Vrijwilliger / bewoner

Wil je onderdeel zijn van de Elohim Lichtfamilie en helpen ons centrum te laten groeien en bloeien?

Klussenweek aug.2011 103.JPGWij zijn op zoek naar aanpakkers die willen helpen bij diverse klussen van mei tot oktober. Het gaat om hulp bij het schoonmaken van onze chalets / stacaravans e.a. voorkomende werkzaamheden. Wil je ook graag in het hogere Licht van de natuur en Krachtplaats wonen en werken?

Joke: "Oh, wat is het toch heerlijk hier te wonen en werken. Wat geniet ik toch van de paradijselijke energie die op de Krachtplaats en in de natuur aanwezig is! Het voelt allemaal zo heerlijk tussen de bloeiende fruitbomen en rododendrons als we met elkaar als gelijkgestemden koffie drinken. Sinds een paar dagen zijn de kikkerconcerten weer begonnen, om ons heen voeren de vogelouders allerlei insecten aan, de koekoek roept dat het een lieve lust is en zelfs de grote gele wielewaal uit het Lemurisch bos geeft weer zijn krachtige riedeltjes! Gister waren ze er dan eindelijk weer, de zwaluwen! Hoera! Ik word er helemaal blij van! En net als ikzelf de kristallijnen paradijselijke energie zo kan waarderen, zeker nu de zon schijnt, doen de bezoekers van de Helende Tuinen en edelsteenwinkel dat ook".
 

Ben jij die vaste, meewerkende vrijwilliger die mijn rechterhand wil zijn van (april/)mei tot okt/nov of langer?

Verder ben ik nog op zoek naar een vaste, meewerkende vrijwilliger voor de zomerperiode. Iemand die leiding en advies kan geven aan de vrijwilligers, van de hoed, rand, plant en schoonmaak weet en daarin mijn rechterhand kan zijn. Wil je samen met mij bouwen aan een nieuwe samenleving (en woon-werk-gemeenschap). Het is van belang dat je er in elk geval kunt zijn op wo, do, vr vanaf 8.30 uur tot minimaal 15.15 uur.
Profiel; Je bent in staat om overzicht te houden en wilt er graag voor zorgen dat alles er netjes en verzorgd uit blijft zien in de tuinen (en gebouwen). Het liefst zien we iemand die de Helende Krachtplaats energie en de tuinen aan kan aanvoelen en ook zelf graag de helende Lichtcodes wil ontvangen zodat we een mooie uitwisseling hebben.

tuin.jpgAffiniteit met non dualiteit en  spirituele ontwikkeling

Je hebt affiniteit met spirituele ontwikkelingen, de nieuwe Aarde en het Ontwakingsproces en wilt daaraan bijdragen. Je bent praktisch, aards en intuïtief en je werkt enthousiast en efficiënt. . Hoeveel of weinig uren je ook werkt; het is van belang dat je emotioneel, psychisch en fysiek stabiel bent en respect hebt voor de leiding en het team zowel als voor de natuur en haar Spirits.

Jouw motivatie

Je komt misschien helpen als optionele module bij je Elohim opleiding of hebt zo mogelijk eigen motieven om naar Elohim te komen, maar iedereen die komt zegt ''ja'' tegen het basismotief dat geldt voor alle Elohim bewoners en werkers, namelijk: Elohim en de Krachtplaats verdienen mijn onvoorwaardelijke steun en daarom bied ik mijn diensten, talenten en vaardigheden aan en kom ik graag om te doen wat er gedaan moet worden.

Wil jij ook de zomer als vrijwilliger doorbrengen op de Elohim Krachtplaats?

En wil je ook zo'n heerlijke plek hebben om tijdelijk te wonen en (fysiek) te werken; lees dan verder!

Je werkt 6 uur voor 1 kosteloze overnachting in de energie van het team, de Helende Tuinen en Krachtplaats. Zolang de voorraad strekt heb je een eigen slaapkamer in het grote gebouw "Happiness" met gedeelde keuken(s), grote serre, tuin en living. Meestal zijn er 1-3 vrijwilligers en loop je elkaar niet in de weg. Samen koken of apart, net wat je wilt. Boodschappen kun je halen in Vlagtwedde op 5 km afstand en in de omgeving kun je mediteren, wandelen, fietsen en zwemmen. Wat grotere dorpen vind je op 15 km afstand. Een fiets kun je altijd lenen of de HUB taxi haalt je op bij de deur.

Wat bieden we je:

  • Vanaf (ca) mei t/m (ca) half oktober kun je (deels) gratis kamperen in je eigen kampeermiddel of logeren in "Happiness".
  • Als vrijwilliger kun je gratis de maandelijkse online groepshealingen op donderdagavond bijwonen. Ook bio tinctuur- en edelsteenkortingen zijn onder bepaalde voorwaarden mogelijk, net als korting op E-cursussen of helende audio-opnames voor participanten/vrijwilligers die structureel en voor een lange tijd komen en daarvoor voldoende uren per week werken.
  • Af en toe een keer op verzoek kosteloze coaching en les in de wandelgangen door Joke en in de koffiepauzes mag je Joke je eigen zelfrealisatie vragen stellen.
  • Op een hoogfrequente plek in de natuur werken (en wonen).
  • Samen bezield werken met gelijkgestemde teamleden.
  • Als je van aanpakken weet word je opgenomen in een team dat voor elkaar klaar staat en waar je je zelf kunt zijn.
  • Een informele cultuur, openheid, bewustzijnsgroei, subtiele gevoelsontwikkeling, betrokkenheid en flexibiliteit.
  • Mocht dit op jou van toepassing zijn; de geschiedenis laat zien dat na 1 of 2 seizoenen, de breed inzetbare en meedragende vrijwilligers een grotere kans hebben om bij Elohim ook een baan te vinden.

Aanmelden

Ben je fysiek in staat elke dag minimaal 6 uur in de schoonmaak te werken, zit je lekker in je vel, ben je emotioneel en psychisch stabiel en kun je de handen uit de mouwen steken? Stuur dan je motivatie, cv, iets over jezelf + foto naar info@elohim-centre.org.

Er is vooral in de zomer vaak veel belangstelling; meld je daarom tijdig aan, dat helpt ons ook bij de werkzaamhedenplanning en begeleiding.