Feedback Lemurisch Bos

"Aangekomen bij het Elohim centrum voor een sessie, werd ik gelijk naar het Lemurisch bos getrokken. Vanuit de voorhoofdchakratuin liep ik richting het bos en voordat ik het binnenstapte moest ik stilstaan. Het voelde als het tonen van respect en het besef dat ik op het punt stond een heilige ruimte te betreden.

Mijn hoofd maakte een buiging en tranen begonnen te stromen. Ik stapte het bos van de lemurische engelen in en werd aangeraakt en ontroerd door de grootse en liefdevolle energie die mij omringde. Het voelde als een magische heilige plek en dankbaarheid stroomde door mij heen, ik herkende deze energie. Wat een prachtige verrijkende toevoeging aan de krachtplaats!"

Liefs Marion uit Emmen

 

"S'ochtends vroeg, net voor zonsopgang, liep ik door de helende tuinen naar het bos. Het was alsof ik geroepen werd. . Eenmaal in het bos voelde ik me heel diep de aarde ingetrokken. . . er kwam een enorme rust over me en mijn hart werd heel warm en gloeiend. Vervolgens leek het alsof ik in de lengte ging groeien tot wel twee, drie meter. Op mijn hoofd groeide iets, een soort massa alsof ik een hele grote hoed op kreeg en langzaam zakte ik weer in mijn lichaam en kreeg dat weer normale proporties.

Midden in het bos stond een kleine boom. Ik heb een hele tijd naast haar gestaan en ik werd heel ontroerd door haar energie, heel zuiver en ik kreeg de gedachte dat ook iets heel kleins verschrikkelijk krachtig kan zijn. . dat in het kleine hele grote kracht zit. . dat alles wat ieder individu doet in het grote geheel heel klein is en tegelijkertijd heel groot uitwerkt. . en dat het allemaal even belangrijk is als bijdrage aan dat grotere geheel. . Alles in mijn lijf begon te sprankelen, bubbelende bruisende energie en een groot gevoel van liefde daalde in me..."

Maureen

 

'Na de prachtige workshop afgelopen weekend, was ik maandagochtend nog op het Elohim Centre.
Ik heb op eind van de ochtend door het Lemurisch bos gelopen en ervaarde aan de achterkant van het bos voor het smalle slootje een enorm stilte gebied, in rechte lijn van het slootje. Verder gelopen naar achteren naar het grote water de verbinding met PAN. Prachtig dat dit grote water aan de achterkant zit en zo bereikbaar is. In het laatste gedeelte zakte ik op een paar plekken door de modder, er werd gezegd, is dat erg? laat alle houvast maar los...'

Debbie