HSP, hooggevoeligheid tot kracht maken

Gevoelig.pngBen je hooggevoelig (HSP)? Heb je snel last van te veel prikkels, stemmingen, straling, vermoeidheid of raak je snel overdonderd? Ben je heel sensitief en is je aura minder beschermd?

Hooggevoeligheid tot kracht maken

De Elohim Master Healer-Readers zijn zelf ook heel sensitief maar hebben geleerd hoe zij, vanuit hun eigen kern en (diepergaande) aarding beschermd kunnen blijven. Hun hooggevoeligheid (HSP) is hun gereedschap en kracht geworden. Ze zijn zich bewust van wat binnenkomt aan grofstoffelijke en subtiele prikkels in hun aura. Ze kunnen je leren hoe daar ook zelf mee om te gaan en het voelen van binnenuit tot je kracht te maken zonder de hinder van alle prikkels van buitenaf.

In de baby en peutertijd

In de baby- en peutertijd had je nog geen eigen ik-kern mede daardoor was je onbeschermd. Je ziel was toen nog helemaal open en vertrouwde de omgeving volledig. Komend vanuit de hemelse sferen verwachtte je ziel dat het op zielsniveau en lichtwezenniveau, aangevoeld, liefgehad en gesteund zou worden maar dat ging mis. je wist ook niet beter.
In deze tijd is zielsonveiligheid ontstaan waardoor je "omhoog gaat", vanuit je hoofd leeft en niet in je buikgevoel blijft, zeker niet bij te veel gevoels- en omgevingsprikkels of (relatie)problemen.

Snel moe en overprikkeld door hooggevoeligheid

Als je niet voldoende vanuit je basis- en buikgevoel leeft loopt daar je energie weg en in dit onbewoonbare deel van jezelf stroomt dan ook nog eens de schaduwenergie vanuit de omgeving binnen. Hierdoor ontstaan ook veel van de klachten die te maken hebben met hooggevoeligheid / HSP.

 


 
Maak van je gevoeligheid je (ziels)kracht en kies voor een sessietraject want dit heeft al zoveel mensen ongelofelijk mooie resultaten gebracht!Elohim Master Healing-Reading-Coaching sessies kun je live, per skype of telefonisch ontvangen

We raden je aan als het je lukt live te komen zodat er direct meer in je aarding en cellen kan worden opgenomen en de nieuwetijds energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, je sessies mede kunnen ondersteunen. Velen zijn je al voorgegaan en hebben meer levensgeluk gevonden d.m.v. de sessies!


 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's