Workshop, retraite, verblijf op de Krachtplaats

Meerwaarde Elohim Krachtplaats en nieuwetijdsmatrix

Elfentuin met bezoeker, mooi!.jpg

De Elohim opleiding vindt voor een deel plaats op de Elohim Krachtplaats in haar Helende Tuinen en ook als week retreat. Je ontvangt daar heling van Moeder Natuur en Lichtcodes voor je volledig potentieel. De Krachtplaats en het eenheidsbewustzijn zijn ook werkzaam onder de audio opnames van de E-cursussen. De Divine Krachtplaats energie is minstens zo sterk als duizend healers. Zij verbindt je dieper met Moeder Aarde, je ziel en Godsvonk. Maar ook met Merlin, Sekinah en de Lemurische engelen. Op de Elohim Krachtplaats daalt jouw volledige potentieel, je zieledelen en hoogste Licht en oorspronkelijke Zelf gaandeweg in je persoonlijkheid in. Ook de natuur opent er zich in al haar schoonheid, bezieling en dimensies. Ze spreekt er door al jouw zintuigen en je ware Natuur. De Krachtplaats en Helende Tuinen ondersteunen ieders diepgang en versterken de E-opleiding “Merlin Healer, Heilige Magiër en Nieuwetijds Sjamaan.”

Naast de zachte, krachtige, geaarde en hoge energie van het hele Elohim terrein, levert de Krachtplaats een meerwaarde bij een individueel retraite, verblijf, zowel als bij workshops en de spirituele opleidingen. Door de helende energie van de zelfrealisatie tuinen en de Divine Beïng ontvang je direct een zeer diepe aarding, geborgenheid en veiligheid. Dat opent je levensbestemming, je grote hart , aura en multidimensionaliteit en brengt gemakkelijker diepere inzichten en toegang tot het Ontwakingsproces. Er gebeurt dus tijdens een verblijf of workshop veel meer qua transformatie dan op een niet-krachtplaats.

Gaven openen zich in de Elohim helende tuinen

Tijdens de workshops, retraites en transmissies openen bepaalde begaafdheden en zielekwaliteiten die behoren tot je hoger Licht en ware zelf, vanzelf. Denk aan heldere intuïtie, helderweten, geneeskracht, heldervoelendheid en samenwerking met de natuur(lijke middelen) en engelenwereld. In de Helende Elohim Tuinen zijn de krachten geankerd om je volledig potentieel, Eenheidsbewustzijn, zelfrealisatie en je kristallijnen zelf te openen en om een verlicht kanaal te worden voor de Engelen en Bovenwereld. Dit is uniek in de wereld en gebeurt bezoek na bezoek.

Transformatie tot in je cellen en DNA

Het aanwezige zachte, liefdevolle Licht van de Elohim Krachtplaats helpt geweldig om diepgaande oude patronen en problemen te transformeren tot in cellen en DNA. Door vaak aanwezig te zijn en daardoor de Divine celcoderingen op te nemen, worden uiteindelijk je aardse vuur (passie, vitaliteit, seksualiteit, blijheid, onafhankelijkheid) en je Geestelijk Vuur (Geestelijke Inspiratie, Divine Essentie, hoger Zelf, Gaven en engelen nabijheid) één en ontstaat zelfrealisatie en meesterschap.

Verbinding met de natuur en met Sekinah

Op de Elohim Krachtplaats opent de natuur zich in al haar schoonheid en Sekinah (Goddelijke Moeder en Holy Spirit), de liefdesenergie van Moeder Aarde stroomt voelbaar omhoog. Je zult merken hoe je aura steeds groter wordt, open staat, zo gauw je hart en ziel contact maken met de Elohim tuinen, Sekinah, de natuur(spirits) en planten(deva’s). Er is geen afgescheidenheid, alleen maar verbondenheid. Je eigen natuurlijke omgeving harmoniseert en je innerlijk Wezen wordt steeds meer één met alles. De Elohim opleidingen, verblijven en workshops brengen je nog dichter bij deze Bron in jezelf.

Van hoofd naar buik, manifesteren in je dagelijks leven

Je ontwikkelt je geleidelijk aan van hoofd naar buik. Je blijft beter in je eigen kern en krijgt een diepere aarding, hogere aansluitingen en kennis, inzicht, overzicht en Gaven; er ontstaat meer energie, magic power en innerlijke mannelijke en vrouwelijke eenheid. Hierdoor worden je Dromen en het ideaal meer één met je aardse realiteit en zie je ze steeds meer gemanifesteerd in je dagelijks leven.

Subtiel leren voelen door de Kristallijnen Krachtplaats energie

Door de bijzondere kristallijnen energie van de Elohim Krachtplaats worden Geest, innerlijk kind gevoelens, verlangen, patronen en fysiek lichaam geopend en geheeld: ze zenden uiteindelijk geen verschillende boodschappen meer uit en je ervaart eenheid op alle lagen. Tot in het meest subtiele en kristallijnen niveau leer je aanvoelen, invoelen, leven en communiceren. De wereld wordt mooier. Jij wordt mooier! 
De Elohim Krachtplaats draagt op dit moment de hoogste energie op Aarde.
Je kunt op de Krachtplaats kamperen, bezoeken of verblijven in een chalet maar ook medebewoner worden van de woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth".

 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Tot ziens!

Het Elohim-team