Beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

Tijdens deze spirituele healingsopleiding leer je om als kanaal voor de Bovenwereld te werken. Je leert Master Healing-Reading-Coaching te geven op multidimensionale wijze en helpt bij het begeleiden van spirituele (bewustzijns) veranderingen. Je werkt voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer.

Tijdens iedere workshopmodule van deze healing opleiding verruimen je eigen kanaal en intuïtie als vanzelf, waardoor je steeds meer je volledig potentieel en Ware Zelf wordt. Je leert dit in te zetten voor anderen, in je eigen praktijk of (werk)omgeving. Met een verruimd en gezuiverd kanaal is je healing, reading en coaching veel krachtiger. De bovenwereld en engelen werken voelbaar met je samen tijdens deze opleiding. Daarnaast ontvang je holistische medische kennis over de innerlijke oorzaken van relatieproblemen, werksituaties, ziekten, overtuigingen of gedrag. 

Naast inhoudelijke kennis is er ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding.

Wat leer je nog meer?

Workshop gegeven door Joke.JPGJe leert en oefent healing en reading op fysiek, emotioneel en geestelijk vlak en je leert ondersteunen bij vragen over zelfrealisatie, relaties, chakra’s, werk, kinderen, huis en gebied. Ook leer je healing en reading op afstand te geven en leer je werken in verleden levens, zielengroepen, aardstraling en entiteiten.

Door de multidimensionale diepgang van deze spirituele opleiding ben je in staat het onderscheid te maken tussen ziel, essentie, lager en hoger zelf. Je leert healen, readen en coachen vanuit je ki-punt, aarding en je kern, waardoor je niet van alles overneemt van de ander en in je kracht blijft staan.

Ook leer je tijdens deze opleiding hoe je professioneel omgaat met cliëntadviezen, natuurgeneesmiddelen, edelsteenadviezen en je praktijkvoering.


Het lijkt misschien veel en diepgaand en dat is het ook, maar toch is het niet te moeilijk door de stap voor stap ontwikkeling en ervaren begeleiding.


Worden Wie je Bent

Tijdens deze spirituele healingsopleiding mag alles zich ontvouwen in jou zoals dat bij jouw mogelijkheden, kwaliteiten, zelfvertrouwen en levensbestemming past. Je haalt het mooiste uit jezelf en hebt de kans je eigen specialisme te ontwikkelen.

De Elohim beroepsopleiding is geen eenheidsworst; jezelf met anderen vergelijken is niet nodig. Je wordt bevestigd in wie je Bent en "gezien" door de docent en je medestudenten. 

Iedereen die aan de beroepsopleiding begon had nooit gedacht zoveel te kunnen helderzien, heldervoelen en healen, maar door het eigen indalende hogere Licht wordt dit heel gemakkelijk


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie


Ervaringen deelnemers

Lieve Joke, ik wil je met heel mijn hart bedanken voor wat jij en het centrum mij de laatste 3 jaar gebracht hebben. Het is zoveel moois. Inmiddels heb ik sinds januari mijn eigen praktijk en er gebeuren zoveel mooie dingen dat ik er iedere dag weer ontroerd van wordt zoveel liefde eenheid en licht. Het is onvoorstelbaar, zo dankbaar zo mooi ik kan het niet omschrijven.

Inmiddels heb ik zelfs mijn baan op kunnen zeggen zo goed gaat het in de praktijk, dat ik per 1 november mij volledig kan storten op het lichtwerk. Alles komt in een stroomversnelling sinds ik drie jaar geleden bij jullie binnen kwam vallen.

Ik hoop je in oktober of november weer te zien bij de terugkomdag of bij de Merlin. Waarschijnlijk allebei. Bij deze een hele diepe dankbare harteknuffel voor jullie allemaal, en een extra dikke voor jou."

Gerdien

Klik hier voor meer ervaringen deelnemersElohim opleidingsdocente Joke ElZiam Nootebos

joke 2023

Ervaren en professionele Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft alle workshops, spirituele opleidingen en (E-) cursussen zelf. Ze opent voor de student multidimensionale ervaringen, vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen. Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid, haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld en haar professionaliteit. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren. Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en ware Wezen waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken en ermee te functioneren in beroep en privé. Joke is tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, de multi-dimensionaliteit van alle zielelagen en de Inwijdingsweg. Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching geven, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind werk, fysieke problemen en schaduw-, familie- en collectieve patronen.

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt naast opleidingen, vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats. Haar Missie is haar lust en leven. Zelf heeft ze sinds 1989 duizenden één op één consulten gegeven en alhoewel ze dat nu niet meer doet, geeft ze met liefde al haar kennis en ervaring door.