1/2 huurwoning op de Elohim Krachtplaats

Huur het achterdeel van de vrijstaande, ongemeubileerde woning " Sekinah"

In het Licht en de natuur van de Elohim Krachtplaats in Veelerveen (Gr) komt de helft van de ongemeubileerde, vrijstaande 1-2 pers. woning "Sekinah" binnenkort te huur voor 2 jaar. De woning met terras en tuin maakt deel uit van de Elohim gemeenschap. Er is een betegeld terrasje, dat vanuit de woonkamer-keuken bereikt kan worden. Er zijn 2 kleine slp kms en een badkm met douche, toilet en bad. Entree aan de zijkant van het huis wordt gedeeld met de bewoner van het voorhuis maar je hebt ook een eigen deur vanaf de woonkm-keuken. In het boilerhok kan een wasmachine staan. Parkeren op eigen terrein.


Je woont vlak bij de helende tuinen, bij een kanaal, het Lemurische bos en een ongerept stukje weiland. Kortom heerlijk buiten in de natuur.


De woning is bedoeld voor een medebewoner van de kleine woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth" op de Elohim Krachtplaats. Ben je spiritueel bewust, open, psychisch en emotioneel stabiel dan zul je het fijn vinden zo nu en dan uit te kunnen wisselen met gelijkgestemden gasten en het Elohim team. Zo nu en dan (of indien mogelijk veelvuldig) doe je als medebewoner hand en span diensten voor het Centre. Indien je veel meer dan een enkele hand en span dienst voor het centrum kunt en wilt doen (en we hebben je hulp ook nodig) dan zijn na overleg E-cursussen, workshops of een opleiding mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Kleine community / woon-werk gemeenschap

Op de krachtplaats wonen nog 4 medebewoners/medewerkers en mijn partner Arie en ik wonen er.
Enkele andere teamleden en vrijwilligers /studenten die hier werken reizen heen en terug naar hier of blijven enkele nachtjes om te werken. En af en toe zijn er logerende spirituele gasten voor een weekend of week retreat in een van de chalets op de minicamping.

Gas, water Licht

De woning is voorzien van een eigen meterkast voor gas, water en elektra en wordt verwarmd middels een CV installatie die ook gebruikt wordt voor het warme water. Deze kosten betaal je uiteraard zelf.

Wat kost het;

De huurkosten zijn 675,- p.m.  Je betaalt een borgsom van 1000,- euro. Je kunt aantonen dat je genoeg inkomen hebt.
Je krijgt een intakegesprek voordat we overgaan tot verhuur Proefwonen in de groepsaccommodatie Hapiness en meehelpen is mogelijk.

Vereisten

Emotionele, psychische stabiliteit en nondualiteit zijn nodig om te resoneren met de hoge lichtenergie op de Elohim Krachtplaats.
Verder overleg je een ID bewijs waarbij we de kopie samen tekenen.
We vragen ook om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) dat je bij je gemeente kunt aanvragen als we je niet kennen.

Wat is de Elohim Krachtplaats

Je vindt er een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal. Een liefdeszachtheid die naar Waarheid en non-dualiteit voert, voorbij elke ego-ruis. Een eenheidsgebied met andere wetten en gewoonten, waar mensen, planten, dieren, natuurspirits, engelen en sterrenvolkeren op liefdevolle en baanbrekende wijze samenwerken en wonen in afstemming met Moeder Aarde. In het 13 dimensionale licht van de Elohim Krachtplaats, de bezoekerstuinen en woon-werkgemeenschap, kun je de magie en toekomst van "The Diamond New Earth®", van een nieuwe Mensheid en bedrijfsvoering ervaren.

Welkom en regels als medebewoner woonwerk-gemeenschap

Roken is in en rondom Sekinah en op de krachtplaats niet toegestaan. Wel is er een rokersplek daarvoor ingericht op de parkeerplaats.

Motivatie en houding van een Elohim woon-werk gemeenschap medebewoner

Als huurder en medebewoner heb je zo mogelijk eigen motieven om naar Elohim te komen, maar als je komt wonen in de woon-werk-gemeenschap van het spirituele Elohim Centre zeg je ''ja'' tegen het basismotief dat geldt voor alle Elohim bewoners en werkers, n.l.: “Elohim, de leiding, de helende tuinen en de Krachtplaats verdienen mijn onvoorwaardelijke steun”.

Als bewo(o)n(st)er ben je mede het gezicht naar buiten toe en naar de bezoekers

Dat vraagt aan jou als huurder en/of medebewoner van het spirituele centrum dat je leeft vanuit non duaal bewustzijn en je verre houdt van oordelende houdingen of bondjesvorming met anderen maar tracht vanuit eenheid en wij-gevoel te leven. Is het bovenstaande geen probleem voor je en pas je bij de gemeenschap en ons kleine team, houd je van de natuur, de rust, stilte, lichtkracht en de helende tuinen, voel je dan welkom!

Heb je interesse in het wonen op de krachtplaats van het Elohim Centre?

Neem dan contact met ons op en vertel, in een uitgebreide mail met foto en als het kan met ook met een CV,  over je vaardigheden, wie je bent en waarom jij op deze bijzondere plek graag wilt huren. We horen het graag van je via joke@elohim-centre.org 
Als je resoneert met de plek, elkaar en de leiding dan kunnen we mogelijk veel aan elkaar hebben en is 1 en 1 meer dan 2!

Lees meer bij:

Medebewoner en vrijwilligerswerk