Verlichting, Godrealisatie, volledig potentieel, ware Zelf

Als je bewust en gevoelig bent geworden en het leven meer in de hand hebt, kan het zijn dat je voelt dat je nog niet klaar bent met dat waarvoor je naar de aarde bent gekomen. Er is nog een pad te gaan.

Voel je dat je niet anders kunt dan te kiezen voor de volledige inwijdingsweg van Godrealisatie?Poort van verlichting.jpg [1]

Het specialisme van de Elohim Master Healers- Coaches is je te steunen bij het realiseren van je Ontwaakte staat, Goddelijke Oorsprong en volledig potentieel. Oervertrouwen, je missie en geluk zullen het gevolg zijn.

D.m.v. een Elohim sessie-traject, de door jou toegepaste inzichten en de ontvangen energieoverdrachten en tips, lost uiteindelijk je ik-kern, waar je gedachten en gevoelens tot nog toe om draaiden en in vastzaten, op. Je leeft dan vanuit Overgave, Liefde en Bewustzijn. Denken en doen zullen ontstaan vanuit de gevoelsleiding van de Bron in je buik. Je wordt zonder weggeefstand en vanuit genieten dienstbaar aan je zelf, je mensen, de samenleving en natuur. Heel je bezielde hartgevoel en denken, al je vaardigheden, gaan zich door dit traject daarop richten en scheppen zo een goede flow en gelukkige levensomstandigheden.
Verlichting, Godrealisatie, je volledig potentieel en ware Zelf is wat je gelukkig maakt en houdt.
Een bovenmenselijk geluk dat nooit meer verdwijnt! Kies voor begeleiding op je grote Pad van Liefde, Scheppingskracht en Bewustzijngroei.

Een Elohim Master Healing-Coaching sessie kun je live, per skype of telefonisch ontvangen.
We raden je aan als het je lukt live te komen zodat er direct meer in je aarding en cellen kan worden opgenomen en de nieuwetijds energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, je sessie mede kan ondersteunen. Velen zijn  je al voorgegaan en hebben meer levensgeluk gevonden d.m.v. de sessies!

Wat ontvouwt zich in jou
Tijdens Master Healingsconsulten wordt de activatie van je Goddelijk DNA, je unieke lichtcodes en verlichte staat, je Goddelijke Essentie en je Lichtwezen, in je lichaam en DNA geactiveerd. Het helpt je je familieaura en het collectieve karma te overstijgen. Ook ontvang je inzichten over je ego-ruis en hoe je dat zelf kunt transformeren. Je Meesterschap en Bewustzijn zullen je innerlijk kind gaan ondersteunen en andersom. Je emoties gaan er niet langer vandoor zonder de Meester! Je innerlijk kind laat de reactiviteit achter zich en leert onbevangen te genieten en deel van je Goddelijke Essentie te zijn. Niet alleen je mind en hart maar ook je onderste chakra's activeren in de verlichte staat van je grote Zelf.

 

 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's