Lichtbollen, orbs en engelen worden zichtbaar

elfentuin orbs 4.jpgOrbs en engelen waarnemen met de fysieke ogen

Tijdens een workshop kijken we met z'n allen door het raam, waar we de 5de dimensionale-werkelijkheid als prachtige, gekleurde, elementale lichtbollen, orbs, allemaal waarnemen met onze fysieke ogen!

Orbs en natuurwezens waarnemen lukt het beste op een heldere en stralende dag vlak voor zonsondergang en kort na zonsopkomst. Maar als je het eenmaal gewend bent om te zien, dan neem je het ook makkelijker waar op andere momenten van de dag wanneer er niet zoveel lichtbollen zijn. Zeker op de dagen wanneer je een paradijselijke of stralende energie kunt voelen.

Tevoren waren er foto’s rondgegaan waarop deze bollen te zien waren, weliswaar wit en niet gekleurd, maar toch... Zo had iedereen een idee hoe ze eruit moesten zien en was het gemakkelijker te leren kijken met de fysieke ogen naar deze 5de dimensiewereld, die ons voor het raam ‘toevallig’ een ware Lichtshow gaf.

orb lemurisch bos 2016 (vierkant).jpgOrbs zichtbaar voor het fysieke oog

De bollen zweven en bewegen en zijn plotseling weer weg. Ze zijn vooral te zien als jij en de natuur goed in een hoge afstemming, in het hart zitten. Als je ze eenmaal hebt leren zien, vaak afgetekend tegen de lucht of de bomen, kom je ze soms ook overdag tegen als gouden of andere kleurige bolletjes, in je kamer, over je kleren en lichaam.

Tegenwoordig nemen de bollen ook geo-vormen aan of zien er soms uit als kleine ufo's. Maar ook slierten licht en engelennevels zijn regelmatig te zien op digitale foto's of soms zichtbaar voor het fysieke oog.

Er komen steeds meer bewijzen van een andere realiteit zo op de overgang naar de nieuwe wereld die de shift maakt van de derde naar de vijfde dimensie. Op Krachtplaatsen zoals de Elohim krachtplaats, manifesteren de hogere dimensies en realiteiten zich reeds voorbij onze sluiers. En dit is nog maar het begin!

De wezens uit de andere werelden leven altijd al temidden van onze realiteit

Nu we zelf meer vanuit onze ziel en gevoeligheid leven, aanvaarden we dat er andere realiteiten zijn. Dat er goede en slechte entiteiten rondom ons zijn. En ook natuurwezens en orbs zoals de de lichtbollen vaak worden genoemd.

Orbs uit een andere wereld

Er bestaat ook "aanwezigheid" zichtbaar als lichtbollen, welke liefdevolle en helende energie naar ons stuurt. Er zijn zoveel "aanwezigheden", bewustzijnsvormen en andere beschavingen waarvan we nog helemaal geen weet en kennis hebben.

Orb en engel Boeddha tuin.jpgGoede, neutrale of schadelijke energie?

Gemakkelijker is het te voelen of we met een goede, neutrale of schadelijke energie te maken hebben. En de ons al bekende energieën kunnen we daarin vaak ook onderscheiden en benoemen zoals gidsen, engelen, lichtmeesters, entiteiten, overledenen, kabouters, elfen, feeën, aardstraling, wateraders, leylijnen of buitenaardsen.

Joke ElZiam Nootebos

Gerelateerde artikelen: