Werk- en levensrichting, zin van het leven, zieledoel

Torri poort.jpgVeel mensen lopen nu vast. Het werk, de relatie of woonplek brengt nog te weinig passie, zingeving en bezieling. Wat moet je nu? Elohim Healers-Coaches “spreken” als zuiver kanaal met je ziel en met haar doel en bestemming op aarde. Dit lukt als je open genoeg bent en samen met je Healer een ontwikkelingspad aangaat. Samen voel je wie (en wat), jouw ziel en incarnatiedoel en ware Zelf is, versterkt of belemmert. Stap voor stap kies je voor datgene dat je Licht, ziel en zieledoel, verder activeert. Hierdoor zullen je levensvreugde, levenszin, bezieling en inspiratie weer stromen en kunnen vastzittende situaties veranderen. 

 


Een Elohim Master Healings-Coaching sessie kun je live, per skype of telefonisch ontvangen.
We raden je aan als het je lukt live te komen zodat er direct meer in je aarding en cellen kan worden opgenomen en de nieuwetijds energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, je sessies mede kan ondersteunen. Velen zijn  je al voorgegaan en hebben meer levensgeluk gevonden!
Ook kan de krachtplaatstinctuur je ondersteunen. Gebruik deze 3-6 mnd.

 

"Ik heb een hele mooie sessie gehad. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor de warmte en helderheid. Fijn!"

Lieve groet, H.

 

"Ik kan zelf ook healen en readen. Maar dit hier is andere koek. Veel krachtiger en op veel meer, en diepere niveaus."

Janneke

 


 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's