betaalde vacatures en vrijwilligerswerk


Door het team word je gezien om wie je ziel is, maar ook voor je inzet en vaardigheden. Het voelt waardevol je bewustzijn en hart teruggespiegeld te krijgen en te kunnen delen!

In je vrije tijd mag je kosteloos gebruik maken van de Helende Tuinen en en het Lemurische Bos. Ook word je gedragen en geactiveerd in je volledig potentieel en Meesterschap door het grote zachte en sacrale Eenheidsliefdesveld en de Lichtcodes van de Elohim Krachtplaats. Het voelt als een enorm geschenk en grote heling zeggen velen.

Weet dat je niet perfect hoeft te zijn, je mag je best eens irriteren enz. Perfect is het Elohim team ook niet maar wel bereid tot innerlijke groei, openheid en gezamenlijke inzet.Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn.
De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, hardwerkende mensen!


 "Ik moest heel erg wennen aan een werkritme van 8 uur p.d. en al om 8.30 uur starten. Fysiek was het soms ook behoorlijk zwaar, ik twijfelde en irriteerde me veel. Maar na de gewenning en gesprekken was het fantastisch om zo open en eerlijk, vanuit non-dualiteit, oordeelloos met elkaar om te gaan. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en zou het zo weer doen."

 


 

Vrijwilligerswerk, bewoner spirituele centrum Elohim

Lees meer informatie over participeren als vrijwilliger bij het Elohim Centre. Het vrijwillige participatiewerk en de Elohim opleidingen brengen ieders wij-liefde, subtiliteit, lichtvoetigheid en verruimd bewustzijn in de gewone wereld van omgang en werk. Dit is het dienstbare Moeder Aarde Pad van de multidimensionale nieuwetijdsmens die zorgzaam is voor alle geziene en ongeziene wezens, en voor het verheffen van het eenheidsbewustzijn....

Betaalde & onbetaalde vacatures, bewoner en vrijwilligerswerk

...

Huisje huren voor langer dan 1 maand

Huisje huren voor langer dan 1 maand op de Elohim Krachtplaats
Klik hier
...