Ervaringen deelnemers workshops

"Je nodigde uit om met de groep te verbinden, tegelijk waren er woorden over vrouwen en de gewoonte om liefde te geven. Aandacht voor het verzet in de verbinding maakte me bewust dat een open verbinding mogelijk is, dat ik niet hoef te geven, wijs mag geven. Dit thema speelt nu in mijn leven en vanmorgen merkte ik in verbinding naar anderen dat ik gewoon ben liefde te geven. Toen ik het merkte gebeurde iets anders. Het voelde heel subtiel of iets zich naar mijzelf keerde en op de hoogte van mijn hart in mijn lichaam ging. Het ging er weer uit en terug in, in de vorm van experiment. Het raakte en gaf me een gevoel van verwondering. Hoe zou het zijn liefde te ervaren? Ik voel zachte ontspanning; mijn maag, buik en mijn heupen ontspannen. Ook mijn nek, schouders en in mijn hoofd voel ik ontspannen. Wauw fijn. Braam nodigt me uit er helemaal te zijn. Toelaten. Wauw. Vrij, heel, liefdevol. Dank je wel."

Marlies

 


 
"Bedankt voor de mooie workshop. Je hebt me op deze wijze veel gegeven en mijn ontwikkeling ondersteund. Dat geldt ook voor de healing/reading sessie die ik gisteren van je kreeg. Alle aspecten uit het verleden kwamen aan de orde en kon ik goed plaatsen in het hier en nu. Met deze inzichten kan ik verder en de healing werkt nog sterk na."

Cees

 


 
"Allereerst....dankjewel weer voor deze prachtige & krachtige transmissie... ik vond hem heel bijzonder!
Voor het eerst kan ik het Licht vanaf de Aarde ervaren...door mijn voeten heen naar mijn bekken en door mijn 3de chakra heen naar mijn hart toe...er waren geen blokkades...er was Licht vanaf beneden naar mijn hart...alles stroomde...het was EEN in mijn lichaam...zo open had ik dit nog niet kunnen voelen. Ik werd emotioneel & dankbaar omdat ik hier niets voor hoefde te "doen ". Daarnaast is het nu voor het eerst open & ruim aan de achterkant van mijn rug...het voelt heel prettig en daar ben ik ook dankbaar voor...het voelt allemaal als een geschenk!"
"Na je online healing afgelopen woensdag is er zoiets moois ontstaan.
Mijn partner en ik hebben beide meegedaan en voelde beide zoveel herkenning in je verhaal over tweelingvlam. Zo veel dankbaarheid voelden we. Ook de grootsheid en het effect van onze relatie kwam binnen. We voelen ons beide meer bij onszelf. Hebben een stap gemaakt en het lijkt of we beide geraakt zijn in onze 2de chakra. Of er blokkades weg gevallen zijn. We zien onszelf beter. Er is iets geopend in ons waardoor we beide erg van onder de indruk zijn. De energie kan weer stromen. Dank je wel"


 

"De channeling was prachtig! Bij mij was er een mooie gronding / opening van de basischakra. Toen jij het had over de 'opening' bij de heupen ging de energie direct naar de achterkant van mijn hart en die ging open / mijn hart werd opener!! Ik ben ook blij dat ik nu een " volle & sterke " energiestroom kan ervaren door de hele wervelkolom heen...joepie, was al weken zelf aan het oefenen en nu IS het Er!"
Donald


 

'Wat een prachtige healing! Kamille maakte mijn vermijdings gedrag duidelijk op aanraken en aangeraakt worden ( ben heel vroeger sexueel misbruikt). En dat vermijding niet hetzelfde is als heling. Toen de channeling begon, moest ik meteen huilen, er kwam heel veel verdriet vrij. Ook ging ik mezelf aanraken, wat ik lang niet gedaan had en daar kwam ook heel veel emotie los. Mijn eerste twee chakra’s ontkrampten en later ook mijn hartchakra en het hele borstgebied. Je had het over harnassen die verwijderd werden. Ik dacht dat heb ik niet, maar toen je het na afloop over schilden had, kon ik voelen dat ik ter bescherming wel degelijk een energetisch harnas om me heen had. Ik kreeg toen erge pijn bij mijn schouders en in mijn armen en had het idee dat er toen schilden van me af gingen. Op het laatst kon ik goed voelen dat er meer levenskracht in mijn buik aanwezig was.'

T.


 
"Tijdens de bijeenkomst was ik erg onder de indruk van de ragfijne, zo subtiele, lichte energie die er was en die jij ook uitstraalde. Het was erg mooi, en ik was erg onder de indruk. Het maakte me zo ontzettend blij. Ik genoot ook van hoe mooi jij het deed, zo vol rust en sereniteit. Het was voor mij een feestje, dat ik dat kan en mag meemaken, en dat ik weet dat ik dat speelse ben, dat ik me erkend voelde hierin.
Ik ben gewoon heel erg blij met deze bijeenkomsten. In mijn gevoel is het speels. Thuis en ook tijdens mijn werk en als ik zo door de stad fiets kan ik er contact mee houden en dat voelt heel licht en luchtig. Het maakt me erg blij dat ik nu 'zover' ben dat dit zo openlijk aan de orden mag komen. Het was voor mij altijd iets prive's. Of te wel: veel dank!"
 

Dankzij jouw channeling & een heling op mijn 1 ste chakra volgens mij + een heling op het hartcentrum tijdens deze channeling kon ik een uurtje later een angst toelaten / voelen:
Ik was van kinds af aan al bang dat de LIEFDE ineens verdwenen kon zijn!!
Ik kon deze angst toelaten en ervaren, maar ook het verdriet van al die jaren ergens bang voor te zijn geweest en mezelf te beschermen / mijzelf af te sluiten oa hiervoor....en dat zonder te "weten"...waarvoor eigenlijk!""Dank je voor de online cursus heel je innerlijk kind. Wat fijn om zo bij de hand genomen te worden en zoveel duidelijke informatie te krijgen en herkenning, totdat we nu in het heerlijk voorjaar beland zijn. Wat ik vooral ontdekte in de laatste weken van je cursus dat ik eigenlijk voortdurend verwikkeld was in een strijd met machten, instanties en dingen die niet goed waren gelopen, waar ik boos over was en waar ik me naar toe wilde uiten, klacht indienen enz. Van de boosheid kwam ik in een gevoel van enorme onmacht die ik al zo lang ervaar. Ik zou naar een bijeenkomst gaan en was al weken bezig wat ik daar zou zeggen om mijn woede te uiten. Uiteindelijk was ik in een kringloopwinkel voor de bijeenkomst en had het zo naar m’n zin dat ik ben gebleven en helemaal niet meer naar de bijeenkomst ben geweest en het probleem daarmee ook ineens, floeps, ook verdwenen was. Heel bijzonder. Dat ik gewoon kon voelen, oude pijn, en er niets mee hoefde te doen moest bij mij even vallen en begreep ik pas toen ik voor de tweede keer de avond afluisterde. Dat scheelt een hoop werk en door de strijd hield ik het juist vast. Het was ook apart om te merken dat ik de tweede keer , als ik een cursusavond afluisterde, zoveel meer hoorde en ook anders hoorde.In de spanningen in mijn lichaam merkte ik ook dat ik al zo vroeg in een strijd verwikkeld was met de wereld om mij heen. Hoofd halsstarrig, m’n keel dicht en tussen m’n schouderbladen was het ook heel stijf. Nu voel ik dat ik mijn hoofd meer mag buigen, m’n bovenrug ontspannen en ik me daarin veilig mag voelen en doen wat ik fijn vind ipv een onmogelijk gevecht aan te gaan."

Saskia"Wat een wonderlijke sessie. Tijdens de channeling was er het zinnetje 'ik word vergeten'. Een diepe overtuiging kon ik zien. Er was veel gapen en ontspannen. Het voelde of er niets hoeft. Ik zag een klein weggedoken meisje. Andere waren een spelletje aan het doen 'kies een kindje uit de kring met wie je dansen mag'. Ik voelde de tweestrijd. Heel graag willen en niet durven. Mooi hoe ik haar nu kon uitnodigen er te zijn. Met open armen. Rust, er hoeft niets. In de kring zijn is goed, er is plezier. En dansen het lijkt wel vliegen. 
In het veld van Universele Liefde merkte ik dat ik graag iets voor je wilde doen. Oneindig ruimte toelaten, voor jou, voor iedereen in de groep. En ik mocht ontvangen. Rust, alles is goed. Dank je wel voor de sessies en de heling die is ontstaan."
Marlies


 
'Ik wil je bedanken voor de mooie cursus.
Er was voor mij veel herkenning en ik kan de inzichten toepassen in mijn dagelijks leven.
Wat heel prettig, helend en verruimend is.
De healingen voelden zacht en krachtig.'
Lieve groet, J.Dank je voor deze fijne, mooie online bijeenkomst, een prachtige, krachtige energie bouwde zich op en ik voelde me met jullie verbonden. Daarnaast vond ik het erg fijn, om te luisteren en te horen, waarover andere deelnemers hun vragen hadden en hun 'struikelblokken'. Om samen onze struikelblokken te delen en te spiegelen in alle openheid, de herkenbaarheid en de inzicht die ik in mijn Zelfreflectie zag. Dankbaar heb ik meegedaan met deze mooie online bijeenkomst!
 
Hartelijke groet, Andrisa"De hondsdraf gaf mij een gevoel van intense rust. Het samen voelde fijn. Het was verdrietig zo alleen. Er kwamen woorden; het mag niet, ik geloof het niet. Fijn om contact te maken met de ondersteunende energieën en overtuigingen los te laten. De ouders stonden met uitgestoken hand, dat werkte niet. Toen gingen ze bij het kindje zitten. steeds dichter bij elkaar en toen met z'n drieën intense liefde ervaren in mijn buik, in mijn hart. Wauw wonderlijk. het kindje begon te bewegen en te ontdekken. blij. ze voelde dapper en zei ''ik weet wel dat jullie er zijn''. Grappig om dit eerst niet te snappen en te willen reageren en daarna het er te kunnen laten zijn."

Marlies"Heerlijk om te merken dat m’n wervelkolom meer ruimte krijgt en zich strekt, zoals je vertelde. Alsof mijn hoofd levenslang is afgekneld geweest, veel meer ontspannen gevoel in m’n hoofd ook daardoor. M’n onderrug ontspant zich steeds meer en m’n rechterkuit waar al 100 jaar een knoop in zat ontspant nu spontaan alsof ik nu echt langzamerhand met mijn beentjes op de aarde belandt. Fijne ontwikkeling. Dank je."

C.