Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

De opleiding vind plaats op de Elohim Krachtplaats meelfentuin 2013.jpgt multidimensionale helende tuinen. Hier opent de natuur zich in al haar schoonheid, bezieling en dimensies. De Krachtplaats en Helende Tuinen ondersteunen ieders diepgang en versterken de Sjamanen opleiding voor Aardehealer en Natuurcoach. Honderden studenten zijn je voorgegaan met prachtige resultaten voor zichzelf, Nederland, België en de nieuwe Aarde.

Doelstelling opleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Aardehealers praktijk, natuurcoach/sjamaan worden en/of voor een diepere verbinding met Moeder Aarde en moeder Natuur.

Wat leer je?

Je leert werken met deva's, genezende planten, hun overzielen, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen, voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren. Ook in je eigen huis, tuin, werkplek hoeft geen donkere energie meer te blijven hangen door alle multidimensionale healingsgereedschappen en readingskwaliteiten die je meekrijgt in deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, natuurcoach en natuurmens. Als sjamaan en healer leer je ook verloren zieledelen ophalen, aura en huizen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Ook leer je krachtplaatsen aan te leggen.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en meer informatie


Tuinen, natuurgebieden, woningen of wijken helen en ontstoren

Tijdens deze healingsopleiding leer je het bezielde natuurleven aanvoelen, kennen, meten en ermee samen  werken. Tuinen, natuurgebieden, woningen, wijken en wateren leer je live zowel als op afstand, helen of ontstoren zodat de positieve oorspronkelijke energie, mensen en natuur(spirits) weer kan inspireren en opladen. Je leert je eigen aura en woonplek te onderzoeken en helen zodat ze een lichtvortex en krachtplaats worden. In je eigen praktijk, huis of organisatie leer je helende energie aan te brengen. Je leert plekken te helen, ontspannende en vitaliseren en leert wat het jou, de mensen, planten, dieren en de flow, doet. Als Magiër leer je (samen met de grote Spirits, Gaia en Merlin, overal de sfeer en energie te veranderen, zodanig dat het een betere leefomgeving wordt!

Tijdens de workshopmodules van deze opleiding, ontwikkelen zich je heldere gaven, kosmische kennis/hart en zelfrealisatie. Des te meer belichaamde universele liefde je wordt, des te meer het universum jou als zuiver “kanaal” voor dienstbaar natuur- en aardehealingswerk, bekrachtigen kan. Je leert tevens edelstenen te openen, programmeren, activeren, 'dichtdraaien' en adviseren. Je leert foto's invoelen om voor mens en natuur een passende edelsteen, kruidentinctuur of healing te adviseren. Ook chakrahealing en het ontwakingsproces worden meegenomen in je opleiding. Daarnaast leer je readen, healen waarbij je intuïtie zich vergroot. Je zult kennis opdoen over de innerlijke oorzaak achter geestelijke, relationele lichamelijke of gebiedsproblemen. Tijdens de Elohim Natuurworkshops en opleiding zullen trollen, kabouters, engelen en elfen voelbaar en zichtbaar zijn voor jou en je ziel, zodat je verstand het niet langer kan afwijzen. 

Het is nu de tijd dat wij op nieuwe wijze met de oude Aarde (sjamanen) wijsheid werken als Earthkeeper

Als een hedendaags sjamanistisch healer en earthkeeper, leer je omgaan en communiceren met verschillende natuurSpirits, werken met de krachten van bomen, planten en edelstenen en zul je vanuit je ware Zelf de eenheid met de natuur ervaren. Ook leer je helen en communiceren met Gaia (Moeder Aarde), haar natuurrijken en je eigen multidimensionale ware natuur. Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde. De sluiers tussen de dimensies zijn er dun en dat betekent meer aarding van je Lichtwezen, meer eenheid met de natuur en meer genieten.

De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde Lichaam waarmee je vanuit je oorspronkelijk Zelf één bent! Het Liefdeslicht dat ook door jou nog meer belichaamd gaat worden tijdens de workshops. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met God (of oneindig Bewustzijn Liefde). Het drukt zich uit in bomen, bloemen, mensenharten, engelen contacten, grote Elementale Krachten, krachtplaatsen en Divine Beïngs en in jouw afgestemde samenwerking daarmee.


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en meer informatie


Ervaringen deelnemers

"Wat een geweldig mooie workshop is dit geweest! Woorden er aan geven doet de ervaring echt tekort. Wat een eenheid en verbondenheid voel ik nu met de natuur en de natuurwezens. Een geheel nieuwe kennismaking en ervaring met de natuur en het bos waar ik elke dag in loop. Spontane healingen ontvang en geef, het contact en de gesprekken met de natuurwezens, vriendschappen en inzichten en hulp... echt zo mooi! Dank je wel hiervoor."

Boudewijn


We kunnen niet meer winnen als de natuur of een ander daardoor verliezen. Het welzijn van alles en iedereen telt; de bomen en kristallen tellen. Doe mee aan het leren aanvoelen en herstellen van een paradijselijke wereld. 


Waarom bij het Elohim Centre?

Op de Elohim Krachtplaats daalt jouw volledige potentie, je hoogste Licht en oorspronkelijke Zelf tijdens de workshops gaandeweg in je persoonlijkheid in. Ook de natuur opent er zich in al haar schoonheid, bezieling en dimensies. Ze spreekt er door al jouw zintuigen. De Krachtplaats en Helende Tuinen ondersteunen ieders diepgang en versterken de Sjamanen opleiding voor Aardehealer en Natuurcoach.

Je hoeft niet helderziend of healer te zijn

Je liefde voor de natuur en enige intuïtie is alles dat je nodig hebt om deel te nemen aan deze beroepsopleiding tot Aardehealer Natuurcoach en Sjamaan.

Natuurspirits en Moeder Aarde leren voelen en ermee communiceren

Elfentuin – Innerlijk kind.jpg [1]Tijdens de Elohim Natuurworkshops zullen trollen, kabouters, engelen en elfen voelbaar en zichtbaar zijn voor je ziel, zodat je verstand het niet langer kan afwijzen. Eigen innerlijke Rijken en de uiterlijke Rijken vinden eenheid in deze Sjamanen opleiding waarin Moeder Aarde zo warm Levend nabij zal zijn. Na afloop van de beroepsopleiding tot Aardehealer Natuurcoach en Sjamaan, zul je haar en de natuurwezens voortaan altijd gewaar blijven. Ze is er altijd en vervult je met dankbaarheid en warmte. Je leert vele sferen waarnemen, readen, healen of ontstoren. Ook kom je in aaraking met de geometrische vormen en hun genezende eigenschappen.Elohim opleidingsdocente Joke ElZiam Nootebos

joke 2023

Ervaren en professionele Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft alle workshops, spirituele opleidingen en (E-) cursussen zelf. Ze opent voor de student multidimensionale ervaringen, vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen. Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid, haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld en haar professionaliteit. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren. Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en ware Wezen waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken en ermee te functioneren in beroep en privé. Joke is tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, de multi-dimensionaliteit van alle zielelagen en de Inwijdingsweg. Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching geven, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind werk, fysieke problemen en schaduw-, familie- en collectieve patronen.

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt naast opleidingen, vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats. Haar Missie is haar lust en leven. Zelf heeft ze sinds 1989 duizenden één op één consulten gegeven en alhoewel ze dat nu niet meer doet, geeft ze met liefde al haar kennis en ervaring door.