroegboekprijs)

Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"

Datum & tijd:

09-09-2021 19.30-20.30 uur Docente Joke ElZiam Nootebos

Bedrag:

€25.00 (vroegboekprijs)

Supervisie dag Elohim vakopleiding(en)

Datum & tijd:

Overleg je gewenste dag/datum 2mnd vooraf. Van 13.15u tot 16.00u

Bedrag:

€250.00 (vroegboekprijs)

Beroepsopleiding Magic Merlin Healer

Overlappende workshopmodules van verschillende opleidingen

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan zul je zien dat daarvoor een heel aantal workshops overlappend zijn die je dan niet dubbel hoeft te volgen. Vaak heb je met enkele workshops e.a. modules erbij weer een nieuwe opleiding voltooid. Voor deze volgende opleiding kun je dan al gauw ook een einddiploma aanvragen.

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen

Nieuwetijds energie

De grote lijnen van de inhoud van de workshops modules die tot de (beroeps) opleiding horen liggen vast. De verdere invulling gebeurt in het moment onder kosmische begeleiding. Dit is een grote meerwaarde doordat het precies aansluit bij de thema's die nu bij je spelen. Naast alle inhoudelijke kennis, oefenen, healing en transmissies, is er ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding.

In het Vissentijdperk werd alles eindeloos geoefend en herhaald. In deze Aquariustijd beroepsopleiding oefenen we alles slechts enkele keren, vaak genoeg om het je eigen te maken, maar de rest hangt ook af van je eigen motivatie en belangstelling om thuis verder te oefenen zowel als je steeds in te lezen. De Aquarius methode van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zorgt ervoor dat je veel leert en ervaring kunt opdoen en de kosten meer dan 10 keer minder kunnen zijn dan op de oude wijze van lesgeven.

Lees meer over wat je op kunt halen tijdens deze Magic Merlin Healer opleiding


Opleidingsvereisten voor het einddiploma

Het opleidingstraject duurt 1 tot 2 jaar (is eigen keuze). Naast bovengenoemde workshops bestaat de opleiding uit de volgende modules:

 • 3 verplichte live consulten bij een van onze healer, reader, coaches
  Naast de workshops zijn er drie verplichte live consulten nodig met de opleidingsmentor René de Quastenit. Benoem voor en/of tijdens het consult dat het een consult voor de opleiding is.
  Voordat je begint met de opleiding vraag je 1 live consult (van de 3 verplichte) aan van 90 minuten. Tijdens dit consult ontvang je een healing en/of een gesprek over de skills waaraan gewerkt kan worden en die je al in huis hebt. Zaken waar bewustzijn op mag komen en die je mee kunt nemen in de opleiding. Ook kun je vragen inbrengen over wat je wilt leren en/of over (de praktische opzet van) je eigen praktijk. In de andere 2 consulten van 60 minuten worden de huiswerkverslagen besproken. Tip: Wil je tijdens deze 2 afspraken ook een healing ontvangen, boek ook dan een 90 minuten consult.
 • 4 huiswerk-verslagen van consulten
  We verwachten van je dat je tijdens de opleiding 4 huiswerk-verslagen mailt van consulten die je met cliënten/bekenden hebt gedaan buiten de opleidingsdagen om. Voor je eigen groei verwachten we dat 1 consult met een voor jou vreemde persoon zal zijn (dus geen bekende (medecursist) of familie o.i.d.). Over hoe je die verslagen moet schrijven ontvang je meer uitleg tijdens je eerste consult. De eerste 3 verslagen bespreek je tijdens 2 persoonlijke consulten. Het laatste 4e huiswerkverslag bespreek je tijdens je supervisie dag.
 • 1 Supervisie consult
  Het consult begint met het bespreken van een huiswerk verslag. Vervolgens geef je op de Elohim Krachtplaats een consult (inclusief inleidend en eindgesprek) aan een cliënt, waarbij een supervisor aanwezig zal zijn. Klik hier voor meer over supervisie

Kosten:

De workshopmodules van de opleiding bedragen in totaal ongeveer €1831,-. Het is ook mogelijk korting te ontvangen, je betaalt dan nog slechts ongeveer €1776,-  Bekijk hier de kortingsmogelijkheden

Omdat de prijzen voor een workshop per jaar kunnen verschillen, kan de prijs van de opleiding wijzigen. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan deze pagina. Neem contact op voor de meest actuele prijzen.


Opleidingsniveau, vooropleiding, doelgroep

Het opleidingsniveau van deze cursus is MBO-HBO. Vooropleiding is niet vereist, wel is enige mate van intuïtieve gevoeligheid fijn. De opleiding is geschikt voor mensen die een eigen praktijk willen opbouwen, van healing-reading hun vak willen maken, maar ook voor eigen ontwikkeling en persoonlijke groei.

Maaltijden en overnachting tijdens workshops

Tijdens een meerdaagse workshop kun je gebruik maken van een gratis overnachting in de groepsaccommodatie Happiness zolang de voorraad bedden strekt. Ook ontvang je kosteloos thee, koffie en maaltijden. Ook is het mogelijk tegen betaling een eigen kamer of chalet te boeken.

Klik hier voor meer info over de eten, waar je slaapt en andere verblijfsmogelijkheden

Thuis al beginnen met consulten geven tijdens je opleiding?

De Elohim beroepsopleiding heeft een dusdanige kwaliteit dat je al na een aantal workshopmodules in staat bent met de door jou opgedane healing-reading-kennis en kwaliteiten thuis aan de gang te gaan waarna al gauw een praktijk kan volgen.

Sommige studenten volgen de beroepsopleiding(en) in de eerste plaats vanwege eigen interesse, transformatie en bewustzijnsgroei, maar besluiten halverwege de opleiding soms toch een eigen therapeutische praktijk te starten en/of coach-docent te worden. Hoe het ook zij, deze spirituele beroepsopleiding is, naast de vakkennis en mogelijkheden die het biedt, tevens een snelweg voor meer eenheidservaring, het samen brengen van kracht en gevoeligheid, zelfrealisatie en het kunnen helpen van anderen.


Toon alle opleidingen