Spirituele opleiding Master Healer Reader-Coach

Volledig potentieel, multidimensionaliteit, eenheidsbewustzijn in gedrag

12403-dragonfly-2322905_960_720.jpg [1]Wanneer je volledig potentieel met al je (multidimensionale) zieledelen zich opent straal je op natuurlijke wijze meer licht, bewustzijn, integriteit en openheid uit. Je groeit naar Kosmisch Meesterschap en begint te Ontwaken. Helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, non dualiteit, genezende gaven en samenwerking met de Bovenwereld en Moeder Natuur ontstaan onder begeleiding van ingewijdene en docente, Joke ElZiam Nootebos. Je leert dit toe te passen in je dagelijks werk en omgang. Je wordt een spirituele richtingaanwijzer en coach voor anderen. Je leert je omgeving te transformeren naar meer eenheid en non dualiteit. Tijdens deze multidimensionale Elohim (E-)opleiding oefen je in het functioneren als kanaal voor engelen, Merlijn, Lichtmeesters, Jezus, Sananda en Maria Magdalena. Je wordt een Kosmisch Mens, Healer en Meester.


Voel je een diep verlangen, een vurige passie om mensen te helpen, je ziel te volgen en innerlijk te groeien?

 • Wil je anderen healing en coaching geven vanuit de liefde en kracht van je hogere ziel, je 12 zieledelen, je genezende en heldere Gaven en samenwerken met de Lichtmeesters en engelen?
 • Wil je ondertussen ook jezelf multidimensionaal en spiritueel ontwikkelen en je zelfrealisatiepad bewandelen? Je ontvangt hiervoor  meer dan 10 krachtige Inwijdingen!
 • Wil je meer liefde, vreugde, inzichten, heling of kennis ervaren en overbrengen en een richtingaanwijzer voor anderen zijn?
 • Wil je kosmisch meesterschap verwerven en daarmee anderen begeleiden in het worden wie ze werkelijk zijn?
 • Wil je je Gaven en invoelend vermogen ontwikkelen en je eigen gevoeligheid tot kracht maken?
 • Wil je op natuurlijke wijze een Elohim Master Healer-Reader-Coach en een richtingaanwijzer voor anderen zijn?
 • Wil je je verdiepen, op 13 dimensionale wijze vanuit je eigen Ware Natuur werken met edelstenen, kruidentincturen, natuurwezens, Deva's en Moeder Aarde?
 • Wil je van werk of beroep veranderen en wil je een omgeving met meer bewuste en gevoelige mensen? Een waar je ziel gespiegeld wordt? Wil je een eigen spirituele praktijk? 
 • Wil je tijdens de Master Healer-Reader-Coach opleiding anderen gelijkgestemden spreken en een eigen netwerk opbouwen?
 • Live Healing-Reading-Coaching en kristalwerk oefenen met elkaar tijdens de Elohim weekend workshops?

Wat kun je met je diploma na de opleiding

Je kunt in loondienst of als ZZP-er met een eigen bedrijf, cliënten of een team, vanuit eigen ervaring, begeleiden naar zelfrealisatie, geheelde relaties en een geheeld innerlijk kind. Je leert reactiviteit, ego, onmacht en innerlijk onveiligheid oplossen. Vrienden of cliënten kunnen met allerlei levensvragen bij jou terecht. Je kunt live zowel als op afstand healen en coachen. Ook kun healen, coachen en begeleiden naar meer fysieke, emotionele en geestelijke gezondheid en welzijn of chakra healing aanbieden. Verder kun je verstoorde energie in huizen, gebieden en gebouwen helpen oplossen of spiritueel docent worden. Je kunt dit doen door individuele sessies, trajecten of groepswerk aan te bieden. Daarnaast is ook healingswerk en advies geven met én over edelstenen, zelfrealisatie- en kruidentincturen mogelijk.


Programma, kosten en diploma (1-2 jarige opleiding)

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma, maar werkt via het rad van insteek, waardoor je op elk moment kunt instappen! Je kunt op eigen tempo en volgorde alle benodigde modules e.a. vereisten, zoals E-cursussen en sessies, afronden. Je hebt hiervoor maximaal 2 jaar maar je kunt het ook in 1 jaar doen.

Kosten
De kosten van de opleiding bedragen in totaal € 5.500,00 (in delen te betalen). Dit bedrag is exclusief de spirituele natuurretraite en 3 consulten. Klik hier voor een overzicht van de vereiste modules en kosten van de opleiding (PDF)

Omdat de prijzen voor een workshop per jaar kunnen verschillen, kan de prijs van de opleiding wijzigen. Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan deze pagina en de prijzen. Neem contact op voor de meest actuele prijzen.

 


Meer informatie

Meerwaarde van de Krachtplaats bij een spirituele opleiding of workshop

Door de helende energie van de multidmensionale Elohim Krachtplaats openen je zieledelen, hoger bewustzijn en lichtlichamen zich in je lichaam. Daardoor gebeurt er veel meer tijdens een workshop, retraite, verblijf of opleiding qua transformatie dan op een niet-krachtplaats.

 • Reeds 30 jaar een betrouwbaar, professioneel erkend opleidingsinstituut
 • Vele honderden lichtwerkers-studenten gingen je voor
 • Sluit naadloos aan op de nieuwe tijdsgeest
 • 13 Dimensionale activatie van persoonlijkheid, ziel en Ware essentie
 • Voelbare helende liefdesenergie van de Elohim Krachtplaats helpt je bekrachtigen en openen
 • Je leert samen te werken met de geziene en ongeziene wereld. Spiritueel en praktisch
 • Modulair opgebouwd, je zit nergens aan vast

 

Waarom een workshop of opleiding op de Krachtplaats in Veelerveen

Opbouw opleiding, overlappende workshop bij 2 opleidingen, vroegboekorting

Rad van Insteek - Direct starten, thuis en live studie

Rad van insteek, direct kunnen beginnen, thuis en live studie

Je kunt elke moment in een spirituele Elohim opleiding instromen en hoeft niet te wachten op de startdatum van een studiejaar. De spirituele beroepsopleiding bestaat uit ca 10 weekendworkshops, 2x 5 woensdagavonden online live cursus, 10x do-av online live groepshealingen en een aantal E-cursussen die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Daarnaast doe je 1 week stilte retreat op de Elohim Krachtplaats met daarbij minimaal 1 consult aan het begin van je opleiding en nog 2 extra consulten van 60 min. later in je opleiding. Deze kunnen eventueel ook tijdens je week stilte retraite geboekt worden bij tijdig reserveren. Je mag zelf weten waarmee je begint en mag de spirituele opleidingsmodules door elkaar doen. Net waar je zin in hebt. Je kunt de beroepsopleiding binnen 1 jaar afronden en daarna je einddiploma aanvragen of er langer over doen (tot max 2 jaar). De live workshops komen echter maar 1x p.j. Als je 1 einddiploma op zak hebt, dan heb je ook 90% van de andere Elohim opleidingen al gedaan. Als je wilt kun je dan met o.a. enkele E-cursussen, nog healing-coachingsconsulten en de week retraite erbij, ook je tweede of derde Elohim einddiploma aanvragen!

Opleidingskorting en vergoeding door werkgever

Opleidingskorting

Bij het tegelijk afnemen van alle 9 of 10 (opleidings-) live weekend workshops  is er een mogelijkheid tot 10% korting.

Klik hier voor meer informatie

Vergoeding door werkgever

Bij sommige werkgevers, het UWV of de overheid is vaak een vergoeding voor studiekosten of omscholing mogelijk. UWV, werknemer, werkgever en reïntegratie- en loopbaanbegeleidingsbureau's kunnen contact opnemen voor coaching, beroepsopleiding en begeleidings mogelijkheden, passende bij de essentie en interne en externe bekwaamheden van de cliënt of werknemer. Het Elohim team stelt graag een passende offerte op.

Einddiploma en vereisten op een rijtje

Opleidingsvereisten voor het einddiploma

Het opleidingstraject kan in 1 tot maximaal 2 jaar gevolgd worden. Naast de ca 10 live weekend workshops en de online E-cursussen die je in je eigen tijd kunt volgen bestaat de opleiding uit de volgende onderdelen die je in eigen tijd, tempo en volgorde mag volgen:

 • 10 Online groepshealingen
  Tijdens je opleidingstijd 1 - 2 jaar,  meedoen met 10 online groepshealingen naar keuze, hiervoor kan een kortingspakket worden aangeschaft.
 • 2 Huiswerk-verslagen
  We verwachten van je dat je tijdens de opleiding 2 huiswerk-verslagen mailt over consulten die je hebt gedaan. Één consultverslag mag gaan over een behandeling van een bekende van je. Het tweede verslag moet over een voor jou onbekende zijn. Bij de aanmeldprocedure van de opleiding krijg je hiervoor documenten toegezonden.
 • 1 Stilte retraite week
  Op de Elohim Krachtplaats met de helende tuinen.
 • 3 individuele Master healingsconsulten
  Deze conculten spreek je op je eigen tijd af. Je kunt er bijvoorbeeld één doen als intake-healing-reading-coachingsconsult als je net bent gestart met de opleiding. De andere twee naar eigen behoefte óf bijvoorbeeld tijdens je vereiste stilte retraite op de Elohim Krachtplaats. Boek daarvoor tijdig een chalet bij ons en neem contact op met de healer, die ook haar/zijn eigen agenda heeft. (zie bij de menu knop consulten op de site.)
 • Diploma aanvragen
  Na het behalen van alle vereisten kun je zelf (of voorafgaand aan je laatste live workshop war we je live nog zien), het einddiploma aanvragen: info@elohim-centre.org.

 

Kwaliteit beroepsopleiding

Kwaliteit beroepsopleiding

CRKBO.jpg [1]

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster en eigenaar van het Het Elohim Centre, heeft sinds 1994, naast nieuwetijds leidinggevenden en spirituele docenten, reeds vele honderden zeer krachtige en professionele Healers, Readers en Coaches opgeleid, waarvan er velen een eigen praktijk voeren. De spirituele opleidingen zijn gericht op het voeren van een eigen therapeutische of healingspraktijk, coach- of docentschap vanuit Eenheidsbewustzijn en je Ware Natuur. Je ontwikkelt je als spirituele Master Healer-Reader-Coach in praktische zin, en activeert ook je hogere zieledelen, non dualiteit en ware Zelf.Ook leer je te werken als kanaal voor engelen en Lichtmeesters.

Het Elohim onderwijs voldoet sinds 2012 aan de Europese kwaliteitsnormen van kort beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven op MBO/HBO niveau en afgesloten met een einddiploma.

Reviews van studenten

"Zo intens ontroerd en dankbaar voel ik me sinds onze opleiding met satsangs .
Eindelijk, eindelijk, eindelijk ben ik ontslagen, kan ik mezèlf ontslaan van het ergens aan werken, het ergens naar toe moeten. Ineens is er ruimte gekomen tussen dat wat ik MOET en dat wat ik BEN. Opgelegdheid, werken, streven komt los en daarmee nog steeds diepe vermoeidheid.
Het voelt als een totaal nieuw perpectief ineens. Het perpectief dat het einde van lijden in zicht is. Dat lijden kan stoppen. Dat dat überhaupt mogelijk is. Ontzettend veel ontroering maakt dat los. Waar ik altijd stiekem op hoopte: het kan dus wèl, het bestaat...
Dank allen dat deze weg bestaat en dat jullie mensen daarin kunnen begeleiden en vóór gaan met deze opleiding. Dankbaar dat ik deze stap heb gezet, intens dankbaar.

Liefs, Janneke"


Ik merk dat ik sindsdien veel meer ben gaan voelen en ontzettend veel inzichten krijg in het dagelijkse leven en hoe met duale mensen om te gaan. Ook heb ik veel meer bewustzijn gekregen op mijn voorouderlijnen. Ik voel me veel bewuster in het leven staan!
Gelijkgestemden zeggen ook tegen me dat ik rustiger ben geworden en zo voelt het voor mij ook. Ik ben dieper in mijn lichaam gezakt. Voor ik de individuele Satsangs deed dacht ik dat een Satsang minder helend is dan een Healing maar niets is minder waar. Tijdens een Satsang wordt er een energieveld neergezet, krijg je zoveel meer inzichten en meer bewustzijn op je ego patronen dat het zo helend werkt. Bewustzijn = Heling.

Marian"


“Bountiful, Blissful, And Beautiful — Siri Sadhana Kaur”

Wanneer je dit soms echt kan voelen. Hoe mooi is het leven dan. Ik behoor tot de lichtwerkers! Met als titel “Merlin Healer, Heilige Magiër en Nieuwetijds Sjamaan”

Werken met energie, energie in de breedste zin van het woord..
Yes ik kan het! Btw, jij kan het ook..  Dat maakt het zo leuk!  Als alleenstaande moeder en met mijn opvoeding, was het een uitdaging om in balans te komen. (Met alle respect naar mijn ouders!) Yang was dominant.. Ik was soms echt zee-ziek, omdat deze twee werelden zo ver uit elkaar lagen!

Het oefenen op bekenden en onbekenden, wat ik mega spannend vond, die andere kant van mij laten zien , zo onwennig en toch gedaan! Ik kan alleen maar zeggen, volg je innerlijke stem. Je komt op plekken, soms zo donker maar het licht is onbeschrijfelijk mooi. Het zijn plekken die je mind niet kan bedenken! Ik ga verder ervaren wat ik ga doen, ik heb vertrouwen en weet dat het vanzelf helder wordt en dat ik daarvoor soms spannende keuzes moet maken. Eerder maakte ik de keuze minder snel, nu weet ik dat ik verder kom. Dat ik mijn eigen pad mag lopen, zoals het voor mij bedoeld is.

Dankbaar voor alle energie die Joke en haar team in deze spirituele opleiding hebben gestoken. Hij is volledig en alles omvattend!
Diep in mijn hart geraakt, door de liefde die ik op deze plek voel! Mijn mind wilde een diploma, mijn ziel wilde aandacht. Afscheid van het Elohim Centre, zeker niet! Tot ziens, maar dan zonder doel van een diploma. - H.


Adelheid buiten in de wind.jpg

“Ik volg de opleiding VPZ, maar wil meteen ook andere Elohim opleidingen volgen. Ik heb voor Elohim gekozen, omdat ik bij de eerste kennismaking al snel een goed gevoel had over wat er bij jullie gebeurt. Wat ook meespeelde met mijn keuze was dat de informatie me fascineert en bij me resoneert, omdat de energie zacht open en echt voelt, alles benoemd wordt en je uitgenodigd wordt de hele weg te gaan tot in de basis, waar echt niets ontlopen kan worden. Omdat het persoonlijk en kleinschalig is, maar wel een gemeenschap en een fantastische Krachtplek. Het voelt als een nieuw gezin. Het geeft me meer vertrouwen om te zijn zoals ik ben, om anders te zijn en vertrouwen te hebben in mijn kwaliteiten. De opleiding brengt diepe transformatie, nieuwe inzichten in mijzelf, mijn mogelijkheden en talenten. Geleidelijk leer ik mij minder aan te passen, directer en opener te zijn in contact. Ik kan sneller loslaten wat me ergens raakt in mijn persoonlijk ik en me weer focussen op de kern. De scheiding tussen innerlijk en uiterlijk wordt steeds meer opgeheven, ik wordt meer één in mijzelf. Ik heb meer plezier, meer gerichtheid, meer motivatie, meer zelfkennis, meer kracht, meer zachtheid en meer vreugde, omdat alles wat er is past in de ruimte van Liefde, in het Christus hart en de Boeddhabuik. Ik merk hoe in de groepjes die ik leid en de persoonlijk healingen waar ik een beetje mee begonnen ben, nieuwe inzichten in mijn eigen woorden als vanzelf doorklinken en doorwerken. Ik voel me zekerder van mijzelf daarin. Ik zie steeds duidelijker hoe ik de combinatie van energiewerk, coaching, natuurverbinding en schoonheid kan vormgeven. In persoonlijke begeleiding, groepsbegeleiding, in lezingen en seizoensvieringen. De multidimensionaliteit in de opleiding heeft me het afgelopen jaar af en toe in een spagaat gebracht, maar ik verwelkom het steeds meer als leidinggevend voor mijn dagelijks leven. Ik hou enorm van de diepgang, die geeft verrijking aan mijn leven, maar doet me ook beseffen en ervaren dat ontwaken op alle lagen soms heel heftig is en diepe keuzes vraagt en tegelijk zie en voel ik hoe eenvoudig het is en dat ik die weg ga.” Adelheid

NOOT: Adelheid heeft inmiddels de opleiding(en) afgerond maar deelt graag nog wat feedback met ons.

"De krachtplaats en jullie allemaal voelen als mijn familie, een warm nest waar ik me altijd welkom voelde. Jullie gastvrijheid, zorg en bekwaamheden hebben mede mogelijk gemaakt dat ik de opleiding succesvol heb afgerond en vooral zelf zo’n fantastische ontwikkeling heb doorgemaakt. En ik wil jou toch ook nog apart noemen Joke. Je bent zo’n heerlijk, warm en inspirerend voorbeeld voor me geweest. En je bent dat nog steeds.Tegelijk voel ik steeds dieper mijn eigen kwaliteiten, durf ik steeds helderder mijn eigen keuzes te maken. Maar is dat niet juist de inspiratie geweest: opstaan voor mijn eigen innerlijk vuur welke vorm dat ook bij mij wil aannemen? Nou, dat heeft een vorm gevonden voor nu, maar dat blijft voorlopig nog wel in ontwikkeling."


"Met deze complete opleiding voor o.a. bewustzijnsontwikkeling heb ik veel meer uit mezelf gehaald dan ik voor mogelijk hield. We gebruiken vaak maar een klein deel van ons gehele potentieel en we zijn ons dit vaak ook helemaal niet bewust. De vele helende lichttransmissies die ik tijdens de workshops ontving, brachten mij zoveel dieper in mijn lijf met al mijn lichtkracht. En dit was blijvend. Ik voel zoveel meer zelfvertrouwen en sta steviger in het leven, dichter bij mezelf en ben ook stiller in mijn hoofd. Ook ben ik meer open voor het ontvangen van hogere inspiratie. De heldere gaven voor healing en reading namen bij mij toe. Hierdoor voel ik veel meer kracht om te gaan staan voor wie ik ben en als vanzelf merk ik dat ik niet zozeer meer hoef te “doen” maar meer “ben”. “The law of attraction” brengt precies datgene of diegene op mijn pad wat ik nodig heb voor het in de praktijk ontvouwen van mijn diepste zielewensen, mijn zielsbestemming en missie; Synchroniciteit neemt toe. Ik kan hierdoor niet anders meer dan bijdragen aan het grotere geheel en dat geeft mij een intens gevoel van geluk en welzijn van binnenuit. “Dream big and your results will be even bigger". Anna

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

Coaching, begeleiding en vragen

Je sterke en zwakke punten kun je waar nodig, gedurende de beroepsopleiding, bespreken met een healer-coach tijdens een consult en soms ook kort met de docent(e) tijdens een workshop. Neem hierin ook zelf initiatief. Aan eigen zuivering, stabiliteit, het oplossen van 'needing' en eigen processen wordt gewerkt gedurende de hele beroepsopleiding maar doen je ook thuis. Als je tijdens je opleiding behoefte hebt aan overleg, feedback, begeleiding of een vraag hebt, geef dat dan aan.

Kom je voor "meer" dan je huidige realiteit naar de Aarde?

Kom je voor "meer" dan je huidige realiteit naar de Aarde?

Wil je je subtiele zelf en zielskwaliteiten verbinden met de zakelijke of praktische kanten? Wil je geaard zijn en genieten? Ben je naar de Aarde gekomen om jezelf, je omgeving en de maatschappij te verlichten en op te tillen? Dan is dit dé opleiding voor je! Wellicht waren je subtiele waarnemingen en intuïtie als kind een onlosmakelijk deel van jou maar voelde je je toen onbegrepen en ben je je gaan aanpassen. Als je veel herkenning hebt met bovenstaande vragen en kenmerken dan is dit opleidingstraject een Thuisreis en must voor je ziel en levensbestemming!

Een groter zelf met meer mogelijkheden, gaven en reikwijdte

Je hart, ziel, inzichten, lichtvoetigheid, kracht, wij-gedrag en geluksgevoel verruimen zich voelbaar tijdens deze Elohim opleiding. Je hoofd, ziel en hart worden één en je denken en doen zullen plaatsvinden vanuit je hart en ziel. Je hebt het leven steeds meer in de hand vanuit bewust Meesterschap. Je leert met je licht midden in het aardse bestaan te functioneren en zaken te belichten vanuit eenheidsperspectief.

Je bent gedurende de opleiding in staat door inzicht ouder-kind patronen en collectief (relatie)karma te zuiveren en anderen hierbij te begeleiden.

Wat merk je nog meer?

 • Sommige Inwijdingen openen je hart in Goddelijke Eenheid zowel als in Moeder Aarde
 • Je Hart wordt geaard en krijgt "ballen" zodat het de nieuwe samenleving kan dienen en je leiderschap non duaal wordt, ook al leef je temidden van een duale omgeving
 • Je innerlijk kind, creatiekracht en magisch kind worden open, krachtig en heel
 • Je krijgt heling op beschadigingen en onverwerkte gevoelens en leert jezelf te delen op het geheel
 • Alle 13 dimensielagen van het hart en buikgebied worden doorgewerkt, gezuiverd en gehealed (neemt tijd)
 • Vreugde, hoop, vertrouwen, harmonie, wijsheid, nederigheid, mededogen, heldere en genezende Gaven en egoloosheid nemen tijdens de opleiding voelbaar toe
 • Openen derde oog, inzicht, visie, verruimd en kosmisch bewustzijn, meesterschap en verbondenheid
 • Reactiviteit, dominantie, wenslichamen en onzekerheid, lossen op, net als je familie-aura en patronen en het karma van je zielegroep
 • Emoties, innerlijke onveiligheid, te grote kwetsbaarheid, overprikkeling, teveel denken en je teveel aanpassen transformeren
 • Functioneren in harmonie met je omgeving terwijl je boven het maaiveld uitsteekt
 • Communiceren en functioneren vanuit de leiding van je Hart, Ziel en ware goddelijke Zelf i.p.v. je hoofd of ego-ik
 • Werken vanuit passie, eenheid en je Ware Essentie
 • Leiding kunnen geven én ontvangen, gelijkwaardig en nederig kunnen zijn
 • Je wordt oordeelloos en leert je onbewustzijn en gevangen zieledelen transformeren en integreren
 • Je zult vanuit je hoogste Licht, gevoeligheid en Missie, verbonden met anderen, de Bovenwereld, Moeder Aarde en alle Spirits, goed geaard in de maatschappij staan

Resultaat na intense studie

Je staat in het Licht en je hoeft je niet meer te verbergen. Je accepteert je schaduwdelen en reacties en kleeft niet langer aan liefde of schaduw. Je durft je vrij te uiten en te laten zien en bent volkomen eerlijk en echt naar jezelf en anderen. De zieledelen van jezelf die je ooit weggedrukt hebt komen terug, helen en herstellen. Je wordt je volledig potentieel en God-Godin. Je wordt Vrij. Je persoonlijkheid, ziel en Goddelijkheid worden één. Door de Inwijdingen word je een kanaal voor Gaia, de Bovenwereld en nieuwe samenleving en wordt je op het pad van je hoogste Missie en Godrealisatie gebracht.

 

Contact, route, vragen

Contact, route: http://www.elohlm.nl/puYP7rTc
Voor aamelding of vragen over de workshops en opleidingen: 
Kantooruren van woensdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
T:  +31 (0)597 541539 of per mail: info@elohim-centre.org

Volg je meerdere Elohim opleidingen?

Volg je meerdere Elohim opleidingen?

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan hoef je de live workshops niet te herhalen (tenzij langer dan 2 jaar geleden) , al is dit wel aan te raden voor je verdere verdieping. (Ze zijn elke jaar weer anders en diepgaander door de tijdgeest.)

Wel dien je de online groepshealingen, online cursussen,  3 consulten en natuurretraite opnieuw te boeken.
Overlappende E-cursussen hoef je ook maar een keer aan te schaffen (alles;tenzij langer dan 2 jaar geleden). Zo is dus een tweede of derde opleidingsdiploma al redelijk snel binnen bereik!

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen 


Wil je je aanmelden voor de opleiding?

Stuur dan een E-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar: info@elohim-centre.org. Na ontvangst nemen wij contact met je op per mail.


Introductieworkshop en persoonlijk consulten

Middels een persoonlijk healing-coaching en opleidingsconsult kan op je ingevoeld worden welke opleiding bij je past en wat de spirituele opleiding je gaat brengen. Ook kan gekeken worden naar je eigen spirituele ontwikkeling en hoe je de  spirituele opleiding in je eigen leven kunt toepassen. Tijdens de opleiding dien je nog 2 andere individuele consulten van 60 min. te boeken. Dit kan ook tijdens je stilte retreat week. Klik hier voor de ervaren healer/coaches.

Klik hier voor meer informatie over Introductieworkshop. Er zijn er twee per jaar!


12-strengig DNA en heling op je mannen- en vrouwenlijnen, je familie-aura en de herhalingspatronen in je leven(s)

Je leert voor jezelf en als richtingaanwijzer voor je omgeving hoe je kunt omgaan met teveel in je hoofd zitten, innerlijk kind, angst, projecties, innerlijke saboteurs, vluchtwegen, boosheid, onmacht, persoonlijke meningen, eigenbelang, angst voor opgelegd gezag en andere ego-ik-zaken. Je leert je eigen en andermans angst voor innerlijke pijn en (subtiel) duaal gedrag doorzien en gaat meer leven vanuit je ware natuur. Je gaven nemen sterk toe. Net als de leiding van je buikgevoel i.p.v. je mind. Naast de eenheid en non-dualiteit met jezelf en elkaar op meerdere lagen, leer je bij het Elohim Centre ook in eenheid met de natuur en haar spirits te leven.

Je hogere multidimensionale, heldere kwaliteiten en (genezende) Gaven installeren zich in je aarding zodat ze als praktische, subtiele en krachtige vaardigheden beschikbaar komen.

De opleiding activeert je 12-strengig DNA en heelt je mannen- en vrouwenlijnen, je familie-aura en de herhalingspatronen van je zielengroep  zodat je de Vrijheid van je volledige Zelf kunt worden. Maar er ook mee kunt healen, readen en coachen. Mannelijke-vrouwelijke eenheid ontstaat door deze opleiding. Hogere zieledelen van jezelf gaan deel  uitmaken van je dagelijks functioneren en aarding. Ook ontwikkel je meer eenheidsbewustzijn, vitaliteit, wij-gevoel, je ware natuur en je verlichte of ontwaakte staat. Je leert dit alles ook over te brengen op anderen en hen te begeleiden d.m.v. healing, reading en coaching.


Cliënt, vriend en collega zoeken  vaker naar een healer-, reader- en coach die de eigen zelfrealisatieweg al heeft doorleefd!


Wat heb je eraan en merk je ervan?

Steeds meer duale gevoelens en gedachten leg je af tijdens de opleiding. Er ontstaan meer vrede, vrijheid en rust in je. Tegenstromen en boosheid doen zich minder voor in jou en je omgeving. Je wordt een voorbeeld met meer liefde, ook in je onderste chakra's, innerlijk kind-reacties, daden, keuzes en gedrag. Daarbij raken liefde zowel als pijn je dieper en leef je intenser door je verdiepend zielsniveau. Er ontstaat "naakte onschuld". Je hebt minder slaap nodig en wordt vitaler, autonomer, zekerder, meer ontspannen, spontaner, levendiger en hebt minder oordeel naar jezelf en anderen. In je hoofd, hart en buikgevoel is er plaats voor anderen zonder je jezelf te verliezen. Innerlijk voel je je veel veiliger en gelukkig!


Honderden studenten van Nederland en België zijn je voorgegaan

Als je een oproep voelt voor deze spirituele (E-) opleiding twijfel dan niet of je het kunt, maar geef er gehoor aan. Honderden studenten zijn je voorgegaan met prachtige resultaten voor henzelf, hun spirituele praktijk, de nieuwe samenleving en de nieuwe Aarde.


Ervaring student opleiding

"Bij de eerste workshops tijdens deelname aan de Elohim opleiding viel het mij gelijk op dat het op het Elohim Centre anders is dan bij andere workshops/ opleidingen waar ik was geweest. Het is niet enkel de informatie die je mentaal krijgt overgedragen maar het hele lichaam, de cellen en DNA neemt de informatie op waardoor je het ook echt gaat Zijn. Van kruin tot basischakra. Na enkele workshops voelde ik hoe heel mijn gevoeligheid tot zijn recht kwam en ik het ook als een kwaliteit kon ervaren i.p.v. een last.  Mijn intuïtie en het openstaan voor energieën verdiepte zich geleidelijk aan in de opleiding. Het vertrouwen in het geven van healing en reading nam hierdoor ook steeds meer toe. Behalve het leren healen en readen heeft de gehele opleiding mij innerlijk veel gebracht. Mezelf heb ik op een dieper niveau leren kennen, juist ook in de meest verfijnde en subtiele lagen. Met het inzicht en de ervaring dat het niet gaat om het persoonlijk zelf, maar juist om daaraan voorbij te gaan. Als healer werk je dan vanuit een zuiver kanaal in volledige samenwerking met de Bron. Dienend vanuit ware liefde om een ander te helpen in waar hij of zij staat en dat was wat ik het liefste wilde. Dank Joke voor je bijzondere mooie en diepgaande opleiding." - M.


Gouden Tijds energie

De grote lijnen van de inhoud van de spirituele Elohim (beroeps)opleiding liggen vast. De verdere invulling gebeurt in het moment - onder kosmische begeleiding van de Bron met Joke ElZiam Nootebos als Ingewijdene, kanaal en docente. Dit is een grote meerwaarde doordat het precies aansluit bij wat de deelnemers in hun huidige ontwikkeling en eigen levenssituatie nodig hebben. Naast alle inhoudelijke en diepgaande kennis-overdracht, multidimensionale diepgaande healingen en gechannelde transmissies die je ontvangt, is er ook ruimte voor persoonlijke vragen, 1 op 1 oefeningen en begeleiding. De nieuwetijds Geest ontwaakt gedurende de opleiding in je waardoor je, op jouw manier, bij kunt dragen aan een nieuwe samenleving. Je wordt door de spirituele opleiding een kosmisch geaard mens en meester die de energie neerzet van de Gouden Tijd op Aarde op praktische en aardse wijze in omgang en beroep.


Elohim opleidingsdocente Joke ElZiam Nootebos

joke 2023

Ervaren en professionele Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft alle workshops, spirituele opleidingen en (E-) cursussen zelf. Ze opent voor de student multidimensionale ervaringen, vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen. Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid, haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld en haar professionaliteit. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren. Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en ware Wezen waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken en ermee te functioneren in beroep en privé. Joke is tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, de multi-dimensionaliteit van alle zielelagen en de Inwijdingsweg. Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching geven, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind werk, fysieke problemen en schaduw-, familie- en collectieve patronen.

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt naast opleidingen, vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats. Haar Missie is haar lust en leven. Zelf heeft ze sinds 1989 duizenden één op één consulten gegeven en alhoewel ze dat nu niet meer doet, geeft ze met liefde al haar kennis en ervaring door.Contact en route