Ervaringen Groepshealing "8 dimensionale chakra openen"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 
"Prachtige energie kwam meteen binnen, ik zat er onmiddellijk in."


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers

"Een stevige aarding werd neergezet. Een druk bij mijn zonnevlecht waar hard aan gewerkt werd. Voordat je uitsprak dat de pijnappelklier verbonden werd met het Hoogste Goddelijk van de Aarde, Beneden, werd mijn pijnappelklier diep de aarde in getrokken, en leek ik zelf de aarde in getrokken te worden. De rest van de healing bleef ik de pijnappelklier duidelijk voelen in mijn hoofd, als een soort activatie. 

De blauwdruk kon ik duidelijk voelen, er iets veranderd mocht worden, en ik werd gevuld toen het Goddelijke (vader en moeder) in mij mocht plaats nemen. Iets daarvoor werd er gigantisch gewerkt op mijn kaken. Ze werden tegen elkaar gedrukt, bijna over elkaar leek het wel. En ik begon een soort grimassen te maken, ook een enorme smile tussendoor. Te bibberen en te trillen bij mijn kaken. Ik voel rust en vrede en de verhalen zijn helemaal weg in mijn hoofd. Genieten!"

Karin


"Wat een geweldige, diepgaande transmissie is dit geweest.. nog voel ik de ontroering diep in mij.
Een prachtig, zachtwollige en witte bedding voor mijn basis werd geweven.. zó open en tastbaar, maar het gebeurde intens zacht.
Het beroerde mijn basis, waarin een enorme vernieuwing plaats vond.. zó raakbaar, dat dit toch nu gebeurde..
Met intense golven en alsof diepere lagen werden leeg gezogen, lieten emoties, van minachting, verraad en niet goed genoeg zijn, los.
Maar door zo gecentreerd en geaard te zijn, voelde dit als een grote opruiming en het werd intens licht en vredig.
Tintelingen en trillingen zo voelbaar door mijn lichaam en hoofd en toen mijn pijnappelklier doorgetrokken werd, zowel naar boven,
als naar beneden..zo diep in moeder Aarde en haar kernkristal zo krachtig verankerd..wat een kracht.
En zacht/krachtige Liefdesgevoel vulde mij geheel..zo ten diepste voelen, hoe Liefde bedoeld is en die Ik Ben.
Diepe dankbaarheid, dat ik dit mag ervaren en beleven Joke."

Andrisa 


"Een warm tintelend gevoel stroomde langzaam in mijn bekkengebied. Golven van extase gingen al schokkend door mijn lichaam heen (kundalini activatie?). Het voelde hemels! Hierna een soort verstijving alsof ik m'n lichaam niet kan bewegen. Geeft een wat angstig gevoel. Ik praat in gedachten met de aarde en vraag om verbinding. Na de transmissie een gevoel van gemis en verdriet. Ik kijk ernaar en voel me langzaam gekoesterd in de schoot van moeder aarde. Als ik even later in de spiegel kijk, lijkt het alsof ik door andere ogen kijk. Ik vond het zo bijzonder dat ik het met je wilde delen." Veel liefs, Irene

Ons antwoord: Lieve Irene, Wat een prachtige ervaring! Een kundalini ervaring met energie vanuit de Aarde, zoals nu ook op de krachtplaats gaande is. Je bent in de Zijns-staat gekomen en dan kan er verdriet en angst loskomen omdat je 'ik' identificatie los is gekomen. Het is nu tijd voor je volgende stap. Welke beweging wil je maken...niet meer vanuit de 'ik' doe kracht, maar wat is de hoogste bedoeling? Welke beweging wil er vanuit deze nieuwe Zijns-staat ontstaan? Wat een prachtige ervaring! Dank dat je dit wilt delen.


"Nog volledig in de energie van deze mooie avond, heb ik maar besloten om mijn ervaring voor mezelf te noteren voordat er delen vervliegen. Ik heb het buiten een mooie, ook als een zeer ontroerende groepshealing ervaren. Heel mijn wezen werd keer op keer aangesproken.. de tranen vulden mijn ogen, maar dit alles wel onder een vol en warm hart. De herkenning was voelbaar, er vielen schakels in elkaar. Joke sprak zo bij mij naar binnen, dat het voelde alsof ze het ook aan één stuk door alleen tegen mij had... wat uiteraard niet zo was, maar wat wel een bijzondere ervaring was!

Verder heb ik veel aanwezigheid mogen voelen om mij heen. De healingen waren duidelijk voelbaar in mijn chakra’s. Onderweg heb ik even violet en verder veel goud mogen zien, geen vormen... maar puur energieën. Ook vele 'oude' gezichten en een bloem/lotus. De diepere verankering in Gaia was ook ontroerend... Ik voel het nóg! Tijdens deze transmissie stroomde de energie flink door mijn kruin, handen en voeten. Aan het einde van deze groepshealing voel ik mezelf ruimtelijk en groot! Wat een mooie avond zeg! Ik bedank alle aanwezigen voor een krachtige, mooie en liefdevolle groepshealing!"

Yvette


"Wat een krachtige transmissie van gisterenavond... met veel power, kwam van bovenaf de energie binnen en voelde deze geweldige energie, door mij heen gaan..met zoveel kalmte, maar met kracht, alsof ik in het geheel nog meer uitgelijnd werd. Voelde zó krachtig, de verbindingen met de meridianen die mij naar de sterrenstelsels leiden...maar tevens ook naar moeder Aarde, Gaia. Zo een verbondenheid met haar voelen...intens. Alle lagen gingen open, toen Joke sprak over het collectief verleden/heden...en voelde de enorme zwaarte en verdriet, die uit al die lagen golfden. . een wave van zoveel leed gleed in stromen eruit, om getransformeerd te mogen worden. Dit gebeurde in wonderlijke intense kalmte.

Deze krachtige energie (maar toch zacht) verweefde mijn mannelijke en vrouwelijk helft samen..het is en voelt als één groot energieveld met zoveel power. Ik voel de Nieuwe tijds hersenen in mijn hoofd en het geeft een licht drukkend gevoel of het nog verder moet settelen..Bij het afronden van deze transmissie, zag ik voor ogen, dat ik als Nieuwetijds priesteres op een stoel zat, maar nu getransformeerd in het hier en nu. Wonderlijk..

Ik dank Joke hartelijk! 


 "Het was grandioos. Het voelde voor mij alsof de hemel openging. Het leek wel een sluis naar boven toe. Toen Joke het over de duale sfeer had, en dat het lichter mocht worden zag ik transparante bollen en ik zat in een van die bollen. En bij de energie terughalen, zag ik flitsen van gebeurtenissen, heel snel ging dat. En ik kon al mijn energie terughalen. Bij het bedanken van voorouders, voelde ik al het werk wat ze gedaan hadden. Mijn moeder zag ik werken en werken, ik bedankte haar. En ik voelde ook de energie van mijn vader. Er zwom tijdens de bijeenkomst een dolfijn rond. Toen Joke over degenen sprak die de energie gaan belichamen die nu op de krachtplaats is, daar werd ik heel blij van. Stromen van gelukzaligheid waren daar. Het voelde alsof mijn kanaal enorm verruimd werd en op het einde stroomde er een muur/wand van energie achter mij naar mijn rug toe. Ik voelde me enorm gesteund. Vannacht heb ik over een gouden labyrint gedroomd, deze zit bovenaan mijn borstkas. In mijn droom kwam er een persoon heel kinderlijk eenvoudig mee aan, het zat in een spel. Maar toen ik het zag herkende ik het meteen. Ik ben er nog erg van onder de indruk."

Debbie


Heel erg bedankt voor de mooie transmissie vanavond! Voorafgaand aan de transmissie voelde ik vandaag veel rust in mezelf. Vlak voor de transmissie een vrolijke energie. De transmissie zelf was héél krachtig, waarbij het 8e chakra duidelijk werd geopend. Veel stroming van energie voelbaar, maar ook aarding en meer balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Mijn lichaam leek zich veel meer te openen, groter/breder te worden. Heel kort even wat emotie, maar ook veel dankbaarheid. De support vanuit de lichtwereld was duidelijk aanwezig/voelbaar. Op het moment dat ik daarvoor mijn dank betuigde, werd dat d.m.v. stromende energie beantwoord (heel mooi!). Op werk merk ik de laatste tijd ook een betere balans in mezelf, mede door alle workshops en transmissies die ik tot op heden heb gevolgd. Hopelijk tot gauw.


"De channeling heb ik als heel waardevol en helder ervaren. Wat voor mij fijn was dat ik daarvoor regelmatig het idee kreeg dat ik er nog lang niet was. Nu werd de realiteit van iedereen in het nu aanvaard en dat gaf mij meer rust om niet weer te gaan streven naar meer perfectie."
 

Mick


"Ik heb mijn wekker gezet en was op tijd wakker om te starten. Het was heel bijzonder om zo midden in de nacht me zo omringd te voelen door velen. Ondanks dat het me niet helemaal gelukt is om het hele uur fysiek ‘wakker’ te blijven heeft de deelname me veel voldoening gebracht. Het voelde als een “warme touch-base met thuis”. Ik ben dankbaar dat ik heb mogen deelnemen en dank jullie voor het grote warme wij gevoel. Ik heb besloten een kortingspakket te kopen en kijk uit naar de volgende keer. Met lieve groet,"

Wendelien (Singapore)


Klik hier om terug te gaan naar de Groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"