Burn-out, angst, vermoeidheid versus lichtkracht

vermoeidheid 1.jpg

Alle levens tot nog toe heb je geleefd, gevoeld en gedacht vanuit je ikje en plichten. Heb je verdriet en lijden gekend waardoor er vaak een ik-oppasser, angsthaas, flinkert en een doener zijn ontstaan. Nu stopt de Tijdgeest dat! Innerlijke (onbewuste) zielsonveiligheid en een verwrongen plichtgevoel komen soms door zielsrijping en bewustzijnsgroei omhoog uit je cellen, in de vorm van vermoeidheid, burn-out en verlies van Lichtkracht. Samen met de Elohim Healer-Coach kijk je naar het keerpunt van je leven en leer je zelf verstaan wat je ziel en de Bron in jou willen aangaan, doen of laten. Een healingstraject is nodig om vanuit je Zijnsstaat, lichaamsbewustzijn en buikgevoel je creatieve geest, denken en doen voortaan te kunnen gebruiken. Je hoofd gaat er dan niet meer vandoor met je lichaam, gezondheid, zenuwstelsel of vitale levensenergie!

  • Word je vreugde, bestemming en passie gehinderd door angsten, vermoeidheid, depressie, burn-out of onzekerheid
  • Voelt het leven voor jou als een lastige struggle en lijkt het net of die moeizame weg niet ophoudt?
  • Geloof je misschien al dat het toch niet anders kan?
    Kies dan voor een ontwikkelingstraject om je gezonde Ware Zelf te worden waarbij je al je lagen meeneemt.


D.m.v. Elohim Master Healing-Coaching sessies is het mogelijke deze lus te doorbreken
Door Elohim healingsessies zak je dieper in je lichaam en aarding en lossen trauma's in je celgeheugen op. Dit bekrachtigt je psychische, emotionele en lichamelijke vitaliteit, zonnigheid en lichtheid. Je opent je hartgevoel tot diep in je buik en keuzes en je klachten lossen op. Je ontwikkelt een gevoel van liefde voor jezelf die je nooit meer kwijtraakt, in welke situaties je ook terecht komt. Jij leert hoe jij je eigen beste vriend(in) bent. ook voor je innerlijk kind. Innerlijke autoriteit en authenticiteit kan worden belichaamd.


Een Elohim Master Healing-Coaching sessie kun je live, per skype of telefonisch ontvangen.
We raden je aan als het je lukt live te komen zodat er direct meer in je aarding en cellen kan worden opgenomen en de nieuwetijds energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, je sessie mede kan ondersteunen. Velen zijn je al voorgegaan en hebben meer levensgeluk gevonden d.m.v. de sessies!


 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's