Online helende tijdgeestlezing

Welke collectieve processen spelen zich nu af?

melkwegkleur.jpg [1]Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert?

Neem dan online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos
Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen.

Welke vragen worden beantwoord tijdens de tijdgeestlezing:

  • Welke processen spelen zich nu in je af?
  • Wat is hiervan de grotere bedoeling?
  • Wil je (h)erkenning ervaren?
  • Wil je Eenheid brengen in al je lagen en vrede ervaren?
  • Wil je persoonlijke vragen beantwoord krijgen op readingsniveau?

Onderwerpen verschillen per keer, afhankelijk wat de tijdsgeest brengt. Ze vinden iedere 2 tot 3 maanden plaats.

Snel naar je bestemming?


Wat gebeurt er tijdens een tijdgeest lezing en reading

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos zal vanuit het Elohim Centre toelichten hoe het universum in deze periode inwerkt op veel mensen, zodat je kunt herkennen wat er met je gebeurt. Vanuit het Elohim Centre horen Joke en haar team niet alleen veel over de problemen waar mensen mee te maken hebben, maar voelen ook intuïtief aan wat de tijdsgeest en Bron in de Lichtwerker en de mens aan het voorbereiden is.  En welke thema's of emoties daardoor getriggerd worden.

Je wordt ergens voor klaargestoomd en het is geruststellend dat te weten wanneer je bepaalde ellende of pijnen mee maakt. De tijdgeest werkt steeds op verschillende gebieden. Vaak denk je dat de last of zorg alleen van jou of jullie relatie is, totdat je hoort dat het collectief speelt. Als je de grotere verbanden kunt zien dan verruimt dat je weer. Je wordt minder gespannen, boos verdrietig, angstig of verkrampt.

In jou en de mensheid ontstaat er door de tijdslezingen en readings meer wijgevoel, Lichtkracht en begrip. Mede ook omdat de Liefde en het Bewustzijn van de Bron via Joke als kanaal, onder haar woorden meestromen.
Naarmate je meer tijdgeest lezingen volgt zul je meer ontspannen en met vertrouwen in de Bron en jezelf gaan leven. Je opent en stroomt daardoor beter en bent in staat jezelf te verlichten en genezen op fysiek-, relatie- en zielsniveau. Door eigen groeiende inzichten en de helende meestromende energie onder de woorden zal je ego-ik de verkrampheid en identificatie met je denkhoofd, gepijnlijke gevoelens en lastige situaties steeds sneller loslaten.

Je neemt steeds minder zaken persoonlijk en denkt minder in strijd of onzekerheid. Je hecht je minder (lang en intens) aan angst, problemen en zorgen.  Ik-gevoel en ego lossen steeds meer op en je bent beter in staat vanuit het hier en nu te leven en oplossingen te bedenken. Je gaat het halfvolle in plaats van halflege glas zien en denkt door de tijdgeestlezingen (en maandelijkse groepshealingen) in oplossingen i.p.v. onmogelijkheden. Je legt uiteindelijk jezelf in handen van de Goddelijke Wil, je zielsbedoeling en die van Moeder Aarde. Je wordt de stroom van het leven zelf en je lichaam en chakra's openen in LIEFDE en lichtvoetige vreugde.

Interactieve readingsvragen stellen
Na de tijdgeest lezing van Joke kun je je eigen levensvragen, thema's en situaties inbrengen. Joke zal daarop invoelen en je antwoorden vanuit haar kanaal zijn voor de Bron. Ook stroomt er altijd helende energie mee onder haar woorden. Je kunt je vragen vooraf mailen naar info@elohim-centre.org of na de lezing chatten. Joke zal bij veel vragen een keuze hieruit maken. Kom je niet aan de beurt of is het antwoord niet uitgebreid genoeg tijdens de lezing en reading dan kun je natuurlijk ook terecht bij een van de Master Healer Readers van het Elohim Centre op een ander moment. Tijdens een uitgebreidere reading ( en healing) wordt er alle tijd voor je gemaakt en kan er nog dieper op jouw situatie worden ingegaan.


De tijdgeest lezingen en readings worden aangevuld door een maandelijkse online groepshealing avond van Joke ElZiam Nootebos en de Universele Krachten.


 

Hoe schrijf ik me in?

informatie, tips.png

Ga naar de pagina van de tijdgeestlezing en reading en klik op aanmelden. Na je aanmelding ontvang je binnen 1-2 werkdagen een bevestiging van deelname.


Ervaringen van lezers:

Zojuist lees ik de tekst die jij, Joke, geschreven hebt over de nieuwe Lichtvortex. Wat fijn deze herkenning.
Ik merk het echt deze week en opbouwend in de voorgaande weken. 
In ene durf ik de stap te zetten om niet meer zo vrijgevig te zijn om, zoals je schrijft, andere ego's te dienen. De weggeefstand is voorbij.
Ik ervaar wat je schrijft, dat het lijkt alsof ik koel ben als diamant, maar ik voel heel sterk dat dit is om de Liefde van de Bron te dienen.
Wat ben ik blij met en dankbaar voor deze ondersteuning in de vorm van jouw woorden op het juiste moment.
Want makkelijk/leuk is het niet en ook weer wel omdat ik weet dat het de juiste weg is.
Ik kan er wel van dansen, wat ik innerlijk ook doe .
Ik zou nog heel veel meer kunnen delen over de herkenning van al het moois dat je schrijft,
maar dat laat ik voor nu voor de verbinding van hart tot hart.

M.

Hallo Joke,

Graag wil ik je zeggen hoe goed deze videoheling en lezing mij heeft gedaan.
Je woorden raakten me, en hebben veel meer inzichten en tools gegeven.
Het kunnen benoemen en alles bezien vanuit een hogere én nieuwe
perspectieven geeft zoveel rust en dankbaarheid.

Dank je wel.
Liefs,

Marjanne

Lieve Joke,

Bedankt voor je mooie video boodschap.
Ik ervaar dat als een geschenk uit de hemel.
Vooral omdat het in mij zo herkenbaar was "zielspijn" wat ik gevoeld heb de afgelopen tijd.
Bedankt voor de mooie inzichten.

Groet Geert

lees hier meer ervaringen


Hoe werkt het?

Na inschrijving ontvang je op de dag dat de tijdgeestlezing plaats vindt een link; middels deze link kom je in de uitzending. Je wordt op energetische wijze verbonden met de groep en kunt de docent ook horen spreken. Je kan reageren door de chat te gebruiken.

Geen technische kennis benodigd

Er is geen technische kennis benodigd om mee te doen aan de online tijdgeestlezingen. Op de dag van de tijdgeest lezing met reading ontvang je een link in je e-mail. Klik deze link aan en je doet mee!

Wanneer vinden de tijdgeestlezingen plaats?

De online tijdgeest lezingen met readings van Joke ElZiam Nootebos vinden 4 keer per jaar plaats, doorgaans op donderdag avond van 19:30 - 20:30 uur.

Bekijk de actuele data van de tijdgeestlezingen in de workshop agenda