Elohim Krachtplaats & helende tuinen plattegrond

 

Klik hier om de verblijfsmogelijkheden te bekijken en je verblijf te boeken


Verblijven in een van de accommodaties of op de camping betekent rust, genieten, contact met je Zelf in een bezielde natuur. Je ontvangt er de helende energie van Wie je werkelijk Bent en wat je komt doen op Aarde.

Plattegrond terrein 2016.jpg

 

 


Kies je verblijfplaats met Helende energie:

Nummers 1 t/m 16 en 20 zijn de standaard plekken, nummers 17, 18, 21 t/m 26 zijn reserve plekken.

Nummers 1 t/m 8 zijn alleen geschikt voor personen die komen met een tent.
Vanaf nummer 9 en hoger zijn ook geschik voor caravan of campers.

 

Plaats 20, 18, 17 + vakantiehuis Pegasus (campingplaats 19 is waar het vakantiehuis staat)
Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPGEmoties en identificatie met problemen kunnen hier oplossen, projecties en boosheid verdwijnen om plaats te maken voor een rustiger en bewuster vaarwater. Ook thuis.
Het hart luistert op deze campingplekken beter naar zichzelf en de eigen levensbestemming en slijpt dit hier in. Ze neemt het volgen van haar eigen Waarheid mee naar huis en zal minder zijwegen inslaan. Kwetsbaarheid en Kracht smelten hier samen. De grote Lemurische engelen, deel van de Elohim-engelen, uit het bos pal achter je, helpen je.
Een rustige kracht, weerbaarheid en zachtheid openen zich in je tijdens je verblijf.

 

Plaats 15, 16
Op deze plekken ontstaat overzicht over je leven en situatie. Een weten waarvoor alles nodig was en ging zoals het ging. Hier lossen steeds meer delen van jezelf op die niet meestromen met je nieuwe ontwikkeling. Delen die zich vastklampen aan het bekende, zekerheidsstellende, mentale en geijkte gedrag van jezelf. Je persoonlijkheid zet zich nog meer in en is meer dienstbaar aan je ziel en hoogste Licht door de heerlijke energie van deze campingplaatsen. Je kunt niet meer zijn waar je nodig bent als dat (subtiele) weerstand vanuit je hogere ziel en wijsheid oproept. Als schaduwbehoeften hier loslaten krijg je contact met jouw prachtige en krachtige stralende essentie. Je leert het kennen en let er op waardoor en wanneer je dit gevoel "kwijt" raakt. Je zult keuzes gaan maken omdat je niet meer zonder de essentie van jezelf wilt werken en leven. Niet meer wilt inhouden en dichtgaan. Je activeert voor de volgende jaren moed en vastberadenheid om je hele Weg te gaan. Op deze plek voel je je niet langer anders en afgescheiden. je voelt je een met de Lichtfamilie. 

 

Vrouw bij Lemurisch bos, bezoeker, bewoner.jpgVerblijf in de magie van de Krachtplaats
Verblijf je in een van de verhuurcaravans of vakantiehuizen dan sluiten vele engelen zich bij je aan, evenals andere hogere spirits en Merlin met zijn magie. Ze komen binnen via je hoger zelf en kruinchakra om te integreren en samen te werken met je persoonlijkheid, keelchakra, verstand en doel op aarde. Dit zal thuis pas permanent zijn zo gauw er genoeg oude (genetische, collectieve) patronen opgelost zijn. (Behulpzaam zijn daarvoor Elohim-reading, healing, workshops). Je voelt je hier één met de Star family of Creation en activeert je bijdrage aan een betere Wereld. Je vernieuwt hier en wordt er blij met je nieuwe toekomstmogelijkheden en gaven.

 

Plaats 14
Zekerheden loslaten en overzicht over je situatie, leven(s) en relaties. De op zichzelf steunende zuil van Licht, de Pillar of Light en de gouden binnenweg worden aangeraakt in je. Er is contact met alle lagen in jezelf. Straks hoeft niemand meer te zien Wie je bent en wat je doet. Samen met de Lemurische engelen en je innerlijke Wijze, bereid je je voor op je dienstbare essentie-rol hoe groot of klein dan ook. Niets ter wereld zal je hart meer doen zingen dan dat. Activiteiten en uiterlijk plezier of welzijn worden minder belangrijk en leiden je af van je eigen gevuld geluksgevoel. Je leert nee te zeggen en vindt andere waarden bij je authentieke zelf, Gaia, de Aardewijsheid, de natuur en eenvoud. Op deze plaats voel je alles Wie je Bent.

 

Plaats 12, 13 
Emoties kunnen uiten, controle loslaten, helderspreken, persoonlijke wil in handen leggen van je ziel en uiteindelijke levensbestemming, loskomen van afhankelijkheid van de ander(en) en je kennis. Hogere Wil en Pad (meesterschap) volgen. Oplossen familie- en zielengroepenpatronen, mannelijke en vrouwelijke (aangepaste of dominante) houdingen. In nabijheid, open en bloot leren zijn. Overgave ontwikkelt zich hier. Keelchakra, nek, verantwoordelijkheidsdruk, werkdruk transformeren hier op een dieper niveau dan tijdelijke ontspanning. Je krijgt energie om je nek uit te kunnen steken zonder tegenstand te verwachten. Op deze plek ervaar je dat je beschermd wordt door de Bron, voel je rust en overgave. Voel je je geborgen in het Grotere.

 

Energetische toegangspoort voor meesterschap en zelfrealisatie

(De poort geldt voor de onderstaande kampeerplekken en begint direct t.o. de laatste verhuurcaravan)
Zeg je "ja" tegen het oplossen van je beschermingen, ambitie, veiligheid, materiële, werk- en relatie-zekerheden die slechts je persoonlijkheid maar niet je ziel dienen? Is er voor het loslaten/achter je laten al genoeg autonomie, eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfliefde in je zodat je niet in verwarring raakt? Kijk dan of je op een van de volgende plaatsen wilt staan. Kun je bevestiging, steun en aandacht van anderen achter je laten? Zijn je innerlijke zekerheden en gevuldheid voldoende om uiterlijke zekerheden los te laten?

 

oranje bloesem-white.jpgPlaats 10, 11
Activatie van je grote Krachten, ki-centrum, kundalini, Draken en Magie. Je zult Liefde belichamen en de Krachten als "kanaal" voor het hoogste goed van allen gebruiken na het loslaten van de identificatie met meesterschap, toverkunsten, helderweten, helderspreken, genezende kwaliteiten, priestercoach en spiritueel leraarschap uit dit en andere levens. Je kristallijnen kwetsbaarheid opent zich in de magie en speelsheid van Merlina-Shekina-Liefde.
Je volledig potentieel voel je tot bloei komen op deze plek.

 

Plaats 9, 8, 7, 6, 5
Zachte rust, verstilling, vrede en eenheid ervaar je op deze plekken. De weg naar binnen maakt schoon schip met oude pijnen en relatiethema's. Je wordt er uitgenodigd dualiteit achter je te laten om de, (Lemurische) eenheid, vol-ledigheid, goedheid in jezelf activeren. Dit kan verwarring brengen door het loslaten van oude identificaties. Als een oude baan ( met een bepaald inkomen)  wordt losgelaten of als je opstaat in je oude baan, ontvang je een nieuwe leidinggevende positie welke de afgescheidenheid en zwaarte van de oude maatschappij helpt af te brokkelen. Een positie waar je ziel, incarnatiedoel en gevoeligheid een rol kunnen spelen en je niets meer van jezelf achter hoeft te houden. Je authentiek zelf, engelen, levensbestemming en hogere dimensies komen in je persoonlijkheid en gedrag zogauw er genoeg identificaties worden losgelaten. Je voorhoofdchakra en kruinchakra openen zich verder en vinden eenheid met je buikgevoel en kristallijnen, blije innerlijke kind. Een woon-werkomgeving die precies trilt met jouw hoogste Licht, levensbestemming en je bijdrage aan de planetaire verlichting, wordt nu belangrijk. Op deze plek voel je dat de Krachtplaats je Licht en lichtlichamen helemaal grond en je kwaliteiten versterkt.

 

Plaats 4, 3, 2, 1
0-zone, zelfrealisatie, Boeddha-natuur leven, mededogen, staat van Zijn, niets hoeft er meer, oneindig Hart, wereld is oké, jij bent oké komt hier binnen. Ook alle tegenstellingen in je kunnen er actief worden om op te lossen. Tegenstellingen als anderen en jezelf, je te mannelijke en vrouwelijke, dominante of zwakke houdingen en reacties, je hart-dienstbaarheid contra eigen belang en eigen gevoel, zowel als fysieke klachten kunnen zich voordoen als je door het donker en je innerlijke kou heen gaat.  Ook over "ruilhandel" en voorwaardelijke liefde-dienstbaarheid ontstaat bewustzijn en zuivering. Op deze campingplaatsen krijg je hogere inzichten, visioenen en laat je je oude zelf met alle relaties die je grote Weg/Zelf, niet dienen, achter je. Je wordt er uitgedaagd om in de kracht en zachtheid van je hoogste Licht te gaan staan en er naar te handelen en te vertrouwen op de bedoeling van het leven. Je leert op eigen Kracht-solo, je Pad te lopen, ondanks dat je met anderen bent en ontvangst daarvoor steun indien je bereidt bent. Je laat de identificatie met alle relatiepatronen, zekerheden, geld, ambities en oude gewoontes los om plaats te maken voor oneindig liefde, moeder Aarde, Hollow Earth en de natuur. Je zult je plaats vinden in het grote Geheel, je zult het innemen en doen waarvoor je naar de Aarde komt.  Op deze campingplaatsen ervaar je bevrijding, overgave, aanvaarding van je nieuwe toekomst zonder de noodzaak van voorkennis. Je voelt er een fundamentele innerlijke veiligheid die onafhankelijk is van uiterlijke situaties en mensen.


Verblijfsgebouwen

Parkeerplaats bij de weg:
De hogere energie van de Elohim Krachtplaats is duidelijk voelbaar. Ook de matrix van het gewone leven is er nog.

 

Verblijven in vakantiehuis Pegasus en de groepsaccommodatie Happiness ook s'winters mogelijk.
Het gewone leven en je dagelijkse matrix lossen hier op. Mooie zachte energie daalt hier voortdurend in je cellen. Je hart opent zich ongemerkt verder. Hogere liefdesenergie stroomt via je hart naar je benen, naar je verbinding met de aarde en je manifestatiekracht. Je lichaam krijgt meer energie en licht. Soms moet je meer slapen om hieraan te wennen. Als je lichaam direct de hogere  energie op kan nemen heb je juist minder slaap nodig. Je vitaliteit neemt toe. Als je langer op de plek verblijft leef je ongemerkt steeds meer vanuit je ziel en je subtiele waarnemingsniveaus. Je aura is groter en jij bent er opener. Het open zijn, meer liefde en bewustzijn voelen, lijkt heel gewoon en is er toch zo heerlijk!

 


 

Tijdig reserveren

Afgelopen seizoen liet een flinke toeloop aan verblijvende gasten, vooral in de vaste accommodaties en verhuurcaravans laten zien. Reserveer daarom nu alvast de voor jou/jullie gewenste (energie) plaats.  

E: info@elohim-centre.org
T: 0597 541539 

 


Wat gebeurt er als je weer thuis bent

De activaties die je ophaalt door het zijn op de Krachtplaats en het bezoeken van de helende Tuinen zijn voor de meeste mensen deels permanent. Elke keer word je een stukje transparanter en meer jezelf. De zelfrealisatieweg is een weg die om een vaker verblijf, gevolgd door eventuele workshops en persoonlijke coaching, vraagt. In de helende tuinen of tijdens workshops en sessies ervaart je systeem wie je kunt zijn. Om het permanent ook thuis te ervaren en te belichamen kan het Elohim team je van dienst zijn middels persoonlijke adviezen en coaching.

Als je oude leven, de zekerheden en je gewone zelf je weer opslokken is het misschien tijd voor een nieuw bezoek aan de Elohim Krachtplaats met of zonder persoonlijke sessie. De Krachtplaats en het Elohim team ondersteunen de realisatie van ieders eigen unieke Stralendheid, goedheid, gezondheid en incarnatiedoel. Enkele Elohim teamleden hebben zelf de weg gelopen, kennen hun roeping, weten hoe het stap voor stap werkt en wat er bij komt kijken en kunnen je persoonlijk adviseren. Ze kunnen een steun in je rug zijn als je wilt, waardoor je niet alleen hoeft te leren door vallen, pijn en opstaan, maar je Weg kunt vergemakkelijken en versnellen.

 


Zelfrealisatie krachttuin tinctuur;
Werk thuis met de inwijdingsstappen en energie van de tuinen