Ervaringen tuin-bezoekers


Enkele reacties uit onze enquêtes:

"De tuinen; daar kun je wonderen ervaren! Prachtig rustgevend verblijf gehad met mooie ontmoetingen"

"Lieve Joke, ik wil je heel heel heel erg bedanken voor deze prachtige week hier bij jou en alle spirits op de krachtplaats. Er is zo veel in beweging gekomen. Ik voel me nu verbonden met de stroom in mij en om mij heen en het goed/fout gevoel is er niet meer.

Tot de volgende keer, Geertje"

"Bijzondere ervaring, mooi opgebouwd. Je kan de liefde die jullie voor de tuinen en deze plek hebben echt voelen. Heel mooi!'

 “De helende tuinen hebben mij verschillende healings gegeven. Ongelooflijk. Ik ben diep onder de indruk van de sfeer, samenstelling, energie, verzorging en ruimte van de tuinen.”

“De helende tuinen zijn uniek, zoiets heb ik nog nooit eerder zo sterk ervaren.”

 “De tuinen zijn een prachtige plek om met alle verschillende energieën contact te maken. Heel bijzonder en ook fijn om daar nu langer in te kunnen zijn.”

“De energie in de tuinen is heel krachtig. Ik heb veel heling mogen ontvangen in de verschillende tuinen en ben daar heel dankbaar voor.”

 “De tuinen zijn zeer bijzonder en indrukwekkend. Het voelt als thuiskomen. Paradijs op aarde.”

“Wij waren zeer onder de indruk van de tuinen en de uitleg die op de bordjes stonden bij de diverse tuinen.”

“Zeer zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen. 1 lange dag is niet genoeg voor om de diepgang volledig te ervaren, is mijn beleving.”

“Een zalige plek waar ik me thuisvoel. Ik werd ongelooflijk blij van het Trollenbos en ging er van Stralen.”

“De tuinen zijn heel mooi en wat zijn er veel verschillende tuinen! Vooral de open plek in het Lemurisch bos en het Christusgrid waren erg belangrijk voor mij. Heb de hele week nodig gehad en nog steeds niet alles gedaan!”

“De Tuinen zijn prachtig en hebben een hoge energie. Om er aanwezig te zijn voelde echt als een cadeau. Het Lemurisch Bos was overweldigend!”

“Het is een betoverende, krachtige krachtplaats. Ik zou willen dat hij bij mij in de buurt was”.

“Het mogen terecht Helende Tuinen worden genoemd. Ik werd helemaal opgeladen. Het is een fijne plek om te mediteren”.

“Ik vind het overwelmend zoveel verschillende krachtplekken er zijn. Ze zien er goed en verzorgd uit. Het is een groot werk en toewijding om dit te creëren en te onderhouden”.

“Voor mij werkte de tuinen als de zee: golven, draaikolken, weerspiegeling, lekker zwemmen en onderstromen”.

“Ongekend en wonderschoon”.

“Door mijn 8 daagse retreat heb ik de energie van de verschillende chakra tuinen en geometrische vormen nog beter kunnen ervaren”.

“De tuinen brengen zoveel. We zijn dankbaar voor de wezens hier en alle liefde en werk die iedereen die hier werkt/woont inbrengt”.

“Weldadig, speels en serieus tegelijk”.

“Inspirerend. Telkens viel er weer iets nieuws te ontdekken”.

De Helende Tuinen hebben diep op mij ingewerkt. Het voelt alsof je met de snelheid van het licht héél veel inzichten krijgt, oud zeer loskomt. Energieën tuimelen over elkaar heen. Dit is de plek waar ik wil terugkomen voor verdere ontwikkeling/verfijning. Het is het meest prachtige kado dat ik mijzelf heb gegeven"

"Wow, geen woorden voor. De energie in de Helende Tuinen is zo voelbaar, niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar. De trollen, zo fijn om bij hen te mogen zijn. Het Lemurische bos, een prachtige verbinding met de engelen."

"Heerlijke tuinen, ook in de herfst. Lekker rustig. Mooi contact met de natuur en de stilte."

“De kracht van het Elohim vind ik dat er een heel heldere energie aanwezig is die het vermogen heeft een diepe stilte en ‘leegte’ in mensen teweeg te brengen!”

"De helende tuinen hebben mij erg geholpen om weer terug in balans te komen. Wonderlijk dat de natuurwezens zo voelbaar aanwezig zijn! Zelfs in de caravan en tijdens het slapen voelde ik hun fijne en geruststellende aanwezigheid."

 “Een heel bijzondere, mooi verzorgde plek. Een inspirerend voorbeeld. Een plek voor mij om vaker terug te komen! Een plek waar aandacht is voor alle facetten en daardoor evenwichtig overkomt en dat kom ik niet zo vaak tegen”

“De tuinen zijn zeer bijzonder en indrukwekkend. Het voelt als thuiskomen. Paradijs op aarde.”

“Wij waren zeer onder de indruk van de tuinen en de uitleg die op de bordjes stonden bij de diverse tuinen.”

“De tuinen zijn een verademing, rustgevend en stimulerend.”

“De energie van de chakratuinen en de aanvulling van de geometrische vormen zetten diepgaande processen in gang en werken helend. Heerlijk om in het eenheidsveld van de Krachtplaats te verblijven.”

“Zeer zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen. Een lange dag is niet genoeg voor om de diepgang volledig te ervaren, is mijn beleving.”

"Hoe bijzonder.. deze plaats, het blijft me verrassen. Het zou ook niet anders kunnen, wetend dat de wortel die mij met de krachtplaats en het team verbindt van een diepere aard is dan mijn ziel kan bevatten. Een fantastisch weerzien, het is allemaal zo logisch. Ben ik ooit weg geweest? Nee, ik bevind me thuis en heb het in mijn hart altijd veilig bij me gedragen. Bedankt mijn Elohim vrienden voor dit mooie weerzien."

Wouter


"Ik wou jullie nog even bedanken voor het prachtige voorbije weekend. Dat we op zo een prachtige plek zo een eenheidsbewustzijn konden ervaren, het zindert nog altijd door mijn lichaam, ik geniet en tracht door te geven. Bedankt voor deze kans en de mooie helende tuinen."

Rosette

"Wat was het fantastisch om op zo'n hemelse plek te zijn! Verschillende tuinen hebben mijn energie duidelijk aangeraakt, dat was heel goed voelbaar. Soms dwarrelend en licht om me heen, andere keren dwars door me heen. Ik hou van deze plek!  Tegelijkertijd voelde ik verdriet om de manier waarop we nu in de wereld met de natuur en elkaar omgaan. Ik voel me heel dankbaar dat ik dit mocht ervaren en dat het me met de neus op de feiten heeft gedrukt. Nieuwe bewustwording en bewondering voor de natuur en al haar prachtige wezens.

En wat een verbinding en herkenning op een diep niveau, met alle mooie mensen die ik daar heb mogen zien en spreken.
Mijn wens is een hemel op aarde voor iedereen!"

Evi


"Ik wil jullie bedanken voor een mooie dag. Ik ben samen met mijn vrouw afgelopen zaterdag bij jullie geweest en genoten van de helende tuinen. Het was een heerlijke ervaring om zo duidelijk mijn chakra’s te voelen en het labyrinth was voor mij het hoogtepunt. Een soort chakra draaimolen die alles husselde waarna alles perfect op zijn plaats lande. Zondag kon ik nog goed voelen hoe diep het doorwerkte. Kortom een energetisch feestje."

Martin


"Voor mijn vriendin en mij was het kamperen afgelopen weekend een buitengewoon sterke ervaring van healing, ontlading van spanning, oude pijn en bevrijding. Vooral de krachtplek voor het gebouw was echt een diepe ervaring van Stilte, Liefde en Zijn. Ook de stenenwinkel en de (chakra) helende tuinen vonden we schitterend, het bracht ons weer in contact met onze werkelijke Zelf."

Fred en vriendin Nadia


"Gisterenmiddag heb ik lange wandeling in de tuinen gemaakt.
De tijd is voorbij gevlogen...
Een hele fijne bijzondere ervaring.
Met name bij de kristaltuin, elfentuin en bij de Lemurische engelen.
Thuis, ben ik verder tot rust gekomen."
 
Ivonne


"Het was een prachtige zonnige dag en hebben in ieder gedeelte van de tuin net zo lang in stilte gezeten tot het als genoeg voelde. In het begin voelde ik duidelijk een energie in mijn handen en onderarmen wat mij opviel . Later voelde ik het door mijn hele lichaam. Die energie die zacht en teder aanvoelde ging ook mee naar huis en voelde heel erg fijn. Die nacht sliep ik heel erg goed. Het bezoek heeft mij naast de ervaringen die ik voelde het vertrouwen gegeven dat je niet meer ervaringen krijgt dan je aan kunt. Het was een bijzondere ervaring. Een kadootje eigenlijk..."

M V


"Wat een leven en kracht in de Helende Tuinen! Heerlijk: alles veel meer verwilderd, zoveel meer levensruimte voor Natuurwezens! En wat een prachtige Krachtplek erbij!!

Dank voor de Merlin/Merlina- activatie, tintelend en bruisend. Later nog wat stappen gezet op de Merlin-Drakenstaart: hoe heftig de kracht daarvan was merkte ik 's nachts pas goed: ik werd helemaal beroerd, het kwam er van boven en van onder uit, maar het heeft wel een kwestie die al jaren sleept verhelderd en op een heel ander niveau gebracht!"

L


"Ik kan nu ineens kabouters zien, ook als ik thuis door het bos loop".

Jan


"Ik weet nu welke weg ik in zal slaan met mijn werk, heb het helder mogen krijgen. Het voelt heel stevig en goed in me, ook nu ik thuis ben. Dat was heel anders toen ik kwam. Geweldig bedankt!"

Mieke


“Tijdens mijn bezoek aan de helende tuinen voelde ik de kracht van de stilte , het voelde zo helend. Bij de Sekhmet - Hathor - Horus- Isis helende tuin kreeg ik beelden door via mijn innerlijk oog. Toen ik later thuis was kreeg ik dezelfde beelden weer te zien en het voelt alsof in mij de energie is gaan stromen/meer ruimte in mij is gekomen. De dag na mijn tuinbezoek verschenen er elfjes voor mijn innerlijk oog die vrolijk dartelend aan het spelen waren.  Ik wil snel weer terugkeren om opnieuw een bezoek te brengen aan de helende tuinen.”

Elly


"Kortgeleden heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de prachtige Elohim tuinen. Het was een fijne indrukwekkende ervaring om al die mooie energie te mogen voelen en beleven! Ik voelde me van top tot teen gevuld met prachtige energie."

Yvonne


“Half augustus heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de energieën van het Elohim centrum door een bezoek van een vriend en mijzelf. Ik was zeer onder de indruk van de energieën in de tuin, vooral de piramide en Isis ervaring waren 'groots', noem ik het maar. Door de ervaring heb ik besloten gisteren mee te doen aan de groepshealing. Prachtig dat dit er is en dat ik het heb mogen ervaren!”


Tineke


"Ik heb gisteren de tuinen bezocht voor de eerste keer en wat mij opviel was dat toen ik de parkeerplaats op reed dat ik door een soort van dimensiepoort ging. Werd even flink door elkaar geschud en had even tijd nodig om weer te landen. Toen ik bij de Octaëder ging zitten, kwam er een zwarte kat aan lopen en die ging even gezellig bij mij zitten. We hebben even samen gezeten totdat het genoeg was. De Merkaba was ook heel bijzonder, toen ik daar in stond voelde ik gelijk de energie bruisen en voelde alsof ik een meter langer werd. Het was een geslaagd bezoek."

Freddy