Tweelingziel verdriet

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Steeds opnieuw komen mensen bij ons met vragen en het delen van ervaringen over hun tweelingziel, vlam of straal... De diepte van de ervaringen van de tweelingvlam en straal (complementaire Vonk) zijn veel intenser dan die van de tweelingziel. Maar veel mensen halen deze termen door elkaar. (Meer hierover en healing hierop in de workshop : Het overkoepelend bewustzijn van de tweelingstraal).

Waar het op de persoonlijke laag niet botert of bereikbaar is...

Als er sprake is van onmogelijk samengaan, onbereikbaarheid van tweelingvlammen en tweelingstralen die wel bedoeld zijn om samen te leven, dan zal de pijn van verlies en gemis pas ophouden als je het overkoepelend bewustzijn van beiden, zelf belichaamd. Met andere woorden: als je vanuit de mannelijke en vrouwelijke Eénheid van je Goddelijke Vonk, deelneemt aan je gewone zelf leven. Niet alleen in bewustzijn, maar ook in handelingen en liefde. In de bovengenoemde workshop (was KV3), die zonder vooropleiding goed te doen is, gaan we dit bewustzijn ophalen en installeren in je persoonlijk zelf. Niet alleen wegens pijn en gemis, maar wegens je bewustzijnsgroei. Om nog meer Heel te worden.

Sommige tweelingvlammen en stralen zullen zeker ook een samenwerking voor het grotere Geheel als doel hebben. Innerlijk voelen ze dat ergens al wel, maar veelal is het nog niet de tijd en wordt het ontkent of onmogelijk gemaakt, door alle persoonlijk zelf stukjes die omhoog komen.

Het belichamen van je Goddelijke Vonk lukt pas echt als je door je basischakra "heen bent", met het overkoepelend bewustzijn van voor de 1ste splitsing.

Allerlei situaties op relatiegebied uit dit leven e.a. levens, zitten op de onderste chakra’s. Thema’s als seksualiteit, het niet leuk vinden op aarde te zijn, verlatingsangst in het onbewustzijn, ik doe het zelf wel-syndroom, angst voor overgave, agressie, depressie, slachtofferschap, niet in je werkelijke Kracht en Liefde kunnen komen, enz.

hart handen vasthouden2.jpeg

Vandaar dat ik, in het belang van het verlichtingsproces van de maatschappij en ons allemaal, hier zo graag lezingen en workshops over geef. Want dan maken we echt grote stappen vooruit met z’n allen. Deze workshops brengen mega verandering en veel meer belichaming van de Goddelijke Vonk. Des te minder pijn en afgescheidenheid, des te meer de wereld in Eénheid komt!  Voor informatie over de workshops kijk in de activiteitenkalender.

Als je zit met vragen en processen over dit thema dan raad ik je echt aan hier healing op te nemen bij een van de healers/readers van het centrum. Zij kunnen heel je diepe gevoeligheid en de veiligheid die daar op nodig is meenemen. Dan gaat het werkelijk veel sneller dan dat je het alleen maar zelf uit zit te werken. Dan kun je met je sterrenlicht en met je ziel dieper in je lichaam wonen en zullen al je handelingen en ervaringen zich transformeren naar deze staat. Je kunt je dan beter met de aarde verbinden of met je partner.

Door jou verandering zal mogelijk ook je partner meeveranderen... Je gaat al je Talenten "lopen" en je IK Ben-lichaam bewonen. Je "needings" en haakjes uitslaan, houden op... Relaties zijn dan pas vanuit volkomen openheid en vrijheid. Commiment en verbondenheid zijn geen afspraken meer, maar komen vanuit de ziel die niets liever wil dan dat. Op dit niveau wordt het ook vanuit de bevrijde geest en hart, duidelijk of je wat "moet" met die ander, want het verkrampte persoon-ego-zelf is er tussenuit gevallen...

In een de weekendworkshop over relaties en intimiteit oefen je ook veiligheid in je lichaam. Dan geef je nooit teveel weg ten koste van jezelf. Maar wordt het in verbinding met de ander win-win.. Dan lost ook verdriet, onmacht, onbegrip, alleen zijn en boosheid vanzelf op.


Goddelijke intimiteit en sexualiteit, tweelingstraal relaties door Joke ElZiam Nootebos

voorzijde boek joke.jpg

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomen met de andere helft, want een tweelingstraal is niet anders dan de enige andere helft van jezelf.

Prijs: € 15,50

Het boek is te bestellen via onze online-winkel.


Telefonisch Consult

Meestal nog dezelfde dag en zeer geschikt voor korte en urgente vragen.
Heldervoelende afstemming op jou of op de persoon waaraan je denkt. (Vraag toestemming) Bovendien kun je een foto mailen.
(Langere consulten, live of op afstand zijn ook mogelijk, inclusief opname. Denk aan healing-reading, kristal-chakralegging)

Voor meer informatie E:info@elohim-centre.org


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin