Donatie voor de Nieuwe Aarde

Wil je bijdragen aan een nieuwe maatschappij waarin we van ware Zelf tot ware Zelf, met elkaar functioneren? Aan een samenleving vol go(e)dheid, waar de identificatie met het ego-ik, afgescheidenheid en dualiteit is doorzien en opgelost?

De Elohim woon-werk gemeenschap

feeling-2446129_1280.jpgIn de Elohim woon-werk-gemeenschap, "the Diamond New Earth" kan men leren in eenheid met elkaar, de natuur en Moeder Aarde te leven. Nieuwe Aarde pioniers vormen op de Elohim Krachtplaats een onzichtbaar, groeiend liefdeskrachtveld met andere gedragingen en gewoontes.

Het nieuwetijds zuivere Lichtnetwerk dat ontstaat ankert er voelbaar in de stoffelijke realiteit van de 5,5 hectare helende tuinen en het Lemurisch Bos. Je voelt het niet alleen in de natuur en de hogere chakra's van de bewoners, maar ook in hun harten en onderste chakra's. Zij drukken hun hoger Licht reeds uit in de eenvoud van de alledaagse wereld van materie. Het laat zich zien als openheid, vriendelijkheid, eerlijkheid, egoloze wij-zorgzaamheid en kracht, in omgang en werk. Zij hebben contact met de Lichtwerelden en hun ware Zelf maar gaan meestal voorbij aan alle ego-verhalen hierover.

Aura's en omgeving blijven zoveel mogelijk vrij van (ondergrondse) spanningen, allerlei gedachten, angstvelden of verstorende emoties, waardoor de natuur en de verfijnde spirits er zo duidelijk zichtbaar en voelbaar aanwezig zijn. Hierdoor verspreidt zich een voorspoedstroom, worden ook gasten geopend in hun ware Zelf en ontstaat er een sacrale sfeer van intense rust en vrede.

De leerweg door de helende Elohim tuinen, persoonlijke sessies en nieuwetijds cursussen bekrachtigt het individuele en planetaire Ontwaken. Vanuit het Elohim Centre is het multidimensionale universele Liefdesveld van een nieuwe Mensheid en toekomstige samenleving reeds zichtbaar en groeiende tot voorbij de grenzen van Nederland, België en Europa.

Wil jij hieraan bijdragen?

Wil je daaraan ook je steentje bijdragen en de nieuwe aarde helpen vormen ondanks dat je misschien niet praktisch mee kunt werken?

Middels jouw donatie draag je bij aan:

  • Nieuwe bloemen en planten voor de Zelfrealisatie tuinen
  • Onderhoud Lemurisch Bos
  • Verbetering en uitbreiding accommodaties
  • Onderhoud levensgrote geometrische vormen
  • Opstarten nieuwe projecten

 

 Button donatiepagina definitief.jpg