Falling in love: een relatie vanuit Zijn en Essentie

Wat betekent werkelijk vrij zijn?

Elke relatie is bedoeld als spiegel en groei voor je eigen ontwakingsproces. Maar, hoe zit dat nu eigenlijk?

Vanuit de ervaring van eenheid met de Bron hebben we vaak dromen en verlangens over hoe het zou kunnen zijn hier op aarde. We wensen die eenheid weer te ervaren met de ander, vanuit dit perspectief en de enorme prachtige ervaringen die we kennen vanuit de sferen. 
Velen zoeken hun hele leven naar die ander, die ene, maar telkens is daar de teleurstelling, de pijn, het verdriet, verlatingsangst en bindingsangst. Telkens als daar een mogelijke nieuwe partner is, gaat het verlangen weer aan staan, stort je je er weer in en weer is daar die pijn als het anders loopt dan gedacht. Of je doet juist deuren dicht en je onderdrukt je gevoelens. Je gaat uit elkaar, er komt weer een ander, of je gaat weer terug naar die ene en je gaat weer (samen) aan het werk. Telkens werk je op een diepere laag zaken uit, bespreek je dingen, huil je, schreeuw je en kom je weer tot elkaar. Mogelijk ontmoet je elkaar op steeds diepere lagen, ga je meer open, stroomt het meer, kun je beter aangeven wat je wenst, waar je grens ligt, word je kwetsbaarder, gaat de verkramping tijdens het vrijen eraf, etc.

hart handen vasthouden.jpegOp een gegeven moment ontmoet je misschien zelfs die ene en weet je “Dit is hem of haar!” Die éne waarnaar je altijd op zoek ben geweest! Het plaatje is compleet, je houdt op met zoeken, er ontstaat rust. Je hebt prachtige ontmoetingen, mogelijk ook nog wat strijd hier en daar, maar over het algemeen is het rust, voelt het als Thuis en leer je te genieten. Ga je voelen dat je alles mag hebben wat je ooit gewenst hebt. Word je steeds zelfverzekerder en maak je prachtig mooie stappen in je spirituele ontwikkeling. Je wilt dit nooit meer kwijtraken. Dit is het, je hebt het gevonden!

Maar, wat nu als het ‘ik’ loslaat? 

Wat als je de stilte ingaat, met jezelf, in jezelf? Wat nu als jij jeZelf ontmoet? Je gedachten ophouden over (hoe mooi) de relatie (is)? Wat nu als de woorden niet meer komen? Er geen gedachten meer zijn om te willen vrijen, als er geen beweging voelt uit te willen reiken naar de ander om iets op te vullen in jezelf? Of als je geen geborgenheid meer zoekt bij de ander, je geen bevestiging meer zoekt van de ander? Wat nu als je geen veiligheid meer zoekt in het samenzijn met de ander?  Wat nu als jij je gaat realiseren dat jij Liefde Bent?

Falling in Love; de weg ernaar toe

Dieper en dieper zak je in Stilte, val je naar binnen, reik je niet meer uit voor eigen opvulling, maar voel je jeZelf in jou. Je vindt steeds minder ergens wat van, laat meningen los en volgt de stroom van wat wil. Je merkt dat je partner (en anderen) je minder begrijpen. Je voelt soms oordelen en gepraat achter je rug. Je partner kan het gevoel krijgen niet meer nodig te zijn. Mensen grijpen door je heen. Het voelt spannend ook dat los te laten en misschien moet je ook gaan. Je gaat voor je hoogste doel, jouw missie… Dat komt op de eerste plaats. Je wordt de Liefde, de missie. De relatie mag erbij of laat los, maar is niet langer de Bron van je bestaan. Je gaat mogelijk je grootste angst voorbij…Dat is LIEFDE!

Heb jij ook het gevoel een volgende stap te willen zetten?

Diep naar binnen te willen vallen, Stil te worden in jeZelf? Sociale patronen te gaan doorzien en los te laten? Steeds vaker gedachten niet meer te volgen, de ik-doener los te laten, ego te doorzien, te gaan doorzien waar het ‘ik’ nog aan het ‘ik’ werkt? Wens je gedachten, verlangens en aannames over hoe een relatie zou moeten zijn te doorzien, los te laten en te kiezen voor de Stilte in jou? Alles wordt eenvoudig in de omgang vanuit de Stilte van Zijn.

Wil je omgaan met je relatie vanuit je hogere Essentie? Zullen we samen het verschil onderzoeken hoe je persoonlijkheid en ziel in de relaties(s) staan?
Boek dan een reeks sessies bij mij. 

Over mij

Willeke 2017-klein.jpgOok ik heb mijn hele leven gezocht naar die ene. En, ja, ik had hem gevonden. Prachtig! Rust! Eindelijk thuis! De zoektocht was over. Zo voelde het. Maar, ook de angst, die enorme angst hem weer te verliezen. Juist nu, want ik had hem gevonden! Vasthouden, duwen, trekken, heel even maar, want ik had geleerd van vorige diepgaande relaties om het al meer in mijzelf te vinden, mijn eigen weg te wandelen, niet meer alles op te geven voor de relatie. 
Elkaar liefhebben, loslaten en toch samenzijn was een volgende uitdaging. Prachtig veel heb ik ervan geleerd, gevoeld dat ik het in Essentie waard ben om alles te mogen ontvangen. Dat ik mezelf ALLES mag gunnen. En, ja, dat ik het dan dus ook krijg! Niet alleen op gebied van relaties, maar ook in het werk.

Toch wist ik altijd dat het hier uiteindelijk ook niet om gaat. Het was mijn ikje die er nog iets van maakte…

Steeds meer vind ik de Stilte in mijzelf en ga de relatie op geheel andere wijze ervaren. Een relatie waarin werkelijke ontmoeting kan plaatsvinden, omdat mijn ‘ik’ minder op de voorgrond staat. Wonen, werken, relaties, alles is gemakkelijker geworden. Ik kan diepergaand ervaren wat werkelijke vrijheid inhoud.

Ik begeleid je door mijn eigen ervaring graag een stukje op je pad!
Gun jezelf werkelijk vrij te zijn!

 

Master Healer reader coach, Satsanggever en docente


Tips:

Denk eens aan onderstaande workshops:

- Workshop “Tweelingstraal, Heilig huwelijk en relatie vragen”
- Workshop “Kristallijnen Tantrisch verbindingsweekend”

Of boek een (reeks) (relatie) sessies bij mij. Je kunt samen komen of apart.

Klik hier voor de sessie mogelijkheden


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin