Tweelingvlammen loslaten

Beste B. je vraagt hoe kan je een tweelingvlam in vredesnaam nu voor 100% loslaten?

engel verbintenis.jpg

Dat wil ik graag beantwoorden. Kort gezegd; dat kan ook niet. Maar er is een verschil tussen het Hoger Zelf en/of Monadisch (Goddelijk) Zelf en je persoonlijk zelf. Jouw persoonlijk zelf heeft er noodgedwongen voor moeten kiezen je tweelingziel  los te laten omdat zijn persoonlijk zelf jou nu nog niet genoeg kan liefhebben, respecteren en supporten! En vaak brengt dat heel veel verdriet, twijfel en wanhoop met zich mee waar je zo maar niet uitkomt. Dat is heel erg en het overkomt niet alleen jou, maar veel meer tweelingvlammen op dit moment. Het is nog te vroeg dan of soms zelfs helemaal niet de bedoeling, om een intieme relatie met elkaar aan te gaan. Maar jullie hogere lichtlichamen in de sferen zullen voor eeuwig met elkaar verbonden zijn in Liefde! Dat gaat nooit verloren, maar daarom hoeft het hier op aarde nog niet zo te zijn.


Wanneer jouw persoonlijk, spiritueel zelf, hier op aarde, steeds bewuster wordt en er komt ook meer bewustzijn van je lichtlichamen uit de sferen waar je wel verbonden bent, naar hier, dan zul je elkaar herkennen.

Soms gebeurt dit bij de één wel en bij de ander niet of heel weinig. Ook dat maakt het er niet gemakkelijker op. Maar meestal heeft jouw of zijn persoonlijk zelf nog eerst meer lessen hier op aarde te leren alvorens je een harmonieuze, liefdevolle zielsverbinding kunt onderhouden samen. Lessen als meer om jezelf geven, jezelf meer respecteren, jezelf meer geborgenheid en aandacht geven, meer rekening houden met je zelf, enz. Pas als jij dat helemaal hebt ingevuld, dan kun je al deze dingen ook voor je wederhelft betekenen. Want dan ben je een overlopend vat van liefde. Je hebt dan niets meer onbewust van de ander nodig en dan pas kun je in onvoorwaardelijke liefde, trouw en respect er voor elkaar zijn. Als jullie tweelingvlammen zijn zul je elkaar ook finaal aantrekken en aanvullen. Maar jullie beiden zullen het pas 100% kunnen voelen als jullie alles op persoonlijk zelf en zielsniveau gezuiverd hebben in jullie zelf.

De meeste tweelingvlammen zijn echter nog niet zo ver

Soms ontmoet je een tweelingvlam voortijdig om de grootste liefdesdaad op te leren brengen; die van de ander los te laten en niets voor jezelf te vragen, hem zijn eigen levensweg en lessen gunnen, zijn eigen klus laten klaren, zonder dat jij hem bedekt met de mantel der liefde en het hem te gemakkelijk maakt. Dit kun je alleen als je persoonlijk zelf gezuiverd en opgevuld genoeg is en het inzicht er is dat je de ander nog meer geeft door hem los te laten en niet oneindig te steunen. Dit getuigt trouwens dan ook niet van respect voor je zelf. Zo kan hij (of zij) leren er emotioneel en anderszins, voor zichzelf te zijn en jij om trouw te zijn aan jezelf.

Je schrijft dat je je tweelingvlam niet los kunt laten omdat hij in je zit

Maar dat is jouw behoefte en liefdeswenslichaam, komend uit jouw persoonlijk zelf. Niet zijn licht en wezen. Dit is niet het hoger zielsniveau want dat weet dat loslaten soms beter is en dat de ziele-liefde altijd blijft! Soms moet je slechts vrienden zijn en elkaar helpen zonder intieme relatie. Soms moet je even helemaal uit elkaar. Alleen jij en hij weten wat het beste is. Wel lieve B. Ik wens je heel veel sterkte en ik hoop dat deze uitleg je een beetje verder helpt. Mocht je er desondanks toch niet uitkomen dan kun je altijd een healing of reading vragen (eventueel op afstand per foto)

Wist je dat er zielemaatjes, tweelingzielen, tweelingvlammen en de werkelijke wederhelft; de tweelingstraal bestaan? II

In de E-cursus tweelingvlammen en hun doel voor de nieuwe aarde, die ik samen met de hogere lichtrijken en LichtMeesters heb gemaakt, ervaar je de werkelijke heelheid en bedoeling van tweelingvlammen. daarin leg ik je uit over de verschillen maar ontvang je ook audio's met diepgaande healing!

Joke ElZiam Nootebos

 


Relatie, tweelingstraal en seksualiteit workshops

  1. Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
  2. Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn
  3. Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk
  4. (Live of) online channeling & healing 6D Je blauwe ziele-lichtlichaam integreren+geheelde relaties / seksualiteit

 

Bekijk ook eens:

 


 

Gerelateerde artikelen:

 


 

Goddelijke intimiteit en sexualiteit, tweelingstraal relaties door Joke ElZiam Nootebos
voorzijde boek joke.jpg

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomen met de andere helft, want een tweelingstraal is niet anders dan de enige andere helft van jezelf.

Prijs: € 15,00

Het boek is te bestellen via onze online-winkel.

Of via bol.com.

 


 

Master Healing-Reading voor relaties, tweelingzielen en seksualiteit

Relaties, seksualiteit en zielenpartnerschap kunnen in deze tijd naar de hoogste vorm worden gebracht. In een Master Healing-Reading-Coaching (traject) worden karmische herhalingslussen en banden die de juiste vorm in de weg staan, benoemd, en samen met jou, geheald. Afhankelijkheden, astrale beïnvloeding, haakjes en needings lossen op zodat je de God/Godin in de relatie met jezelf en de ander wordt! Verschillende Elohim healers hebben ervaring op het gebied van tweelingzielen.

Klik hier voor meer informatie


Elohim E-cursussen

Alle Elohim E-cursussen

Onderstaande E-cursussen kun je los volgen maar behoren ook bij een Elohim opleiding:

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

De volgende E-Cursussen behoren niet tot een opleiding:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal. De E-cursussen zijn los te bestellen of als module voor een Elohim opleiding te  gebruiken.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin