De schoonheid en Liefde van Moeder Aarde als spiegel van jouw Essentie

Hoe prachtig is het als je een bloem, plant, boom of een natuurwezen kunt ervaren in zijn of haar energie. De Liefde te voelen van het wezen en de overziel of deva van dat wat als vanzelfsprekend door Moeder Aarde aan ons wordt geschonken!

Bloemen, aarde hart.jpgDe onvoorwaardelijke Liefde waar Moeder Aarde ons op deze wijze aan doet herinneren, als deel van onszelf.

Elke plant, boom, elk natuurwezen en elk kristal heeft een eigen trilling en is niets anders dan Liefde.

Ze openen ons in pijn en verdriet, in Licht en Liefde en verzachten onze strengheid, onze oordelen en angsten….Ze schenken ons het leven en laten ons zien en voelen dat ook wij die Universele Liefde zijn.


In mijn online avonden en in andere Moeder Aarde workshops ontvang je deze Liefde. Ik laat je kennismaken met de kruiden, hun liefdes wezen en de werking. Het bekijken, het voelen ervan en de helende energie van de plant heelt je ziel, laat je voelen dat je welkom bent, dat Moeder Aarde er is voor jou en je deel bent van haar en het Alomvattende. Ook je innerlijk kind wordt daarbij veilig.


Moeder Aarde spiegelt de Liefde in jou, de Engel die je bent, gekomen naar de aarde om dit in de stof te zetten. Ze helpt je dmv de kruidentincturen die wij maken op het Elohim Centre, om op te staan in de Engel die je bent. Om niet langer vanuit angst te leven, maar vanuit gezondheid en vertrouwen.


Voel maar, ook nu kun je Moeder Aarde met al haar geschenken voelen. Zij is er en jij bent deel van haar. Zij is in jou!


In de online cursussen, satsangs, sessies en workshops hier gegeven op de Elohim Krachtplaats neem ik je mee op reis naar binnen. Je zult weer Universele Liefde voelen, je hart verder openen. En je kunt je stappen zetten door alles wat Moeder Aarde je schenkt. Laat je dragen in het veld van onvoorwaardelijke Liefde en kom Thuis in jeZelf!


Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen

 

 

 

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin