Verlichting, Godrealisatie, volledig potentieel, ware Zelf

Als je bewust en gevoelig bent geworden en het leven meer in de hand hebt, kan het zijn dat je voelt dat je nog niet klaar bent met dat waarvoor je naar de aarde bent gekomen. Er is nog een pad te gaan.

Voel je dat je niet anders kunt dan te kiezen voor de volledige inwijdingsweg van Godrealisatie?Poort van verlichting.jpg [1]

Het specialisme van de Elohim Master Healer-Reader- Coaches en Satsanggevers is je te steunen bij het realiseren van je Ontwaakte staat, Goddelijke Oorsprong en volledig potentieel. Oervertrouwen, je missie en geluk zullen het gevolg zijn.

D.m.v. een Elohim sessie-traject, de door jou toegepaste inzichten en de ontvangen energieoverdrachten en tips, lost uiteindelijk je ik-kern, waar je gedachten en gevoelens tot nog toe om draaiden, op. Je leeft dan vanuit Overgave. In het Licht van de mindloze Bron-leiding in je buik. Je dient je groep, de samenleving en natuur. Heel je bezielde hartgevoel en denken, al je vaardigheden, zijn daarop gericht.
Verlichting, Godrealisatie, je volledig potentieel en ware Zelf is wat je gelukkig maakt en houdt.
Een bovenmenselijk geluk dat nooit meer verdwijnt.


Een Elohim Master Healing-Reading-Coaching sessie kun je live, per skype of telefonisch ontvangen.
We raden je aan als het je lukt live te komen zodat er direct meer in je aarding en cellen kan worden opgenomen en de nieuwetijds energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, je sessie mede kan ondersteunen. Velen zijn  je al voorgegaan en hebben meer levensgeluk gevonden d.m.v. de sessies!

Tijdens satsangs- en Master Healingsconsulten wordt de activatie van je Goddelijk DNA, je unieke lichtcodes en verlichte staat, je Goddelijke Essentie en je Lichtwezen, in je lichaam en DNA geplaatst. Het helpt je je familieaura en het collectieve karma te overstijgen. Ook ontvang je inzichten over je ego-ruis en hoe dat te transformeren. Je Meesterschap en Bewustzijn zullen je innerlijk kind gaan ondersteunen en andersom. Je emoties gaan er niet langer vandoor zonder de Meester! Je innerlijk kind laat de reactiviteit achter zich en leert onbevangen te genieten en deel van je Goddelijke Essentie te zijn. Niet alleen je mind en hart maar ook je onderste chakra's activeren in de verlichte staat van je grote Zelf.

Voor het maken van een afspraak voor een live of afstand sessie:

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 

 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's